Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natusisko

Ciąża czy tylko stres ??

Polecane posty

Gość Natusisko

Witam. mam problem. Otóż miesiaczka spóźnia mi sie 3 dzien. MOże to nie tragedia ale jakis strach jest. Stosunek zawsze odbywał się z prezerwatywą ale tym razem jej zabrakło. facet nie doszedł "we mnie ". ale podobno płyn który wydziela mężczyzna przed orgazem rowniez moze zaplodnic. Sama sobie zaprzezam bo stosunek był w dni niepłodne, choć od dawna meisiaczka tak mi sie nie spóźniała. a miesiąc wczesniej byłą tydzień wceśniej. Nie wiem kurde boje sie choc ciaza to nie choroba . POmocy ! :(

Gość a skąd mamy to wiedzieć?
Zrób test to się dowiesz.

3 dni to jeszcze żadne spóźnienie. Nie stresuj się, poczekaj jeszcze 3-4 dni . Jeśli się nie pojawi, zrób test, pamiętaj ważny jest 14 dni po stosunku.

Gość lady_margarett
lata temu byłam w podobnej sytuacji. byłam w liceum więc stres, @ spóźnia sie 3,4 dni, potem upłynął tydzien a @ dalej nie ma i w końcu mój wówczas chłopak wziął sprawy w swoje ręce, przyjechał wieczorem, dał mi test, zrobiłam od razu i wyszedł negatywny więc zasnęłam spokojnie. rano obudziłam sie bo prześcieradło całe pokrwawione od @ ;) stres moja droga

Gość Natusisko
Dziękuje Wam ;)