Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tova

Usunąć ciążę..

Polecane posty

Czy jest na forum osoba, która usunęła ciążę?? Proszę o maila ( nie będę na forum, rozpisywała się o swoich sprwach) liczę na uczciwość, podszywacze precz!

Gość gdrgtr
To na tyle młoda ciąża że aborcje farmakologiczną przejdziesz bez żadnych komplikacji.

weronthika podasz mi maila proszę dziękuję za odpowiedz, ale ja nie wiem jak sie za to zabrac mam isc do Gin i prosto z mostu jestem w ciazy proszę o tabletki?? czy jakos "na około: jakmam to powiedziec

idziesz do lekarza prywatnego i finito każdy który pisze "zabiegi bezbolesne" załatwi ci to idź i to jutro , nie czekaj

dziękuję , chyba mu się porycze w gabinecie ;9 a takietabletki ile kosztuja i po jakim czasie wystepuje miesiaczka

musi zbadać cię czy nie jest za późno na farmakologię pomoże , spokojnie ,mozesz ryczeć , oni są przyzwyczajeni,pomoże ci załatwić sprawę, nie załamuj sie

Znam bardzo bliska mi osoba ktora to zrobila.Jesli chcesz szczegoly to sie odezwij. I nie zastanawiaj sie dlugo.

Gość gdrgtr
Tova, arthrotec którym możesz usunać ciążę kosztuje 40 zł ale jest na receptę. Jest też strona internetowa Holenderskiej organizacji Women On Web na której możesz zamówić zestaw aborcyjny, kosztuje 70 euro i idzie do Polski od 5 do 10 dni. Więcej szczegółów masz tu : http://www.womenonweb.org/article-174-pl.html A Lekarze za zwykłą aborcję życzą sobie jakieś 1500 zł więc bardziej opłaca się farmakologia.

Gość gdrgtr
Aborcję farmakologiczną można przeprowadzać do 9 tygodnia ciąży ( ale są rekordzistki którym się taka aborcja udała nawet w 16 i 19 tygodniu )

taaa...10 dni to jej sie zarodek tak zagnieździ że farmakologia nie usunie znam takie przypadki że panny brały farmakologię w 7 tygodniu i dostawały krwotoku, pogotowie zabierało je do szpitala i ratowało dziecko przytrzymując ciążę więc bez sensu na czekanie już nie ma czasu

Gość gdrgtr
Tova, jest dopiero w 5 tygodniu, ma jeszcze mnóstwo czasu ! http://www.womenonweb.info/ - na tym forum jest mnóstwo rozmów kobiet które usuwały nawet po terminowym 9 tygodniu i im się udawało ! Ale jeśli Tova chce wydać 1500 zł na skrobankę to jej święte prawo.