Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandraaa19

Nie mogę o nim zapomnieć.

Polecane posty

Gość Aleksandraaa19

Mam problem, nie wiem jak sobie z tym poradzić. Dziwię się, że piszę to na forum, ale nie byłam w stanie znaleźć innego rozwiązania. Na niczym innym nie mogę się skupić, ponieważ nie potrafię zapomnieć o byłym chłopaku.W skrócie - Znamy się rok, byliśmy ze sobą pół roku, zerwaliśmy 2 miesiące temu . On chciał przerwy w związku , ja uważałam, że przerwa będzie początkiem końca, dlatego zdecydowałam , że nie chcę już nic, żałowałam tej decyzji . On po kilku dniach znalazł nową dziewczynę, z którą nawet nie chciał być. Podejrzewam, że chciał ,abym odczuła zazdrość, udało mu się , jednak straciłam do niego szacunek. Nie poznawałam go, zmienił się w tym czasie nie do poznania. Był z tą dziewczyną trochę ponad miesiąc, ale w tym czasie pisaliśmy i normalnie rozmawialiśmy. A moje uczucia nie zmieniły się wobec niego, jestem pewna , że go kocham, ale jednocześnie jestem na siebie okropnie wściekła, jakże głupia jestem. Czemu głupia? Bo w każdej chwili wiem, że byłabym gotowa do niego wrócić i zapomnieć o tej całej sytuacji , o tym jak okropnie mnie zranił. Jednak nie wiem co on czuje do mnie...Nie mogę zapytać, tzn. nie chcę, ponieważ też mu nie mówię, że jeszcze coś do niego czuję, udaję , że między nami jest już skończone i nigdy nie wrócimy do tego. Okropnie mi go brakuje, przy nim czułam się bezpieczna, szczęśliwa, byłam sobą. Co sądzicie? Czy czas już skończyć z tym ? Dać sobie spokój? Poznałam ostatnio chłopaka, tzn. poznaliśmy się 2 lata temu, ale dopiero teraz pokazuje, że coś dla niego znaczę, widzę , że mu zależy. Mam mieszane uczucia, bo , gdy dam mu szansę, będę musiała zapomnieć o byłym chłopaku, a problem tkwi w tym, że nie chcę. Czy warto nadal się starać i walczyć o niego?

Gość gość
Jesli się zakochałaś to walcz. Jesli żaden sposob nie pomoże możesz zamówić urok miłosny. Ja tak kiedyś zrobiłem, jak widziałem że nie mam szans (kupiłem chyba na urokmilosny24.pl) i w ten sposob zdobyłem ukochaną nie widziała poza mną świata:d