Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Kolejna kobieta po przejściach....

Polecane posty

Ja naprawdę nie wiem czy mam takiego pecha, czy to wszystko dzieję się naprawdę po raz kolejny. Moja poprzednia dziewczyna była piękna, atrakcyjna, mogła mieć każdego a wybrała mnie. Problem w tym, nawet sama się przyznała, że dalej coś czuła do byłego, z którym urwały się kontakty jakieś 2 miesiące przed. Byłem z nią jakieś 2 miesiące. Z czasem zobaczyłem, że nie uda jej się zaangażować emocjonalnie, byłem tylko taki sex-boyfriend, żeby zapomnieć o tamtym. Jakoś to przeżyłem i się z nią rozstałem. Poznałem nową dziewczynę. Od razu zaiskrzyło. Zaczęliśmy się spotykać.Była chemia, wszystko. Ale mierził mnie jej styl życia. Raz tak zaimprezowała, że zapomniała o naszym spotkaniu. To było na początku więc bardzo mnie to zdenerwowało i chciałem sobie dać spokój. Poprosiła mnie, żebym dał nam szansę. Zgodziłem się. Dowiedziałem się, że zerwała miesiąc temu z facetem, z którym była 3 lata. Jak tak się przytulaliśmy w samochodzie, powiedziała,że teraz wątpi w to, że była w nim prawdziwie zakochana. Było bajecznie, przez kilka następnych dni. Wrzuciła na face;a jakiś sentymentalny kawałek o miłości. Od razu wiedziałem co się kroi. Dalej go kochała. Porozmawiałem z nią. Nie myliłem się. Zaczęła mnie zlewać od tak. Powiedziałem, że nie jestem jej w stanie traktować poważnie. Napisała długiego sms;a o tym, że nie może się pozbierać po związku, imprezuje, używki i inne. Napisała tylko: Szkoda, bo fajnie się zapowiadało. Normalnie zmiana o 180 stopni z dnia na dzień. Nie rozumiem jak można coś takiego robić. Jednego dnia mówić, że zależy drugiego wspominać jawnie byłego. Ja mam jakiegoś pecha.

unikaj więc kobiet po przejściach sama taką byłam, minęło prawie 2 lata i coś nadal we mnie siedzi, więc to nie przychodzi tak łatwo

Ciężko powiedzieć unikaj kobiet po przejściach. Na początku nie pyta się o takie rzeczy. Miłość czy zauroczenie nie wybiera, tym bardziej kiedy chodzi o piękną kobietę.

Gość Niedorozwinięty
Szukaj dalej aż w końcu znajdziesz swoją drugą połówkę. Na 2 laskach świat się nie kończy.

Gość Niedorozwinięty
Miałęś pecha co do dwóch poprzednich to może z trzecią za to będzie lepiej.

Nie rozumiem tylko, jak można tak z dnia na dzień przejść ze skrajnego zainteresowania, w skrajną obojętność ? Widocznie można, chyba jeszcze wiele muszę się nauczyć. Następnym razem chyba na pierwszej randce będę się pytał czy kogoś miała ostatnio, jak tak to "Nie mam czasu" i do domu ;D

"Miałęś pecha co do dwóch poprzednich to może z trzecią za to będzie lepiej." Miejmy nadzieję. :) Takie słowa dużo dla mnie znaczą. Najgorsze jest szukanie winy w sobie, a mam takie tendencje. Ale generalnie jestem fair i nie mam sobie nic do zarzucenia. Będę zatem czekał na kolejną okazję.

?? To jest mój pierwszy temat tutaj. Offerma, kto jak kto, ale ty nie powinieneś się udzielać w sprawach związków. Poza tym, jeżeli chodzi o świeżo zerwaną znajomość, to sam postanowiłem z nią zerwać. Ona chciała to kontynuować, ale zaznaczyła, że coś czuje do byłego. Dałem więc sobie spokój.

Gość autor to popierdółka z dupy
autor to popierdółka z dupy:O co żali się jak pizda :O

Gość nierozumiem kobietttttttt
skad ja to znam .kobiety rzucaja slowa na wiatr jednego dnia kocha drogiego juz cie nie zna to jest popitolone.