Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smotna osamotniona

brak mi przyjaciol, znajomych....:(

Polecane posty

Gość smotna osamotniona

moze tkich tematow bylo juz kilka ale chcialam zalozyc swoj wlasny, wygadac sie. Mam swoja rodzine, kochajecego meza, dzieci. Zyje nam sie dobrze, niczego mi nie brakuje, no moze troche pieniedzy. Ale ogolem jestem szczesliwa. Tylko jednego mi zal....nie mam zadnej przyjaciolki, nawet bliskiej kolezanki. Mam malo znajomych, tzn tylko kilka z pracy, kilka znajomych meza. le nikogo bardziej bliskiego. Kontakty sie pourywaly po skonczeniu szkoly. Myslalam ze jak pojde do pracy(a pracowalaam juz w kilku miejscach) to moze zaprzyjznie sie z kims, ale wszystkie dziewczyny jkie poznalam nie bardzo dogaduja sie ze mna. Jestem dosc zamknieta osoba, potrzebuje czasu zeby otworzyc sie przed kims. Ciezko tak kogos poznac i od razu polubic, zaprzyjaznic sie. Oczywiscie w mezu mam przyjaciela ale wiadomo, to nie to samo. Czuje sie samotna pod tym wzgledem. Co robic??Czy ktoras ma podobnie moze???

Gość porzeczka1974
mam dokladnie tak samo....

Gość smotna osamotniona
i jak sobie z tym radzisz?

Gość Też tak mam ;-(
J w

Gość porzeczka1974
czasami w natloku zajec nie mysle o tym,ale gdy np mam dzien wolny od pracy,chcialoby sie gdzies wyjsc,pogadac.......a nie ma z kim;(