Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migunia :(

żądam od rodziców i już

Polecane posty

żądam miłosci, nic więcej nie chcę, nie jestem małym dzieciek, mam 23lata, planujemy za rok ślub kościelny, ale najbardziej o to mi chodzi, że ojciec ma mnie gdzieś, niczym się nie interesuje, mieszkam z nim, teściowa się nami interesuje, zapyta się co załatwiliśmy, itp a ojciec nic, to bardzo boli, nie chcę pieniędzy, nie chcę nic prócz zainteresowania. wiem, chaotycznie piszę, ale serce mi rozrywa z bólu, bo mam tylko ojca, mama zmarła,

o co ci chodzi??

Gość migunia =(
z idiotami nie będę dyskutować

Gość blippppppp
zadam od rodzicow...ale ja kto, skoro masz tylko ojca?

o co Tobie teraz chodzi? Napisałem: chujowizna odnośnie sytuacji którą opisałaś, widze że krucho z używaniem mózgu u Ciebie?

Gość migunia =(
kto kogo niańczy??ja bym się z chęcią wyprowadziła, ale ojciec potrzebuje opieki,

Gość nuise
"Nie jestem małym dzieckiem" - pisze idiotka ale - "Żądam miłości" Gdzie się takie dooopska rodzą? Jakie ty masz IQ, dziecino, 15? "Serce mi rozrywa z bólu" - za dużo brazylijskich telenoweli... Współczuje przyszłemu mężowi, brać tak głupiego popychla za żonę...

Gość migunia =(
nie weim kogo darmozjadem nazywasz??jezeli mnie to sie mylisz, utzrymuje sie sama, dokłądam sie do rachunków, jedzenia, wszystko na pół, czasem nawet wszystko ja płacę,