Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawda w kartach

10 osób do postawienia kart na 1 konkretne pytanie

Polecane posty

jak w temacie do tego imię lub imiona oraz data/y urodzenia.10 osoba będzie tą ostatnią-innym już nie odpowiem.Zastrzegam sobie możliwość wybierania odpowiednich osób tzn. odpowiadam tylko osobom z CZARNYM NICKIEM oraz po 20 roku życia, dlatego proszę o podawanie daty urodzenia.Ostrzegam,podawanie fałszywych danych spowoduje fałszywą odpowiedź.

Gość actina
Ania 22.10.1978 Jacek 22.06 1970 Chciałabym wiedzieć czy on coś do mnie czuje, kim dla niego jestem?

Gość durną naciągarą jesteś a nie
wróżką, a niby skąd ta selekcja i zastrzeganie sobie prawa?? :D:D Idiotka 🖐️

Gość 32145wrozba
Ewelina 6.04.88 partner 1.05.88 jak potoczy sie nasz zwiazek

Ania 22.10.1978 Jacek 22.06 1970 Chciałabym wiedzieć czy on coś do mnie czuje, kim dla niego jestem?

Grażyna 31/10/1956 Krzysztof 10/06/1954 jak się potoczy nasz związek ?

Gość helenka 79
patrycja 79,02,08 co mnie czeka w najblizszym czasie

Gość ja poprosze
Anna 27 06 1983 on 19 11 1981 czy nasz zwiazek przetrwa? dziekuje

Gość ej, ej
Kiedy znów bedziesz wróżyć ?

Gość juz prawie 2godziny
a tu dalej cisza:P

Gość rtyuuuuuuuu
Noo cicho ...

Gość olala waas
:P

prosiłabym wszelkie sugestie wyrażać pod czarnymi nickami:). p.s.robię to w wolnej chwili więc proszę mnie nie wyliczać co do minut,każdy doczeka się odpowiedzi. jedenasta jedenaście-Agnieszko,zrobiłam rozkład do końca 2012 roku i co mi się pokazuje u Ciebie-otóż myślę,że teraz w tym momencie swojego zycia Ty jesteś kimś zainteresowana,ale jest to etap miłości platonicznej niż czegoś konkretnego co miałoby się tu zadziać(ktoś Ci się podoba-przyglądasz się mu,może o czymś marzysz ale to tylko jest w Twojej głowie),do końca jesieni tego roku nie widzę żadnych istotnych zmian.W okresie zimy tego roku pojawia się przy Tobie mężczyzna energiczny,młody duchem,ale też żyjący chwilą.Poflirtuje sobie z tym mężczyzną,jednak dłuższej znajomości nie widzę-narobi troszkę zamieszania i zniknie. Dopiero w okresie lata przyszłego roku masz szansę poznać mężczyznę z którym połączy Cię szczęśliwy i spełniony związek.Mężczyznę ambitnego,zdecydowanego,będącego autorytetem w swojej dziedzinie.Ktoś bardzo dobrze wykształcony.Może to być rozwodnik lub wdowiec.Przy nim masz szansę odnaleźć to czego szukasz.Jest karta spełnienia marzeń. 2 ostrzeżenia od kart-karty pokazują iż możesz być uzależniona od relacji z matką oraz mogą pojawić się u Ciebie trudności w zajściu w ciążę.