Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sex-on-the-beach

zmieniłem klubowe barwy - transfer tygodnia

Polecane posty

Gość sex-on-the-beach

chciałem się pochwalić, że nie należę już do klubu prawików. teraz należę do loży tych, którzy zakosztowali rozkoszy ciała. tymczasem w nowej loży rozsiadam się wygodnie;) zapraszam na kolanko albo proszę o wpis do księgi życzeń "na dalszą drogę życia". przyjmuję w nowej loży funkcję klucznika trzech świątyń;) ----- wreszcie kogoś poznałem, jestem staruszkiem-mam 19 lat, ale już po inicjacji.

Gość seducer23
HO HO HO, gratuluję pierdolniku!

Gość sex-on-the-beach
nigdy nie sądziłem że mam skłonności homo :) a jednak......

Gość sex-on-the-beach
durny dowcip, no comment

Gość sex-on-the-beach
ale ty jesteś ciekawska! może ty jesteś taką podglądaczką, jak lepiej opanuję sztukę seksu, to cię z chęcią zaproszę. nie sądziłem, że będzie taka "naelektryzowana", każdy dotyk nawet ten najmniejszy coś we mnie budził. no, ale dymny kogut ze mnie bo nareszcie WYRUCHAŁEM. moje życie nabiera innych barw. na początku było kiepsko bo się spuściłem jej na włosy, ale finisz był udany. jest co wspominać:)

Gość sex-n-the-beach
osobiście go przekażę ci jak zechcesz;)

Gość sex-on-the-beach
właśnie że nie! to się zwyczajnie nie opłaca nam obojgu! dlaczego? ano bo ja nie będę miał rozkoszy dawania ci mojego soczku z kroczku, a dla ciebie zostanie go za mało, żeby ci włosy odmłodniały! poza tym seksu nie należy mieszać z pieniędzmi (tak jak z praniem mózgu i ghb)

Gość sex-on-the-beach
nie znasz się na interesach!!! jest coś takiego jak korzyści pozamaterialne, pozafinansowe, w twoim przypadku, to będzie efekt odmładzający mojego eliksiru (sam go ci przyrządzę). ale chyba nie jesteś tak wogóle jedną z tych kurewek co to latają za szmalem ? nie chcę tak źle o tobie myśleć....

Gość sex-on-the-beach
rozumiem, że chcesz się ze mną przespać. ja bardzo chętnie na to przystanę. może u mnie? mieszkam w kawalerce:) wiem że masz ustalony nick, ale może tak byś napisała pod innym nickiem Że chcesz wtedy twa reputacyja by nie ucierpiała:) może ci podać maila? napiszesz jak jesteś z wawy.

Gość sex-on-the-beach
to dawaj kontakt do siebie, lwico!

Gość sex-on-the-beach
wiesz co powiedział Rousseau? (wiesz mam nadzieję kto to, chyba jestes wykształcona i obyta w świecie, co nie?) "polacy jeśli się dacie zjeść , to przynajmniej nie dajcie się strawić". nie dam ci się strawić, więc pokopulujemy, a potem mnie zostawisz w spokoju! :) poza tym lwice nie zjadają samców...

Gość sex-on-the-beach
ciąg dalszy tej "chistorii" jest taki: czarna wdowa nie potrafi strawić samca i umiera w bólach przypominających porodowe, ale do potęgi 1000. więc inteligentna czarna wdowa umawia się na seks z nieznajomym pająkiem który jej imponuje elokwencją i uprawia z nim seks ale go nie zjada!!!

Gość sex-on-the-beach
a zatem ewolucja cię czegoś nauczyła widzę, czyli jesteśmy umówieni w buduarze, daj kontakt!

Gość sex-on-the-beach
gdzie mieszkasz przyjadę, ty strzelisz palcówkę, ja strzelę w usta, i my strzelimy z gwinta parę razy?

Gość sex-on-the-beach
jakiś kontakt?

Gość sex-on-the-beach
postaram się założę topik,

Gość sex-on-the-beach
w realu w pożo, przyjedź do wawy to się zabawimy ostro