Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nela008

chyba zaczęłam rodzić

Polecane posty

Gość zdzich62
nie ty pierwsza nie ostatnia, poród w domu to taki wyczyn ?

Gość kafetełłe
i co se urodzilo :D

Gość nela008
Pisałam, że chłopiec :) Mąż mi nawet cyknął fotkę to potem wam zamieszczę

Gość Sound of Death
Jak to czytałam, to się po ziemi tarzałam. :D Muszę częściej na takie wątki wchodzić, bo mnie rozbrajają niektórzy użytkownicy np. wycyckany. ^^ Zostałeś moim idolem. :D

Hahaha xD nela pierdolnięta debilka, nudzi się i zawraca ludziom dupy na forum. . . marne prowo, ale fajnie było sie pośmiać :p noo wycyckany rządzi! :D

Gość gość
mam 15 lat za 9 miesięcy skończe 16 właśnie zaczełam rodzić jestem sama w domu. moi rodzice sa na wakacjach a chłopak w pracy i nie może przyjechać. 10 minut temu odeszły mi wody na jutro mam termin. nie wiem co robić. POMOCY!!!!!!!!! leże na podłodze mam porozkładane ręczniki jezu widać już troche główki karetka przyjedzie za godzine. POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Karetka za godzinę ? P********ie :O

Gość cllaaud
mam 15 lat za kilka miesiecy skoncze 16 właśnie zaczełam rodzić jestem sama w domu.moi rodzice sa w pracy a narzyczony tez i nie moze sie urwac.5 minut temu odeszly mi wody. termin mam na 20.09.13.nie wiem co robić.ranyy.POMOCY!!!!! mam porozkładane ręczniki leze na podłodze. karetka przyjedzie za trzy godziny.jezu widać już troche główki.pomocy!!!!!!!!!jezu jak boli

Gość polozna14
ten tekst jest do cllaaud.- napisane przez cllaaud 18.09.13 o godz.14.32 jestem położną. jeżeli karetka nie może przyjechać trzeba zadzwonić do lekarza z własnej przychodni. jeżeli masz porozkładane ręczniki to dobrze to jest najważniejsze.teraz połóż się rozbierz spodnie majtki i zegnij nogi w kolanach licz sobie: raz dwa i na trzy przyj z całej siły i tak kilka razy. jeżeli zobaczysz główke to nie stresuj się tylko przyj dalej aż dziecko wyjdzie w całości z pochwy. CZEKAM NA ODPOWIEDŹ CZY SIE UDAŁO I CO Z DZIECKIEM I Z TOBĄ CLLAAUD! CZEKAM NAPISZ COS KONIECZNIE

Gość gość
polozna, naprawde jestes taka naiwna, zeby uwierzyc, ze laska rodzaca na etapie widocznosci glowki dziecka pisze na formu?? boszzzz...

Gość cllaaud
urodziłam zdrową córeczkę.dam jej na imię lenka lub maja jeszcze nie wiem. zdecyduje mój chłopak a właściwie narzyczony.a narzyczony dlatego bo wczoraj odrazu jak urodziłam oświadczył mi się. jezu takie to było romantyczne!! złoty pierścionek sok i kolacja po wyjściu ze szpitala. za niedługo pomyślimy może nad drugim dzidziusiem. może chłopczyk żeby była para no ale jeśli będzie dziewczynka to też oczywiście może być!! to zależy od plemników,spermy no i oczywiście od techniki robienia tego dzidziusia. co jakiś czas będe zaglądać na strone i coś pisać. teraz kończe bo musze się zająć moją małą pięknością i narzyczonym. to nic ze mam nie całe 16 lat. w niczym to nie przeszkadza. okres mam więc nic nie stoi na przeszkodzie drugiego dziecka