Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanyhth.

Juz stracilem nadzieje ze kogos poznam

Polecane posty

Gość załamanyhth.

Mam 23 lata Powody dla których trace nadzieje ze kogos poznam : - jestem niesmialy - nie mam zadnej ,,bajery" do dziewczyn - nigdy nie mialem dziuewczyny - i do tego łysieje w tak młodym wieku Na dodoatek po przeczytaniu tego mozna sie domyslec ze jestem prawiczkiem

Gość comefindme
co to znaczy bajery na dziewczyny? albo masz to cos dla niej, albo nie ;)

Gość załamanyhth.
bajera . czyli chodzi mi o gadke do dziewczyn. Po prostu jestem niesmialy no.

Gość gnrejy
kazdy ma ten sam problem...a i tak pewnie w koncu kogos poznamy:P w kim bedziemy szalenczo zakochani...

Gość Bacha75
Wszystko w swoim czasie, widocznie Twój jeszcze przed Tobą!

Gość comefindme
.... a on będzie zajęty, albo coś stanie nam na przeszkodzie ; D

Gość IMO13831
zosia samosia1 "Jak spotkasz tą właściwą osóbkę..." HAHAHAHA... khe khe khe..Bahahahahaha!

Gość IMO13831
zosia samosia1 - mam bardzo absurdalne poczucie humoru, bo tam nie było NIC śmiesznego - tylko bzdury. :classic_cool:

Ale napisałam prawdę. Jeśli spotka osobę, która nie będzie go onieśmielała swoim zachowaniem, to łatwiej będzie rozmawiać.

Gość IMO13831
Napisałaś JAK spotka. A na to, szczególnie z jego charakterem szanse są nikłe (nawet bez takich wad prawdopodobieństwo znalezienia niechujowej osoby jest mizerne) i zmniejszają się z każdym mijającym rokiem.

Gość IMO13831
zosia samosia1 "Każdy człowiek ma szansę i w każdym wieku.nie można nikogo przekreślać, bo nigdy nic nie wiadomo." Każdy? To wytłumacz mi jak - zważywszy na fakt, iż rodzi się 100 chłopców na 95 dziewczynek. Tych pięciu chłopców wyczaruje sobie partnerkę, czy zostaną gejami?

Czy wszyscy mężczyźni zakładają rodziny ? ( a księża? a mężczyźni, którzy nie chcą się z nikim wiązać? ). Są też kobiety, które nie chcą być z nikim na stałe. To jest tylko statystyka, więc nie można tak tego przeliczać.

Gość bedzie ok:)
Uważam, że każdy mężczyzna ma w sobie to coś, i na pewno znajdzie się kiedyś kobieta, która to coś w Tobie zauważy , a wtedy nie będą potrzebne"bajery". Ja poznałam mojego męża kiedy miał 29 lat i też tak o sobie myślał jak Ty. Nie myśl o sobie tak krytycznie, uśmiechaj się do życia, zacznij z niego korzystać i przede wszystkim nie bój się uśmiechać do kobiet:-) Bywaj wśród ludzi. Na pewno masz jakieś zainteresowania a często jest tak, że ludzi zaczyna najpierw łączyć hobby potem rodzi się przyjażn a potem miłość. Głowa do góry. Nie poddawaj się, zycie przed Tobą. Powodzenia

Gość IMO13831
zosia samosia1 "Czy wszyscy mężczyźni zakładają rodziny ? ( a księża? a mężczyźni, którzy nie chcą się z nikim wiązać? ). Są też kobiety, które nie chcą być z nikim na stałe." Właśnie potwierdziłaś mój punkt widzenia - nie wszyscy kogoś znajdą. Kropka. "To jest tylko statystyka, więc nie można tak tego przeliczać." Masz rację - statystyki są robione ot tak, dla hecy...

Nie napisałam ,że nie wszyscy znajdą kogoś, tylko,że niektórzy po prostu nie chcą z nikim się wiązać na stałe. A co powiesz na to ,że mam 36 lat i jestem sama, bo nie mogę nikogo znaleźć.Jestem kobietą, więc powinnam mieć według statystyki dużo łatwiej.

Gość IMO13831
zosia samosia1 "A co powiesz na to ,że mam 36 lat i jestem sama, bo nie mogę nikogo znaleźć.Jestem kobietą, więc powinnam mieć według statystyki dużo łatwiej." Rozwiń listę wymagań i oczekiwań, oraz listę swoich zalet.Przyjrzyj się tym listom i sama zobaczysz w czym problem.

Gość IMO13831
Oczywiście mój Ty wyjątkowy, unikalny płatku śniegu...

Nie mam wygórowanych wymagań i znam osoby, które mają więcej wad ode mnie i nie są same. Ideałów nie ma , więc też nie jestem ideałem . Moje wady to takie , że nie ubieram się wyzywająco, nie jestem wulgarna, jestem porządną kobietą , nie pijam alkoholu, nie szlajam się z dziwnym towarzystwem itp.