Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalaNutka

SZUKAM dobrych kosmetyków

Polecane posty

Gość MalaNutka

Szukam dobrych kosmetyków, może ktoś pomoże? A więc tak: Poszukuję dobrego podkładu do twarzy, który bardzo dobrze kryje i długo się trzyma na twarzy, dobrze, żeby się nie świecił, do 50 zł ;) Poszukuję też cieni, lub paletki cieni, ale takich mega świecących, błyszczących, kupiłam ostatnio paletkę z H&M i na ręce przy próbowaniu efekt był cudowny, ale w środku cienie matowe jak popiół :( Cena no nie wiem, piszcie wasze ulubione, sprawdzone i jaka cena ;) No i poszukuję tusza do rzęs, który pogrubia, wydłuża, podkręca, nie skleja :D Też nie z najdroższej półki, taki do 25-30 zł. Wiem, że mam duże wymagania, ale może ktoś zna takie cuda?? Z góry baaardzo dziękuję :)

Gość Orikonsuktantka
Zarejestruj sie i kupuj kosmetyki nie płacąc 30% marży -Wygodnie - bo przez internet -tanio - nie płacisz 30% marży -z dostawą do domu -nagrody za systematyczne zamówienia -atrakcyjnie - wyprzedaże końcówek kolekcji nawet do -75% Sprawdź jakie nagrody czekają na Ciebie Teraz, wejdź na moja stronę i sama sie przekonaj: http://my.oriflame.pl/kosmetykizamawianie