Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Swiat bez mezczyzn. Jaki bedzie?

Polecane posty

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
ty jestes glupia i naiwna, zyjesz w swiecie fantazji. jestes taka mitomanka :) i jest to bardzo smieszne ale tez przykre. w takim momencie dziekuje Bogu za MEZCZYZN, bo gdyby nie oni juz dawno nie byloby NICZEGO. mezczyzni sa wynalzcami, kobiety to tylko znikomy odsetek. a ty jestes tak glupia, ze az przykro. mam nadzieje ze nie bedziesz miec dzieci, bo drugi taki pojeb jak ty to za duzo na tej planecie

Gość jkfjkkjldkjdlkgdj
ale szczerze ci wspolczuje. dla ciebie rzeczywiscie moze wydawac sie, ze bez facetow bedzie lepiej. ja wiem, nikt cie nie cche a to boli. nie rozumiesz tylko, ze bez facetow ten swiat predko sie skonczy (i nie mowie tu o rozmnazaniu) :) :)

kobiety tez sa wynalzcami! Nie bedze mezczyzn to kobiety beda rzadzic nauke. Zycie nie znosi prozni! Wiecej wiary w kobiety!

"nie rozumiesz tylko, ze bez facetow ten swiat predko sie skonczy (i nie mowie tu o rozmnazaniu)" Dlaczego sie skonczy? Czekam na opdpowiesz, arguemnty!

Gość helga33333
Straszny :( Nie chcę :/ Świat bez seksu, przytulania, całowania... Po prostu zimny...

"Świat bez seksu, przytulania, całowania." dlaczego? To wszystko mozna robic i to lepiej z kobietami!

Dlaczego nudny? Kobiety sa o wiele ciekawsze,skomlikowane od facetow! Faceci sa nudni, monotematyczni i prosci jak buda cepa!

fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu -> nie chce nic mówić ale bodaj 2% projektów zarejestrowanych w urzędach patentowych to są projekty złożone przez kobiety. poza tym z chęcią zapraszam wszystkie feministki walczące o równo uprawnienie, parytety itp. aby sobie popracowały na budowie, w kopalni, hucie, stoczni.

Faceci sa mega prosci. To ze wiele kobiet nie rozumie ich prostoty dzialania to swiadczy tylko u glupocie tych kobiet. Ale o jakim tym rownouprawnieniu piszesz? Nie bedzie facetow wiec nie bedzie zadnego problemu z rownpupraiwnieniem. Istnienie facetow generuje tylko same problemy! Faceci sa zbedni!

Orange_Bud -> om szczególnie jakby się zaczęły przejmować wyglądem w np. kopalni ;D

Faceci sa prosci, nudny, nieskomplikowani i przede wszystkim sa zbedni! Faceci sa jak chwasty na polu!

zbędni? to popracuj sobie np. w hucie, przytul się w smutny dzień do poduszki. ja pisze o "równouprawnieniu" o które włączą feministki bo np. parytety to moim zdaniem czysty deblizm wymyślony przez grupkę feministek które głośno krzyczą i lansują głupotę ;]

nie to swiadczy o zupelnie innym sposobie myslenia nie o tym że są prosci-gorsi. to my kobiety niepotrzebnie komplikujemy sobie życie np.aluzjami np nadinterpretacjami za duzo sie zastanawiamy myślimy kręcimy robimy intrygi.......nie mowie tu o wszystkich kobietach zebyscie sie zaraz nie oburzyly ale taka prawda,ja mam znacznie wiecej znajomych płci męskiej niz żeńskiej,przeraza mnie jak dziewczyny potrafią zmieniać front,są jak chorągiewki mialam nieprzyjemne sytuacje zwiazane z nielojalnością koleżanek....eh:/ faceci wcale nie są tacy źli!:)

Ale co mi piszesz o rownouprawnieniu? Jak faceci wygina, to kwesita tylko czasu to nie bedzie zadnych problemow. Te wlasnie chore pomysly feminsitek biora sie stad ze istnieje niepotrzebni osobnicy - facecie! Facetow nie bedzie,to nie bedzie problemow.!

Orange_Bud -> normalnemu facetowi wystarczy postawić piwo/poczekać 1-2 dni i mu przejdzie a kobieta będzie pamiętać zawiść do końca życia ;)

te pomysły się biorą stąd bo im się w głowach popier... i myślą że kobieta niczym się nie różni od faceta.

no wiem.......wypomniał Wam kiedys facet cos sprzed roku? (dobra,wyjatkiem moze byc zdrada z jego przyjacielem ale podejrzewam ze to bylby koniec zwiazku) no wlasnie. a kobieta?;) mówienie ze swiat bez facetow bylby lepszy swiadczy moim zdaniem o prostocie i ograniczeniu

Ja w te bujdy nie wierze, to samo jest z koncami swiata - gadają, gadają a potem nic.

ja nie jestem za żadnym pier******* rownouprawnieniem, chce żeby facet miał okazje być dżentelmenem i otwierał przede mną drzwi , ot co! wkurza mnie jak baby mówią ze są za rownouprawnieniem ale pozniej jak facet np.nie poprosi do tańca pierwszy albo nie zapłaci za kolację to jest chamem i nie umie sie zachowac

"nie to swiadczy o zupelnie innym sposobie myslenia nie o tym że są prosci-gorsi. to my kobiety niepotrzebnie komplikujemy sobie życie np.aluzjami np nadinterpretacjami za duzo sie zastanawiamy myślimy kręcimy robimy intrygi.......nie mowie tu o wszystkich kobietach zebyscie sie zaraz nie oburzyly ale taka prawda,ja mam znacznie wiecej znajomych płci męskiej niz żeńskiej,przeraza mnie jak dziewczyny potrafią zmieniać front,są jak chorągiewki mialam nieprzyjemne sytuacje zwiazane z nielojalnością koleżanek....eh:/ faceci wcale nie są tacy źli" To jest prawda, tylko ze to nie zmienia faktu iz mezczyzni sa NIEPOTRZEBNI, sa zbedni!

powiedz to wszystkim samotnym matkom które nie radzą sobie z praca i wychowaniem dziecka jednoczesnie.....

Ale czy Ty nie widzisz roznicy? Jesloi nie bedzie facetow na swiece, kobiety beda wychowayc dzieci wspolnie,. nie bedzie problemu samotnych matek! Wszystkie problemy biora sie z istnienia facetow!

skoro jesteśmy zbędni to kolejny raz zapraszam ciebie na budowę, do kopalni, huty, stoczni ewentualnie statek transportowy ;] a i jeszcze nie narzekaj że ci facet nie okazuje szacunku bo jesteś kobietą.

Czy ja narzekam ze facet nie okazuje mi szacnunku? Faceci sa zbedni, za zakala ludzkosci. Byli potrzebni przez jakis czas, to sie zmienilo i teraz wygina. Swiat bedzie piekniejszy bez nich

zbędni? jeździsz samochodem i założę się że przynajmniej 90% tego samochodu zostało wynalezione przez facetów ;] poza tym zobaczymy jak będziesz gadać o zbędności facetów kiedy przyjdzie ci wnieść do domu szafę :P