Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zyhbfytg34

Nigdy nie wpadłam

Polecane posty

Gość zyhbfytg34

Robiłam to jakoś ok. 10-11 razy w życiu i jeszcze ani razu nie wpadłam. (przy dwóch razach nie było wytrysku czyli wychodzi 8-9 podejść). Zawsze z prezerwatywą. I tak się teraz zastanawiam- czy mam jakieś niewiarygodne szczęście że ani razu nie pękła ani nie przeciekła, czy może za bardzo straszą tymi wpadkami? A może to bezpłodność? Odpukać! Niektózy gadają że antykoncepcja nie zawsze jest skuteczna, ale czy jej nieskuteczność nie wynika czasem z błędów ludzkich? Może po prostu za mało było prób żeby wpaść... Ale z drugiej strony słyszę o laskach którym się to stało przy pierwszym razie, bo gumka pękła, no i jakoś zaczynam się bać...

Ja słyszałam, że to tak przy 12-14 razie się wpada więc zaprzestań tego ;D

Gość zyhbfytg34
No właśnie fajnie by było wpaść, w końcu wziąć ślub i zacząć normalne życie :D Ale nie wychodzi... Na seks bez zabezpieczeń partner nie chce się zgodzić, uważa że za wcześnie... Mamy po 25 lat.

Gość ciekawe pytanie
:D ale jesteście porąbani:D

Bo to jest za wcześnie...jak dla mnie ;p Jak chcesz wpasc dziurkuj prezerwatywy bo czekając aż los się uśmiechnie się nie doczekasz tak szybko raczej ;p

Lecz się na mózg z tym dziurkowaniem gumek, ja pikole... masakra... Nie ma to jak uszczesliwiac na siłe faceta dzieckiem z perfidnie przedziurkowanych prezerwatyw... Takie kobiety jak ty państwo powinno obowiazkow sterylizowac.

Bo antykoncepcja dobrze stosowana jest skuteczna. Stosowałam kilka lat tabletki wszystko ok. Gumki też- nigdy nic nie pękło ani nie zsunęło się. Dziecko było kiedy chcieliśmy- świadomie kochaliśmy się bez żadnych zabezpieczeń.

Gość kiwiwiwiwi
Robiłaś to 11 razy w życiu, z gumką zawsze i nie zaszłaś w ciążę? SZOK :o ja uprawiam seks od 5 lat wiec wychodzi na to, że pewnie nie mam macicy ani nic bo niemożliwe żeby aż tak mi się udawało :o najgłupszy post ever, Perwersja dawaj to na bloga

Gość zyhbfytg34
kiwiwiwiwi No to wytłumacz mi dlaczego Katarzyna Bratkowska przychodzi do studia tvn i wciska kit że aborcja powinna być dozwolona bo wiele kobiet mimo stosowania 3 rodzajów środków antykoncepcyjnych zachodzi w ciążę... http://www.tvn24.pl/12690,1534596,1,1,holokaust-nienarodzonych-czy-wybor-kobiety,wiadomosc.html Bo może idiotki razem ze swoimi partnerami idiotami nie potrafią się dobrze zabezpieczać? Dlaczego w takim razie podatnicy mają płacić za ich aborcje i przyzwalać na tą rzeźnię? Bo komuś się nie chciało? :/

kompletnie nie rozumiem ani tego tematu, ani tego bulwersu w ostatnim poście... dobrze stosowana prezerwatywa zabezpiecza dobrze, żadna niespodzianka, że nie jesteś w ciąży, chyba po to sie te gumy stosuje nie? nie czaje...

Gość natalia16181
tez nie rozumiem tego tematu?uwazasz ze gumki sa po to zeby wpasc?? skoro tak bardzo tego chcesz to kochaj sie bez zabezpieczen zamiast sie cieszyc ze metody antykoncepcji dzialaja to ty robisz z tego jakies dziwne zjawisko szkoda gadac

Tez za bardzo nie rozumiem twego postu. Skoro sie zabezpieczacie prezerwatywa to szansa na to by wpasc jest bardzo znikoma. Ja przez dwa lata stosowalam antykoncepcje w tej postaci i jak to piszesz ty wpadki nie bylo. Dla mnie to byla normalka. Gdyby sie okazalo, ze jestem w ciazy mimo prezerwatywy - wtedy bym sie zdziwila. Jak stwierdzielismy z mezem ze chcemy dziecka odstawilismy gumki i teraz mamy coreczke:))

Gość Lulająca
To jest prowo, jak można pisać takie rzeczy mając 25 lat, albo jesteś jakimś niedojrzałym dzieckiem, albo robisz sobie jaja.... Prowo na maxa

Gość ja juz z 8 lat na gumkach
i tez nie bylo zadnej wpadki... Nie rozumiem problemu autorki

Gość trynaozaurus
zaopatrz sie lepiej w tabletke po i mozesz bezpiecznie dociagnac do 15 zeby pobic rekordy. A tak na powaznie pomysl o recepcie na escapelle , jak nie wiesz gdzie to poszukaj na wpadka.pl

Gość sunshinehead
z tym że autorka najwyraźniej wyczekuje wpadki, także escapelle w tym przypadku sie pasuje ;> Wątku również nie rozumiem, ale cieszą mnie wasze komentarze odnośnie skuteczności gumek, ponieważ właśnie oczekuję okresu po stosunku z gumką, który nie wiem czemu bardzo mnie zestresował

Gość tyranozaurus
wnioski mogo byc takie z tego watku ze lepiej dmuchac na zimne bo mało kiedy słyszy sie o tylu niezabezpieczonych stosunkach bez wpadki. Jedni maja szczescie a inni juz za pierwszym razem moga wpasc, potem juz zostanie tylko zaakceptowac zaistniała sytuacje, no chyba ze ma sie własnie taki lek w zanadrzu jak escapelle, bo innych sposbów chyba nikt nie pochwala