Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

miasto Warszawa

Polecane posty

arbagia żona swojego męża Nie wiem do czego teraz się odnosisz? Ja tylko udowodniłam jak słaba musi być selekcja na APSie. Pewnie zaraz napiszesz "Ale ciężko się utrzymać". Tak mozna się przekrzykiwać do usranej śmierci Pozdrawiam czyli do czasu jak przyznam ci racje.. oj nie masz co sie tak wpieniać to tylko rozmowa i kazdy moze miec swoje zdanie i to nie znaczy ze to co mowisz jest prawda objawiona i kazdy musi sie zgadac bo tak nie jest :) rowniez pozdrawiam :)

"ale jest na uczelni jeden pan, który daje 30 punktów za kupienie jego książki, co znaaaacznie ułatwia zaliczenie przedmiotu. Nawet jest podział punktów na kupioną własną, kupioną używaną, wypożyczoną... I mam pytanie, czy tak powinno być?; ) i czy można z tym cokolwiek zrobić?" http://grono.net/akademia-pedagogiki-specjalnej-w-warszawie/topic/11503974/sl/aps-pytania-i-odpowiedzi/44/3/240402982/0/ Rzeczywiście wysoki poziom

Masz rację, ty jesteś jedynym wiarygodnym źródłem opinii a ja i fora kłamiemy 🖐️ Dziękuję za taką dyskusję (a raczej jej brak). Pozdrawiam.

oj i sie zbulwersowała... jakby to była walka na śmierc i zycie... ale tu sie zgodze - nie ma dyskusji skoro ktos kto nawet tam nie byl wypowiada sie o poziomie itd. bo slyszał od kolegi... eh...

Gość radio warszawa
tu masz strone komunikacji w Wawie więc znajdziesz wszystko co chcesz http://www.ztm.waw.pl/ Ja tu mieszkam od 8 lat, przyjechałam z małego miasteczka i zamieszkałam sama w centrum (miałam mieszkanie ciotki, która wyjechała za granicę). Na początku bardzo tęskniłam, jakieś 2 lata, za wszystkie moje problemy winiłam Warszawę - tłumaczyłam sobie, ze przez to miasto nie mogę wyluzować, często płakałam itp. Ale zostałam i teraz to jest mój dom, tu czuję się najlepiej. Wszystko jest już takie zwykłe, normalne, przeciętne, takie moje :)

ja zaraz po maturze wyjechalam do UK do rodzicow, bo oni tu od kilku ladnych lat mieszkaja w zeszlym roku wrocilam na studia do poznania ile ja plakalam! budzilam sie rano i plakalam nie wiem, nowa sytuacja chyba, nie wiedzialam ze az tak to przezyje teraz tez wiem ze bede plakac, bo kazda nowa sytuacja to jest stres czy sobie poradze, czy dam rade, bede obca w warszawie ale mam nadzieje ze bedzie ok :)

nie poniewaz nie wiem czy dostalabym dofinansowanie to raz dwa ze studenci tutaj nie moga na caly etat pracowac ja mimo ze mam rodzicow tutaj, to sie sama caly czas utrzymywalam sama wynajelam chate z facetem i siostra i znajomym, sama wszystko kupowalam w polsce tak samo, raz mi wyslali 250funtow bo ich poprosilam poza tym ja uwielbiam polske, mimo ze ciezko, ze sama jestem bo rodzice z mlodsza siostra w uk, a siostra blizniaczka w szwajcarii, to w polsce sie lepiej czuje

Gość czemu akurat na Targówku
masz mieszkać? Wydział Pedagogiki UW jest na Mokotowskiej, to kawał do przejechania będziesz miała na uczelnię z tamtej strony Wisły? Nie znalazłaś nic po tej stronie? Poza tym Targówek to niezbyt "spokojna" dzielnica:)

ale ja nie bede studiowac dziennie ja bede zaocznie czemu tam? po prostu szukalam pokoju i w miare znalazlam za 550zl mialam inny wybor na ursusie taniej ale za to wydaje mi sie ze gorszy dojazd

i skąd ci ta SKMka przyszła do głowy? Przecież nią nie dojedziesz z targówka do centrum

ale ja nie mowie ze skmka dojade do centrum tak po prostu pytalam przeciez to nie bedzie moja jedyna trasa przez cale zycie targowek-centrum ;) tak po prostu pytam na przyszlosc zeby mandatu nie zaplacic

pokój przy rodzinie za taką cenę to i na Ursynowie byś znalazła a wtedy super dojazd metrem wszędzie. No, ale twój wybór. Ja boję się Pragi, chociaż mieszkam od zawsze w Warszawie

no, zdziwiło mnie to pytanie o SKMkę, bo nigdy z niej nie korzystałam jeżdżąc gdziekolwiek po Warszawie. To kolej podmiejska, więc co najwyżej na jakieś wypady za miasto gdzieś tam :)

wiesz, na rozboje to wszędzie mozna trafić, ale dla mnie Targówek to takie zbiorowisko, jakby tu powiedzieć... no, nie najlepszej części miasta :) Ale co kto lubi. Są ludzie, którzy nie wyobrażają sobie życia po lewej stronie Wisły, a ja całe życie spędziłam po lewej i nie wyobrażam sobie mieszkać na Pradze.

nie no nie masz co się bać, jak będziesz z miejscowym elementem zyć w zgodzie i harmonii, to nie będą cię za czesto zaczepiać, tylko jak będą pijani i bedzie chcialo im sie kobiety

Boże, co za bzdury!!! Najlepszą uczelnią pedagogiczną w Polsce jest Uniwersytet Pedagogiczny w Krakowie. Polecam zapoznać się z rankingami :)

a lubisz brutalny sex z kilkoma mężczyznami naraz, którzy lubią dominować?

hmm, czemu szukasz tak daleko??? Ursus to podobny klimat jak Targówek:) Poszukaj gdzieś na Mokotowie, Ochocie, Żoliborzu a nie na skrajnych częściach Warszawy

poza tym jak szukasz pracy to sam dojazd do niej pół dnia ci będzie zajmował, bo nie sądzę aby w tych skrajnych dzielnicach ktoś niani szukał:)

Gość ILONA28
Weź pokój na Ursusie-super osiedle i prościutki dojazd w każde miejsce Warszawki :-) Targówek odpadaaaaaaaa