Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam szczescie_on

Moja kobieta jest idealna

Polecane posty

Jak ma pracować skoro całymi dniami jest zajęta przebieraniem się w coraz to seksowniejsze fatałaszki dla swojego MĘŻCZYZNY ;)

Gość mam szczescie_on
wcale tak duzo nie zarabiamy, moja kobieta 2300 a ja 2500 ,w miescie 60 tys Aha i od razu odpowiadam, nigdzie nie napisalem ze moja pani sprzata na obcasach-skad wiec te ataki. A kaczki z figami nie jemy codziennie. Chodzi o to, ze gotuje oryginalnie i nawet proste dania smauja wysmienicie. Tak 1-2 razy w tygodniu szykuje cos innego jak np ta kaczka

Gość oligierka
masz 165 cm i wazysz 75 kilo ?;D hahaha jesli ktoś tu jest zakompleksiony to ty:) 90% mężczyzn woli wysokie ,szczupłe ,zgrabne niczym modelki a nie was kurduple otyłe;)

Gość mam szczescie_on
Tak, pracuje w szkole! Jest nauczycielem dyplomowanym. I co zdziwieni?

Gość czyli kura domowa
dziecka rozumiem brak??? :P

Gość rtmyuykyyuy
Idealna dla Ciebie ;) mi jest obojetne, czy kobieta ma pomalowane paznokcie, czy nie, ale nie na te kolory, ktore wymieniles, bo ich nie cierpie. Wita mnie za kazdym razem inaczej, zreszta kiedy wracam zmeczony z roboty, nie zawsze mam chec widziec chocby najpiekniejszy tylek w drzwiach zamiast obiadu. Gotuje wysmienicie, ale nie robi tego codziennie - tez pracuje :) nie musze jej utrzymywac :D Sprzata i pomaga mi w remoncie w stroju normalnym, dzieki czemu jest czysto, szybko sie z tym uwijamy i nie lamie nog na drabinie :P a kiedy wychodze z kolegami, idzie z nami, podobnie ja i jej kolezanki tez sie super dogadujemy Jest madra, inteligentna i kreatywna i mi sie podoba :P no i ma normalny kobiecy wzrost ponizej 170 To tyle o kobietach, a po grzyba nam to napisales? :D

Gość Aqwa-Witt
MASZ CYBORGA NA STANIE?

na przykladzie burzy ktora rozpetales mozna stwierdzic, iż z tym lakierem zoltym to pojechales bo kobiety nosza wylacznie paznokcie czerwone (umazane w krwi innych kobiet) :)

Gość mam szczescie_on
rtmyuykyyuy- a ty co tak sie rozpisales? niby glupi temat dla ciebie a sam sie podnieciles

Gość ta wyjątkowa
to wszystko to zewnętrzna otoczka - idealna gosposia i dama do towarzystwa. Nic niewiadomo na temat jej osobowości, czyli autorze dla Ciebie liczą się tylko takie czynniki jak strój, umiejętność gotowania, sprzątanie i uśmiech na twarzy? wieje pustotą jednak ludzie dobierają się według swojej miary więc gratuluję dobrego dopasowania

75 kilo? Nie, ważę 50 kg. Ja nigdzie nic nie napisałam o 75 kg. BRAK CI ARGUMENTÓW I WYMYŚLASZ RZECZY KTÓRYCH NIE NAPISAŁAM? To ułomność intelektualna. Ale widać uderzyłam tam, gdzie zabolało, wielkoludzie.

Jesteś nauczycielem dyplomowanym w gimnazjum? liceum ? zmarnowałeś życie!

Gość Aniiiila
oligierka "175 cm wzrostu jest niekobiece" jak masz kurduplu 150 cm to mowisz ze 175 jest niekobiece haha 170-175 własnie to najlepszy wzrost dla kobiety, szczupłe zgrabne , gługie nogi a nie kurduple otyłe Jestes naprawde smieszna i chyba ignorujesz otaczajacy Cie swiat, skoro dla Ciebie wysoka = szczupla, niska = gruba. Ja mam 164cm i co do dlugosci nog to mam tak samo dlugie jak kolezanka 175cm. Sa rozne budowy ciala i rozne proporcje. Wg badan sredni wzrost kobiety w Polsce to 164 czy 165cm, wiec 160 i 170 miesci sie w granicach normy, ponizej - to niska kobieta, a powyzej wysoka. Zbyt niska i zbyt wysoka. Co nie znaczy, ze zarowno takie male jak i duze nie moga wygladac ladnie

Gość mam szczescie_on
Gdzie napisalem, ze ja jestem nauczycielem? Jezeli chodzi charakter, to jest wrazliwa, kocha zwierzeta, pracowala rok czasu w hospicjum jako wolontariuszka i co? szok?

Gość zmyw150
daj jej troche czasu a bedzie cie witac w sarym dresie

Gość jsmdfkjdkn
piszesz jakby o mnie :) Tyle, że ja zarabiam 2000netto.

Gość rtmyuykyyuy
Ja napisalem, zebys sie zastanowil, ze to, co idealne dla Ciebie, nie musi byc idealnym dla kogos innego. Natomiast Twoje powody wydaja sie byc niejasne, a raczej wrecz dziecinne?

Ja mam 166, wcale nie jestem tłusta i nóg też nie mam grubych :o

Gość mam szczescie_on
jsmdfkjdkn-witaj:) malo jest takich kobiet:) Jezeli jestes jedna z nich, to twoj facet bedzie przeszczesliwy

Gość mam szczescie_on
Jest madra, inteligentna i kreatywna i mi sie podoba no i ma normalny kobiecy wzrost ponizej 170 ahh ta jadowitosc w ostatnim zdaniu:) czyzbys byl kobieta?:)

Gość jsmdfkjdkn
Mój facet odszedł rok temu mówiąc, że w szkolnictwie zbyt mało zarabia się i nie jest to praca zbyt ambitna :O

Gość mam szczescie_on
od ciebie odszedl? czy z pracy?

Gość oligierka
jak nie widzisz to ja postawiłam tam taki oto znak " ? " ;) haha;) jak masz kompleksy to nie moja wina ;) i nie pisz komuś , ze 175 jest niekobiece kazdy ma swoj gust autorowi akurat podobaja sie modelki (tak jak 90 % facetom)a nie skrzaty .kurduplom juz dziękujemy dowidzenia;)

Gość rtmyuykyyuy
Nie. Nie lubie bardzo wysokich kobiet, podobnie jak bardzo niskich. Mam prawo? Podobnie nie cierpie blondynek, zoltego, rozu i miesa z owocami.

Gość jsmdfkjdkn
odszedł ode mnie.

Gość mam szczescie_on
a po co ta zjadliwosc? dlaczego wzrost ponizej 170 ma byc normalny? to twoje widzimisie? czy jakies odgornie ustalone kryteria?:)

Gość mam szczescie_on
to jakis kretyn z niego byl..mnie rodzice cale zycie uczyli szacunku do nauczycieli

Gość rtmyuykyyuy
Juz ktos napisal jaki jest przecietny wzrost kobiety w Polsce. Poza tym Twoja kobieta ma 175, w przecietnych szpilkach 185, wiec jest wysoka jak przecietny facet. NIe lubie czegos takiego. W sumie nie chcialem tego kontynuowac - ale sam zaczales.

Gość mam szczescie_on
to po co piszesz, dla mnie 175 jest super, dla ciebie 165 moze nie widze problemu

Gość zmyw150
zgadzam sie z oligierka - to nie temat o wzrostowych preferencjach i kompleksach