Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelkkkkała

tak bardzo mnie zranil ze nie moge sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość ewelkkkkała

spotykalam sie z pewnym chlopakiem wszystko fajnie pieknie,fajnie nam sie rozmawialo,doszlo do całowania sie,...po jakims czasie przestal sie odzywac,ja pisalam do niego on odpisywal tak na odwal sie... nawet nie wiem czemu o co chodzi.jest mi przykro,.teraz sobie tak siedze i analizuje i powiedzial mi na jednym ze spotkan,ze moze miec wszystko bo ma kase... nie jestem materialistka poprostu bardzo mi sie spodobal,sam na poczatku o mnie zabiegał a teraz zlewka:( nie wiem jak sie zachowac,tymbardziej czasem sie widzimy przypadkiem:(smutno mi bardzo caly czas placze..

Gość nie ma powodu..,
nie martw sie, bardzo dobrze sie stalo, ze buractwo wyszlo z niego teraz, zanim jeszcze sie nie zaangazowalas na dobre. Teraz juz zle sie czujesz, a pomysl jak by bylo gdyby potraktowal cie w taki sposob za kilka tygodni, miesiecy. nie zrobilas nic zlego, po prostu trafilas na debila i nie ma naprawde sensu sie zamartwiac z powodu kogos takiego.

Gość ewelkkkkała
dzieki chyba potrzebowalam takich słów...teraz jak przejezdza autem to tylko machnie ręką... Boze jak sie czuje upokorzona mimo,ze nie bylo sexu...ale ciezko mi

Gość tacy są facecciiii
pewnie jesteś młoda i dopiero doświadczasz jacy potrafią być faceci... oni myślą tylko kutasem i niestety mają w dupie szacunek do naszych babskich uczuć i emocji

Gość ewelkkkkała
mam ochote dac mu jakos nauczke ale niechce sie upokarzac ... macie jakies pomysly?

Gość tacy są facecciiii
daj spokój z nauczką:O za co chcesz tego dupka ukarać? raczej pokaż że trzymasz fason i kompletnie olej tego debila... jeśli dasz się ponieść emocjom to on napewno za jakiś czas będzie się z tego nabijał z kumplami przy piwie , chciałabyś tego? JAk go widzisz to udawaj że go tam nie ma , traktuj obojętnie, zajmij się sobą, idź na impreze /do fryzjera lub kosmetyczki, kup fajne ciuchy itd, przebywaj w babskim towarzystwie i wygadaj sie koleżankom

Gość ewelkkkkała
chcialabym zeby kiedys poczuł to co ja czuje... kurcze :(

Gość ewelkkkkała
znowu totalny dol przez niego:(

Gość nie rozumiem co to znaczy
że chcesz mu dać nauczkę ? jaka nauczkę ? przecież to nie jego wina, że ty robiłaś sobie jakieś nadzieję z jego osobą, on widocznie nie myslał tak jak ty uważam, że zachował się w porządku, nie ciągnął waszych spotkań w nieskończoność , nie wykorzystał ciebie, więc po prostu zostaw go w spokoju i ciesz się, że wasza znajomość się po prostu skończyła nie on jeden na świecie ;), powodzenia

Gość to ja ci powiem tak....
"pewnie jesteś młoda i dopiero doświadczasz jacy potrafią być faceci... oni myślą tylko kutasem i niestety mają w dupie szacunek do naszych babskich uczuć i emocji" oj tak :(

Gość juanitkaaaa
Może ma dziewczynę ,a Ty byłaś 'na chwilę'... Znam takich CHŁOPAKÓW ,sama tego doświadczyłam.

Gość to ja ci powiem tak....
wszystkie jestesmy na chwile.... :(

jeso dziewczyno weź się lecz! raz się pocałowałaś i już za nim płaczesz! ogarnij się! orzystaj z życia!