Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pammyx333

NIe potrafie być dla niego miła i przytulna, POMOŻCIE

Polecane posty

Gość pammyx333

zaczynamy ze soba dopiero, wszytsko wskazuje na to ze bedziemy parą, on mi sie podoba , jest przystojny, inteligentny itd widze ze mu bardzo zalezy, słodzi mi na kazdym kroku, wiecznie pisze gdzie sie tylko da, to gg to sms to telefony wiadomo chyba sie zakochał. a ja nie potrafie mu dopowiedziec jak np spyta sie mnie "czy tesknie lub czy o nim mysle " ze tak , ze mi go brakuje, ze nieustannie o nim mysle itd mimo ze to jest prawda, ale tak jakby nie umiem słodzić, nie odpowieadam "NIE" ale wiecie kręce, "może troche" itp teksty. Moze to dlatego ze jeszcze nie mielismy pierwszego sexu .... nie wyobrazam sobie np powiedziec do niego kochanie, misiaczku , kotku czy cos w tym stylu. umiem za to sie przytulic, dac buzi , zlapac za reke ,ale te czułe słowka to tak jakby nie po mojemu :O czy tylko ja jestem taka "inna" czy ktos jescze???????

Gość qwdjkqwdqwdwddww
to indywidualne, przyjdzie z czasem albo nie

Gość gnrejy
ja jeszcze nie mialam takiego przypadku a podobny....nie jestes sama;)

Gość pammyx333
tez mysle ze to dlatego ze jeszcze za wczesnie ale widze ze niektore dziewczyny tak słodzą od samego początku w rozmowie jestem miła, dowcipna, w ogole chętna do rozmowy

Gość MAX 22
Autorko jesteś jak najbardziej normalna, urocza i szczera. Nie bierz przykładu z topiczanek które sekx traktują jak zezarcie bułki z masłem. A chłopaka możesz przystopować , nie wierz w jego szybkie uczucia , on po prostu śpieszy się do sexu z Tobą a jak zajdziesz w ciążę to jak szybko pokochał tak szybko się odkocha. Poczytaj na topikach co piszą dziewczyny które tak szybko kochane z dzieckiem niechcianym zostały. Miej własne życie i przyjemnosci a dla niego zostaw w grafiku swoim trochę miejsca a z czasem jak go lepiej poznasz to sama będziesz wiedziala co masz zrobić. Powodzenia, ciesz się życiem ale nie daj się mu oplątać i ubezwłasnowolnić. Uważaj na psychopatów abyś nie narobiła sobie problemów.