Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce rzucic papierosy

jak skutecznie rzucic palenie?

Polecane posty

Gość chce rzucic papierosy

wasze sposoby.tylko sprawdzone i 100% skuteczne.:) dziekuje:)

Prosty i skuteczny sposób? Decyzja z dnia na dzień. Nie myślałam o tym że wypalam "ostatniego" papierosa. Po prostu wstałam rano i powiedziałam dość. Nie palę już 4 miesiące... i nie mówię że było mi lekko. Ale trzymam się i nie palę !!!

moge powiedziec na podstawie moich rodzicow, palacyhc latami - trzeba z dnia na dzien, zadne ogranieczenia w ilosci, zadne palenie slabszych itp - to nie pomaga taki znajomy rodzicow rzucil tez po akupunkturze

jako motywator mozesz sobie podliczyc ile miesiecznie wydajesz na fajki i co za to moglabys kupic

Gość violetta numer 1
nie miałam zadnego sposobu, pewnego dnia postanowiłam, że nie będę już palić i dotrzymałam postanowienia, wkurzało mnie ze jestem niewolnikiem fajek, że ciągle muszę myc zęby bo miałam fatalne uczucie w ustach po każdej fajce, bo czesto bolała mnie głowa, bo koszmarnie wygląda ładna i elegancka kobieta z papierosem w ustach i to spowodowało, że rzuciłam, wiem jedno palenie rzuca się w głowie, tak samo jak z odchudzaniem i każdym nałogiem

mozesz znalezc nowy nalog - tzn aby zajac usta lub rece - np zucie gumy, cuekierkow, itp

Gość prudential2585
też rzuciłam z dnia na dzień:) a mam znajomych, którzy choc gadają o tym od lat to rzucic nie potrafią, bawią się tylko w jakieś plastry nikotynowe, albo ograniczają zakup fajek, albo wyliczają sobie limit na dzień, zmniejszając dawkę itd, to naprawdę nie działa:( trzeba postanowić w głowie i tyle

Gość Smoczysko91
E-papieros. Najlepszy sposób, sprawdziłam na sobie. Wśród moich znajomych to bardzo popularna metoda rzucania palenia. W dodatku można naprawdę oszczędzić sporo pieniędzy a jakieś leki, gumy i plastry wychodzą bardzo drogo.

Gość joga na palenie
Może to nietypowe, co napiszę, ale proponuję Ci się zapisać na jogę. Zadziałało w u mnie i u moich znajomych, którzy palili wiele lat:)

Gość dusiak
metodą Silvy możesz spróbować

Gość c;c;c;;cc;;c
jest taka ksiazka Jak zucic palenie

Gość kasia195
u mnie zadziałał elektroniczny papieros, wiadomo że każdy ma inny organizm inne nawyki i sposób rzucenia jest zawsze odmienny, ja osobiście potrzebuje potrzymać w ręku tego papierosa i po wypuszczać dymek