Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdez_orient_owana

JAK Z NIM O TYM ROZMAWIAC ? POMOCY !

Polecane posty

Gość zdez_orient_owana

Witam wszystkich. Ze swoim obecnym partnerem jestem 8 miesięcy. Jest między nami dośc spora różnica wieku, ale w niczym nam to nie przeszkdza, wprost przeciwnie. Moje życie seksualne jest bardzo udane, mój partner skupia się na tym bym to jak odnosila przyjemnosc i tak wlasnie jest... Problem jednak w tym, że kochamy się zawsze w łóżku, w kilku pozycjach, czyli bardzo klasycznie... Zero spontaniczności i to mi przeszkadza. Z moim poprzednim partnerem kochalismy się często, gdzie mielismy na to ochotę (polana, winda, samochód) i jak tylko mielismy ochotę. Lubie czasem kochac sie ostro, stanowczo, z lekką nutką pikanteri... A on tylko klasycznie... i problem w tym, że nie wiem jak mu to powiedziec, od czego zacząc, o co wypytac? Jak wy podjelibyscie rozmowe ze swoim partnerem o tego typu zmianach? O co pyta, jak zaproponawac takie zmiany, kiedy nie mam pojecia jak on na to zareaguje, a nie chcialabym go niczym urazic....

Gość Ciekwa6265787
Kiedyś np.zapytaj czy nie maiłaby ochoty na spacer po lesie wymysl abo to był kawałek drogi do tego lasu zeby jechac tam samochodem i jak juz dodjediecie to powiedz słodki jestes i sie przytul pocałujcie sie jęknij czasem ubierz sie ładnie ze niby ten las tak na spontanie przpadkiem połloz ręke na jego kroczu i wyczuwaj czy staje mu a potem powinno samo sie ulożyc

Gość zdez_orient_owana
tak tylko jak mu powiedziec by nazwyał mnie inaczej niz zawsze np. "suczko", kiedy on mowi do mnie "myszko", czy "kochanie", kiedy kochamy się troszke bardziej intensywnie już pyta czy mnie cos nie boli. Jak ja mam poprosic go o delikatnego klapsa, kiedy on jest pełen czułości, namiętności i delikatnosci - co też bardzo mi sie podoba i mnie podnieca. No ale czasem chce sexu nie co innego niz zawsze!