Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Swiat bez mezczyzn. Jaki bedzie?

Polecane posty

Widze ze jestes pusta po tym co wypisujesz. Zblaznilas sie juz pare razy

Przykro mi, że sobie nie radzisz i całą winę musisz zrzucić na innych. Właśnie dlatego wolę mężczyzn niż kobiety twojego pokroju 🖐️

Arguemnty masz na poprzedniej stronie. Mnie juz naprawde nie smieszy twoje blaznowanie

Gdzie ja zrzucam cala wine na kogos innego? Mozesz podac cytat? Czekam

" Powodem zazdrosci kobiet sa faceci! Bo kobiety rywalizuja o facetow miedzy soba. Jesli nie bedzie facetow, kobiety nie beda zawistne. Swiat bedzie wspanialy. Mezczyzni to zakala ludzkosci." Proszę bardzo. Tymczasem lecę, bo cytując za klasykiem, nie chcę mi się z tobą gadać. "Nigdy nie rozmawiaj z głupkiem bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pobije doświadczeniem" Nara 🖐️

Gdzie wycztalas ze nikt mnie nei chce? Podacj cytat. Czekam

Stchorzylas, zawsze tak jest jak ktos nie ma arguemnetow

Gość rolando
ciekawe kto was bedzie ruchał... zginiecie biedaczki bez swoich manów :))))lol

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
fuuuuuu, jestes zalosna :D kazdym swoim postem sobie przeczysz... to skoro ktos cie chce to dlaczego chcesz aby go nie bylo? smieszne

Faceci oprocz zaplodnienia nie sa do niczego potrzebni! Do niczego! Jesli sa to czekam, prosze podac do czego! Czekam

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
fuuuuuu, jestes zalosna kazdym swoim postem sobie przeczysz... to skoro ktos cie chce to dlaczego chcesz aby go nie bylo? smieszne

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
a do czego kobiety sa potrzebne? faceci (nie wszyscy ale wiekszosc) so inteligentni, dowcipni, seksowni, sa lepsi w wielu dziedzinach od kobiet (to nie seksizm, to biologia)

Kobiety sa potrzebne do przetrwania gatunku, do rozmnazania!

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
tak samo mezczyzni. odpowiedz mi prosze, skoro kogos masz dlaczego tak abrdzo chcesz zeby tej osoby nie bylo? b uniknelas odpowiedzi na to proste pytanie

Gość zatrzask
chciałbym to zobaczyć, jak drużyna kobieca jedzie windą na pokład 1000 metrów z kilofami w dłoniach , wymalowanymi paznokciami i na obcasach hahaha

Mezczyzni poki co sa potrzebni do rozmnazania ale juz niebawem nie beda. kobiety zawsze beda potrzebne do rozmnazania! Nigdzie nie napisalam ze kogos mam! Faceci sa zbedni, jesli nie beda juz potrzebni do rozmnazania to beda jak chwasty na polu. Beda niepotrzebni. Chwasty trzeba wyrwac!

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
zatrzask - dokladnie. ta pusta lala jest po prostu smieszna. osmiesza sie w kazdym poscie. wlasnie dlatego istneija mezczyzni, dla rownowagi. strach pomyslec co by bylo gdyby tylko kboety byly na swiecie. na szczescie nas juz nie bedzie. swiat szybko po tym sie skonczy

"chciałbym to zobaczyć, jak drużyna kobieca jedzie windą na pokład 1000 metrów z kilofami w dłoniach , wymalowanymi paznokciami i na obcasach " Za 100 lat zadnych kopalni nie bedzie, kopalnie stane sie nieoplacalne, zbyt duze koszty wydobycia i ryzko utraty zdrowia lub zycia.

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
dlaczego krzyczysz uzywajac wykrzyknikow? napisalas, ze to nieprawda ze nikt cie nie chce. wiem, ze klamalas bo jestem wielkim paszczrem i bazylem, i zaden facet nawet za doplata by w tobie nie zamoczyl :O taka jest prawda, widac to po tym co piszesz.nie staraj sie nawet tego udowadniac, bo wszyscy wiemy, ze jestes brzydka, malo bystra i nieszczesliwa i dlatego ci zle.

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
"Za 100 lat zadnych kopalni nie bedzie, kopalnie stane sie nieoplacalne, zbyt duze koszty wydobycia i ryzko utraty zdrowia lub zycia." hahaha ile ty masz lat? 12? o ja pierdole... jaka glupia dupa...

"ie staraj sie nawet tego udowadniac, bo wszyscy wiemy, ze jestes brzydka, malo bystra i nieszczesliwa i dlatego ci zle." Wlasnie mamy modelowy przykald glupoity facetow. Oni wiedza ze sa zbedni dlatego tak nerwowo reaguja jak ten pan powyzej

Oczywiscie ze nie bedzie kopalni! Zapasy nie sa nieograniczone!

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
ale ja nie jestem facetem :) przykro mi, tylko ty jestes glupia.

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
pokaz lepiej swoje zdjecie bazylu :D nikt cie nie chce miernoto z brzydkim ryjem...

Gość zatrzask
posłuchaj cwaniurko bez węgla kuperek sobie odmrozisz a nawet nie masz się do kogo przytulić, chyba że przytulasz się do kocicy, ponieważ jak widać masz uraz do facetów a do elektrowni nuklearnej nie zostaniesz wpuszczona, chyba że założysz ołowiane leginsy, więc jak, kopanie węgla, czy zmarznięty zad ?

To ejst w takim razie glupia baba, jakich wiele, glupia i naiwna

Bez wegla? Czy Ty nie rozumiesz z poklady wegla sa ograniczone i sie wyczerpuja! Wyczerpuja! To czy beda faceci czy nie ma nic wspolnego z tym! Wegiel sie skonczy!