Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 40latka.....

CERAZETTE

Polecane posty

Gość 40latka.....

Witam wszystkich kazdy organizm reaguje z pewnoscia inaczej, wiek kobiety tez ma znaczenie zaczelam brac Cerazette 5 lat temu, w tej chwili mam 40, przez cale zycie bylam bardzo szczupla, przy wzroscie 161 cm wazylam pomiedzy 48 a 50, przez pierwsze 3 lata cieszylam sie, ze odrobine przytyla, przez ostatnie 2 lata przybralam z 8 kg i niestety to juz wyglada brzydko, uda, brzuch, tylek okropnosc, miesiaczki w ogole nie mialam podczas brania pigulki (z czego bylam akurat zadowolona, bo mialam zawsze dluga i obfita) przez ostatni rok cos z tym zrobic, pozbyc sie tluszczu, bezskutecznie, ograniczylam jedzenie, bo podczas brania pigulki mialam straszny apetyt od rana do wieczora a najwiekszy poznym wieczorem, wiecznie na glodzie, wkurzylam sie i postanowilam sie upewnic czy to faktycznie te pigulki czy to juz moj wiek, odrzucilam tabletki na tylko miesiac i nie uwierzycie po 2 tyg apetyt zniknal, doslownie zniknal, zero apetytu jak sprzed 5 lat, po tych 2 tygodniach czulam jak wiotczeje, jakby cialo mi wypuszcalo powietrze jak balon po mieisiacu znowu zaczelam brac i cholerny apetyt wrocil dzis pierwszy dzien po odstawieniu tabletki, nigdy wiecej, chce swoja wage chce znowu wygladac jak ja, stesknilam sie za obcislymi jeansami, krotkimi spodniczkami hehehehe wiec w moim przypadku pigulka to zly pomysl, ale jak pisalam kazda kobieta inaczej reaguje, nie chce probowac innych, musze znalezc inny sposob zabezpieczenia, w moim wieku to i tak niedlugo juz nie bedzie potrzebne pozdrawiam Was serdecznie

Gość Agnieszka0884
Też je brałam przez rok i też tyłam i nie dało się schudnąć, odstawiłam i wszystko wróciło do normy. Tylko że biorąc te tabletki można karmić dziecko piersią i to jest ich chyba jedyny plus.