Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a g n i e s z k a _

miasto Warszawa

Polecane posty

Gość czemu akurat na Targówku
a poza tym nie wynajmuj w ciemno, bo na obrazkach jest zawsze super. Weź parę dni wolnego, połaż po oferowanych miejscach i zobacz na własne oczy jak to wygląda. Bo telefonicznie czy w necie zawsze powiedzą ci że super. Nie kupuj kota w worku tylko przekonaj się na własnej skórze

Gość ILONA28
Autobusikiem ;-)

w godzinach szczytu autobusikiem do Puławskiej jedzie się..2 godziny:)

sluchajcie jestem teraz u rodzicow w UK bilet mam kupioy na 4 lipca nie mam jak przyleciec wczesniej i sobie poogladac pokoje :( mam taka sytuacje ze nawet nie mam nikogo znajomego w wawie ze moge sie u kogos zatrzymac! a bilety stoja po 120funtow w jedna strone i nie mam kasy zeby wydac zeby o tak sobie poleciec i poszukac pokoju :(

Gość ILONA28
Jakie tam 2 godzinki :-) może 40 minutek :-)

bierz ten na targówku - polubisz tę okolicę, mieszkańców i ich zwyczaje :classic_cool:

a się uparłaś... no cóż, Białołęka to nowa dzielnica w sumie, więc i mniej "elementu" i młodze towarzystwo. Jak nie przeszkadza ci sąsiedztwo więzienia i fatalne połączenie z centrum to wynajmuj :) Powodzenia i abyś jak najmniej się rozczarowała :)

jakiego więzienia?? przecież ten ZK jest na jakimś odludziu, a Białołęka jest zajeebiście wielka

Gość ILONA28
Agnieszko, pomieszkaj na razie byle gdzie a jak znajomi dojada to sobie razem coś większego wynajmiecie na przykład :-) zobaczysz gdzie zostaniesz niania i potem znajdziesz miejsce zamieszkania jak najbliżej miejsca pracy-w weekend do szkoły jakoś dojedziesz z każdego miejsca w wawie a do pracy jak rodzice już od rana będą na ciebie czekać żeby tylko z domu wyfrunąć to musisz być na czas

nie wiem w którym miejscu na Białołęce to mieszkanie znalazła. Po prostu Białołęka mi się z więzieniem kojarzy :) Nie znoszę Pragi jak pisałam wyżej, nie jeżdżę tam to nie bardzo wiem jak się mają te osiedla do kicia :)

>> Po prostu Białołęka mi się z więzieniem kojarzy a mi ursus z traktorami :o

Gość świeża pani MaGazynieR
Kochana! Jak już mam Białołękę, Ursus, Targówek to bierz Targówek. Białołęka jest daleeeeeeeeeeeeko. Mieszkam 7 lat w Warszawie, moja siostra mieszka na Białołęce i strasznie mi się tam nie chce jeździć bo kawał drogi. Nie gadaj głupot, że nie ma pokojów tanich i ładnych. Polecam Ci Grochów, Gocław, ursynów, Służew w okolicy metra. Mieszkam przy Al. Stanów Zjednoczonych gdzie mam buspas aż do dworca zachodniego, do metra jeżdżę 7 minut. Mieszkałam 3 lata na bemowie i nie było źle. Znajdź sobie coś na Pradze Południe, jeśli już Praga. Targówek ma opinię kiepską, ale wszędzie są dobrzy i źli ludzie ;) SKM możesz jeździć na karcie miejskiej oczywiście w granicy swojej strefy biletowej. 6 lat temu byłam opiekunką i jeździłam do dziecka z grochowa na targówek daleki własnie. TO BYŁA MASAKRA. Tyle czasu, że hoho

Gość jjdkas
Gdzie najlepiej szukać mieszkania w Warszawie? Tzn jaka dzielnica? Bo od października wybieram się tam na studia

Gość ILONA28
Plus dla Ursusa to także niedalekie Skorosze-same młode małżeństwa w rodzinie na swoim potrzebujące niani :-)

Gość znudzilas mu sie jako
mieszkalam i studiowalam tam 5 lat i nigdy wiecej nie chce tam mieszkac! owszem, na zakupy jezdze i tyle. samych niefajnych ludzi psotykalam ogolnie nie lubie warszawiakow

kurde nie bede juz kombinowac bede sie rowniez starac o miejsce w akademiku wiec zobaczymy ile tam bede mieszkac a narazie podpisze umowe na pol roku nie dluzej jesi mi bedzie zle to mam miesiac wypowiedzenia i sie wyprowadze nie bede juz kombinowac bo pozniej nic nie znajde

Gość san10703
agnieszko ja tez wyjezdzam na studia do warszawy bardzo chętnie wynajmę z kims mieszkanie bo uwielbiam wieczorne spacery po starówce.... mam 19 lat studia od pazdziernika zaczynam jednak chcialabym wyjechac za niedlugo i przyzwyczaić się do tego miasta jak i tez znależć jakąs prace, dlatego poszukuję młodych osob do wynajęcia mieszkania !! :)

Gość xcxaxdssds
eh

Gość san10703
mieszkanie i pracę zapewniam - ze mną nie zginiesz. Jak będziesz się starała to przed końcem studiów mieszkanko sobie kupisz.

Gość zzzzzranio y łoś
Poza tym znam sporo osób, które studiują na APsie, mimo iż delikatnie mówiąc w liceum nie były orłami, wręcz przeciwnie i matura też nie poszła im wybitnie. No a na UW byle kogo nie przyjmą 'D:D:D hahah ale bzdura....widać ktoś kto skończył UW próbuje sobie podnieść mniemanie bo ma ogrom kompleksów jak większość na UW ;p nie polecam uw bo jest masa wieśniar w tipsach i przedłużanych włosach :o albo brudasek dzieci kwiatów itp.