Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam szczescie_on

Moja kobieta jest idealna

Polecane posty

Gość rtmyuykyyuy
Tak, z tym, ze nie sa to kryteria, a wyniki badan... Wciaz czekam na odpowiedz, czemu zalozyles temat

Gość kamaszki
Boże, ludzie... Zazdrość Wam dupę ściska? Wszystko jest kwestią osobowości, pomysłowości, energii, organizacji czasu... Przecież wiadomo, że dziewczyna autora ma wady, ale on wyjątkowo postanowił skupić się na zaletach- chyba dla przeciwwagi, bo tutaj zawsze tylko pełno obelg, podejrzliwości wobec innych itd.

Gość rtmyuykyyuy
Tak, tylko nie mozesz pisac "jest idealna" tylko "dla mnie jest idealna"

Gość mam szczescie_on
zalozylem temat bo mam takie prawo jak ktos zaklada temat typu: jem kupe, to ja moge zalozyc : moja kobieta jest idealna jestem szczesliwy w moim zwiazku i mialem ochote to napisac jak komus nie pasuje, to wychodzi

Gość mam szczescie_on
biorac pod uwage twoja czepliwa nature, smiem twierdzic ze jestes kobieta moze troszke przy kosci, 160 cm wzrostu, nie umiesz gotowac- jakies kompleksy?

Gość rtmyuykyyuy
Smieszy mnie ten temat. Co do tych o kupie sie nie wypowiadam, bo o tym nawet gadac nie warto. Mnie za lebka uczyli, zeby sie nie chwalic, bo to nieladnie :P

Gość rtmyuykyyuy
Jestem facetem, ale mimo tego umiem gotowac :D dosc dobrze. A Ty umiesz? :P

Gość mam szczescie_on
umiem i co dalej? jakies pytania?

Gość joaśka23
Szczęśliwy kolo nie umie gotować, to jasne... Przy garach stoi zawsze ta jego idealne lala:D

Gość mam szczescie_on
skoro cie smieszy ,to co tu jeszcze robisz? ja nie udzielma sie w tematach, ktore mnie smiesza

bieu bieu@tlen.pl'; "ja też uważam, że kobieta kończy się na 168" To źle uważasz, widocznie sam jesteś karakanem.

Gość rtmyuykyyuy
Czytam, co jeszcze smiesznego wymyslisz. bo aktualnie strasznie nudze sie w pracy...

Ok może i masz super kobiete, ale może tak pochwalił byś sie sobą? może sie okazać że nie zasługujesz na nią

Gość mam szczescie_on
moze dla cibie gotowanie to stanie przy garach:) nalac olej, rozbic mieso na schabowe, obtoczyc w jajku i panierce i smazyc ,obrac ziemniaki itd dla mojej kobiety to relaks, ona to uwielbia, w weekendy razem gotujemy

Gość zmyw150
mam szczescie_on a jak dlugo jestescie razem? w jakim jestescie wieku? poczatkowo ciezko mi bylo uwierzyc w to co piszesz ale wnioskuje ze to jednak prawda.. opowiedz cos jeszcze o niej - milo sie takie rzeczy czyta - latwiej naprawic swoje bledy.

Gość me here now
sa takie dziewczyny, ale zwykle po 5 latach zwiazku juz nie mysla o tym zeby sprzatac z pelnym makijazem. To samo tyczy sie facetow:)

Gość mam szczescie_on
w twojej pracy tak mozna sobie siedziec na kafeterii? co to za praca? ja mam akurat wolne a tam gdzie pracuje sa zablokowane pewne strony, w tym kafeteria zalosne

Gość Anulkaaaaaaggg
to się cieszę razem z Tobą :) mój partner tez nie ma co narzekać co do mnie :) tylko ja mam ładniejszy biust 75 D :) 168 cm :) 56 kg :) faceci szaleja za mną gdyż robię to co mój partner zechce :)

Gość oligierka
super masz kobietę i super szczęście;) widać na kilometr zazdrośc komentarzach innych;)

Gość mam szczescie_on
Jestesmy razem 2,5 roku. Mamy po 32 lata, za 7 miesiecy wprowadzamy sie do wlasnego mieszkania :) Mozemy na sibie zawsze polegac. Przeszlismy wiele dramatow w ciagu 1,5 roku a nadal jestesmy razem!

Gość zmyw150
zawsze masz na nia ochote? czesto sie kochacie? sorry za tak intymne pytnia ale chcialabym poznac zaleznosc miedzy jej staraniami i Waszymi lozkowymi relacjami

Gość mam szczescie_on
Praktycznie codzinnie mamy na sibie ochote ale wiadomo ze czasami jak czlowiek wroci z pracy po 20, ma problemy- to sie nie chce. Czasami wystarczy zwykle przytulenie, calusy i jest bosko:)

Gość gghfhty
autorze-wszystko super,korzystaj ile mozesz,ale uwaga: napisz mi to samo kilka lat po slubie kiedy będziecie miec 2 dzieci,dam ci medal a raczej twojej zonie...

Gość klaudia966
Późno wracasz z pracy... ale chyba odciążasz ją jakoś w pracach domowych? czy ona tak je lubi, że nie oczekuje pomocy? jakiego przedmiotu uczy Twoja dziewczyna?

Gość zmyw150
mam szczescie_on fajnie, chcialabym byc taka kobieta..

Gość mam szczescie_on
uczy jezyka niemieckiego w gimnazjum i liceum ja zazwyczaj jestem w domu kolo 17, czasami zdarza sie po 20 pomagam jej jak moge

Gość rtmyuykyyuy
Nie zazdroszcze ... relaksu :D Wyobrazilem sobie, jak wyglada u Ciebie dzien - milo byloby przezyc cos takiego raz na kilka miesiecy dla odmiany, ale codziennie - niestrawne :D Wole w kobiecie przyjaciela i kumpla, niz panienke, ktora wije sie wokol mnie jak luksusowa prostytuta, nieustannie biegajac po mieszkaniu w bieliznie i "wypinajac tyleczek" oraz "sprzatajac w seksownym stroju" i "relaksujac sie gotowaniem". Kobieta - kumpel tez moze byc piekna i seksowna, nie tylko z lakierem i na szpilkach, a jakos wole spedzic czas dzielac moje hobby z moja kobieta, ktora tez jest moim przyjacielem, a wieczorem czy z jakiejs okazji ujrzec ja przeistoczona strojem czy makijazem w barwnego motyla, niz zeby nieustannie "zrobiona na wysoki polysk" podtykala mi swoje wdzieki. Jesli chodzi o moja prace - tak, jak najbardziej. Pracuje na komputerze, mam nie normowany czas pracy, w sumie moge isc do domu, ale czekam na jeszcze jeden projekt.

Gość mam szczescie_on
No dobra, daliście się wkręcić, wiadomo przecież, że nie ma kobiet idealnych :P

Gość mam szczescie_on
zmyw150...dla swojego faceta mozesz byc idealna majac cechy calkowicie niz moja kobieta:)