Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikola-a

Mój mąz spotkał miłość z liceum, Nasza Klasa itp.

Polecane posty

Gość smakoszka mmmm
W życiu bym się nie związała z facetem, który takimi epitetami określa kobiety :O Nie ważne czy to jest faktycznie prostytutka czy nie, to jest jej sprawa i można ją nazwać mniej wulgarnie. To prywatna sprawa kto jak się ubiera czy się prowadzi.

Gość smakoszka mmmm
"Może ja naprawdę mam jakiegoś dzwinego pajaca a nie normalnego faceta w domu." Dokładnie

Gość Nikola-a
Kurczę, dziś jest ten dzień kiedy to patrzę na to wszystko innym spojrzeniem, bo nigdy o tym z nikim nie gadałam.

Nikola-a, Ja nie wiem, jak Twój mąż może tak bez ogródek oceniać obce kobiety nazywając je "dziwkami", "kurwami" i "szmatami". To jest brak kultury i wychowania z jego strony. Poza tym myślę, że w ten prymitywny sposób chce Cię uspokoić, że one mu się nie podobają. Niestety w rzeczywistości gdyby taka wykazała chęć bliższego kontaktu, to myślisz, że by odmówił? No właśnie. :P

Gość jestes coollllll
daj na luzik, chyba nie ejst az tak glupi by dla jakiejs tam zdziry rodzine sobie rozwalac, dobrze ze ja zobaczyl ciebie doceni moze... czekaj i oczy miej otwarte

Gość Nikola-a
Ogólnie mój mąż nie przeklina i jest człowiekiem wychowanym, ma wyższe wykształcenie etc. Ale okazuje się, że to nic nie znaczy. Przyznam, że do dnia dzisiejszego cichutko cieszyłam się kiedy tak oceniał inne, bo myslałam, ze ja to mam szczęscie, że te które podobają się innym jemu własnie sie nie podobają, że jest taki normalny, wierny. Taki to dobry mąż. Im kobieta ładniesza, im dłuższe włosy, im krótka spódniczka i wyższe szpilki tym bardziej go zniechęca. Jaka ja głupia:(

Gość faktycznie jesteś nieco walnię
słuchaj, nie rozumiem, jak mogłaś myśleć w powyższy sposób, ach nawiność, oslepienie tak sobie wszystko tłumaczy nie twierdze że każdy facet jest taki sam, ale myślę że znaczna większość po prostu gapi sie na laski, oni tak mają, nawet szefowie patrzą na dekoldy, po prostu bo mają taki odruch pavlowa widząc kobiete ale faktem jest, że jest dupkiem- po pierwsze-obrażając kobiety, 2- robiąc awantury, tylko winny się tłumaczy, nie robiłby jazd gdyby nie miał głowy wypełnionej po brzegi ostrym seksem z ową koorwą

Gość Truskawkowe ciastko
Co to znaczy "każdy facet"??? Jeszcze powiedz że faceci to wzrokowy i muszą. Ja jestem kobieta i tez jestem wzrokowcem, bo wszyscy ludzie to wzrokowcy, to jeden z najważniejszych zmysłów. Tylko durnym chłopom całe zycie wmawia się że to wzrokowcy i że muszą...Biedaczki, starszne...musi podupczyć w myślach bo to sama natura, wzrokowiec. Natura? To może niech jak pies powącha też dupsko każdej suce którą mija, przeciez to takie naturalne.

Gość Simply
Święte slowa Truskawkowe ciastko;)