Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Swiat bez mezczyzn. Jaki bedzie?

Polecane posty

Do czego sa potrzebni faceci oprocz zaplodnienia? Slucham do czego? Podaj jakas czysnnosc poza zapolodnieniem ktorej kobieta nie mnoze zrobic sama? slucham

Gość belerofront
lucy, to znowu Ty? jak prowokatorka, to ktoś bliski tobie:)

Gość belerofront
do pracy na kopalni, zatkalo kakao?:D

autorka pewnie marzy o tym aby byc facetem ale nniesterty nie miała tyle szcxześcia i teraz nienawidzi facetów . zawsze mozna zmienic płec ipo problemie

"rozmowy, czułości, wymiany pogladów, rozsmieszania nas, do tańca" To wszystko moga robic kobiety miedzy soba! Kobieta w tancu wyglada u duzo lepiej niz facet. Taniec 2 kobiet jest duzo lepszy niz taniec 2 facetow czy taniec kobiety i faceta!

"jak prowokatorka, to ktoś bliski tobie" e nie, ja ewentualnie czasem przyłaczam sie do elitarnego prowokowania w całkiem innym stylu ;-)

Do pracy na kopalni? Gdybys mial wiedze to bys wiedzial ze za 150 lat nie bedzie zadnych kopalni bo nie bedzie czego wydobywac albo bedzie to nieoplacalne!

Nie jestem lesbijka. Jestem hetero.

Facet do seksu? Haha, dobry zart. Zaden facet nie zrobi tak dobrze kobiecie jak druga kobieta. ZAden facet nie jest tak niezawodny jak wibrator, wibratory sa coraz doskonalsze i coraz wieksza przepasc dzieli ich od facetow, oczywiscie na korzysc wibratorow. Do swietnego wibratora facet sie nie umywa!

Gość belerofront
bo to pasztet, którego nikt nie chce albo ktoś mocno skrzywdził i tera świruje z rozgoryczenia a kopalnia to był jeden z wielu przykładów

Gość belerofront
jesteś hetero i twierdzisz, że kobieta dogodzi ci lepiej niż facet, trochę brak spójności wypowiedzi

"bo to pasztet, którego nikt nie chce albo ktoś mocno skrzywdził i tera świruje" wg mnie dziewczę chce na sobie skupic chwilową uwagę tymi niby to szokującymi poglądami, i jak widać nawet jej się to udaje tylko dziwne, że ktoś wierzy, ze ktoś inny moze wierzyć (tutaj ktoś inny to autorka) w takie niestworzone rzeczy ;-)

Oczywiscie ze wibrator jest duzo lepszy od faceta, juz nie mowie o drugiej kobiecie itd. Nawet jesli by facet byl potrzebnt do seksu to i tak nie oplaca sie trzymac tej zaklay ludzkosci tylko z tego powodu. Ale tak nie jest. Zaden facet nie wylize Cie tak dobrze, nie wypiesci, nie da takiego orgazmu jak kobieta, ktora doskonale zna strefy erogenne kobiet.

"fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Oczywiscie ze wibrator jest duzo lepszy od faceta, juz nie mowie o drugiej kobiecie itd. Nawet jesli by facet byl potrzebnt do seksu to i tak nie oplaca sie trzymac tej zaklay ludzkosci tylko z tego powodu. Ale tak nie jest. Zaden facet nie wylize Cie tak dobrze, nie wypiesci, nie da takiego orgazmu jak kobieta, ktora doskonale zna strefy erogenne kobiet. " czylio jestes lesbijka i tyle... czemu sie wstydzisz do tego przyznac ???

Gość belerofront
zona, bo wtedy temat staciłby sens i nie mogła by zrobić kariery na kafe:D

Nie jestem lesbijka!!! Pisze tylko o faktach. Zaden facet nie ejst taki czul jak kobieta, nie ejst tak wrazliwy jak druga kobieta! To czysta biologia! Nie trzeba byc gejem by sadzic ze mezczyzni sa sliniejsi fizycznie od kobiet!

Kobiety wygrają wojnę płci - twierdzi w swej najnowszej książce "Przekleństwo Adama. Świat bez mężczyzn" znany brytyjski genetyk prof. Bryan Sykes. Publikacja opisująca dzieje i przyszłość męskiego chromosomu Y ukaże się jeszcze w tym miesiącu nakładem wydawnictwa Prószyński i S-ka - pisze DZIENNIK. Według Sykesa, mężczyźni będą chodzić po Ziemi jedynie przez najbliższe 125 tys. lat. Stopniowo, w miarę jak chromosom Y będzie się degenerował, liczba przedstawicie płci brzydkiej zacznie spadać. W końcu panowie znikną zupełnie. Na szczęście nie oznacza to końca Homo sapiens. Brytyjski naukowiec jest bowiem przekonany (patrz wywiad obok), że do tego czasu nauczymy się rozmnażać bez męskiego materiału genetycznego. Co doprowadzi do wymarcia mężczyzn? Według Sykesa winna jest temu genetyczna wojna płci, która rozpoczęła się 11 tys. lat temu. Bierze w niej udział dwóch graczy - DNA mitochondrialne i męski chromosom Y.

Gość belerofront
no i sama sobie sobie zaprzeczasz, skoro faceci są silniejsi od kobiet, to siłą rzeczy nie wszystko możecie zrobić same a z drugiej strony nie wypisuj farmazonów na temat seksu z facetem, bo wygląda na to, że nie miałaś jeszcze dobrego kochanka i wysnuwasz jakieś dziwne teorie na podstawie nieudanych doświadczeń

Gość ojaojaojaojaojaojaoja!
09:42 [zgłoś do usunięcia] Lucy Windsor "autorka to kolejna nawiedzona femina" raczej cienka prowokatorka nie ciensza od ciebie:)

To ze faceci sa silniejsi od kobiet to nie oznacza ze kobiety nie moga zrobic wszystkiego same!!!! Moga. Co to w ogolle za myslenie?

Skad wiem ? Bo ja cos wiem, czytam, ksztalce sie a nie jestes takim pustakiem jak Ty.

Twoja mądrość jest wręcz powalająca - naukowiec o 125 tysiącach lat, Ty oszacowałaś, ze wystarczy 150 lat (bez tysięcy) Poza tym przecież tylko najmądrzejsi wierza w każdą bez wyjątku naukowa teorię bez dowodów, więc naprawdę full recpect - jestem pod ogromnym wrażeniem potęgi twego umyslu, fuuuuu :)