Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowany82

KATOWICE - dentysta

Polecane posty

Gość zbulwersowany82

Witam :) Poleccie prosze jakas dobra placowke dentystyczna w Katowicach. Jestem zainteresowany pelna renowacja uzebienia :)

Gość Jerzy W
Bardzo dobry dentysta to dr Aleksandra Drozd na Armii Krajowej 190. W zasadzie moższ tam zrobić wszystko co potrzebujesz od protetyki, przez estetykę do implantów włącznie. Ja robiłam wybielanie i dwa implanty. Sporo dobrego słyszałam również o Dłuciku na Ligocie - ale on robi przede wszystkim chirurgię stomatologiczną.

Gość gość
w Katowicach jest gabinet dentystyczny http://top-dent.katowice.pl/ przy ul. ul. Wojewódzkiej 50/5. To mój zaufany gabinet. Miałam w tym gabinecie wybielane zęby a teraz chodzę na kontrole z aparatem ortodontycznym.

Gość gość
Ja chodzę do Pana Marcina do Boa Dent Prestige na Sowińskiego i ostatnio zdecydowałam się wybielić zęby. Cały zabieg był bezbolesny, a wszystko to w rodzinnej atmosferze. Prawda, że trzeba zapłacić więcej, ale jakość ma swoją cenę

Gość gość
Ja nie w samych Katowicach ale w pobliskich Tychach mogę polecić Viscardi www.viscardi.com.pl. Poleciła mi ich koleżanka właśnie z Tych i jestem bardzo zadowolona. Dobry stomatolog, nowoczesny gabinet i taniej niż w Katowicach.

Gość helenaaagliwice
Ja chodzę do PRODENTA Clinic w katowicach na Poniatowskiego. Doktor Hassan Steif robi bardzo dobre leczenie kanałowe . Miałam u niego robioną dolną piątkę i szóstkę. Wszystko jest jak na razie w porządku. Zastanawiam się nad licówkami. Podobno Bartosz Nowak robi je bez szlifowania naturalnych zębów. Ceny są stosunkowo niskie, a obsługa bardzo miła.