Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrednamalpa26

dlaczego baby są takie wredne

Polecane posty

Gość wrednamalpa26

kobiety powiedzcie dlaczego wdajecie się w związki z żonatymi facetami, nie stać was na coś lepszego, dlaczego niszczycie życie innym kobietą, ja gdybym dowiedziała się że mój facet mnie zdradza obcięła bym mu fiuta a babę wytargała za włosy tak że więcej by jej nie przyszło do głowy niszczenie komuś życia, eh to sie wygadałam

Gość Ewolucjonista darwinista
Ponieważ kobiety są chodzącymi inkubatorami, które nie mogąc znaleźć lepszych dawców genów od samców wolnych, szukają w akcie desperacji samców w związkach.

Bo PODOBNO zakazany owoc smakuje najlepiej ;) A poza tym pytanie można by zadać też tak: "dlaczego żonaci faceci są takimi skurwysynami i szukają sobie dupy na boku, nie bacząc na uczucia żony" :P

Gość ja nie dodaje,.
a dlatego, ze zycie nie konczy sie w dniu zawarcia slubu. Ludzie zakochuja sie cale zycie i tylko dlatego, ze facet sie ozenil, nie znaczy ze nie zakocha sie juz nigdy w kims innym. Ludzie czesto sie pobieraja z wielkiej milosci ale pozniej milosc przechodzi, tak samo jak przechodzi kazdej innej osobie i fakt bycia mezem czy zona niczego w tej kwestii nie zmienia. I niektorzy, nawet jak im przejdzie, to tkwia w takim zwiazku, czy to ze wzgledu na dzieci, czy to z obawy przed zmianami w zyciu ktore nastapilyby po rozwodzie, czy to z powodu zwyklego przyzwyczajenia. Inni, jak milosc im przejdzie, rozwodza sie, zeby dac sobie i drugiej osobie szanse na szczesliwe zycie z kims innym.

Gość gość
gó...prawda. najwygodniej znaleźć wymówkę