Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam szczescie_on

Moja kobieta jest idealna

Polecane posty

Gość mam szczescie_on
no i po co ten podszyw na gorze? nie chce mi sie zakladac hasla a podszywom dziekuje

Gość rtmyuykyyuy
Dobra, Autorze. Przestane sie z Toba wadzic, jesli i Ty przestaniesz :D Pozostan przy swojej pannie, ja przy mojej. W koncu gdyby wszyscy mieli podobny gust, nudno by bylo.

Gość mam szczescie_on
ok zalozylem haslo

Gość rtmyuykyyuy
albo autorze zamienmy sie na kobiety. chetnie posune te twoja w rajska jaskinie ciemnosci

Gość fefw;lllllleooleon
tzn. ze to twoje marzenie,chcialbys taka. A jaka jest twoja partnerka?

Gość mam szczescie_on
:)

Gość klaudia966
To ona chyba leci na jakiś dopalaczach... skoro w domu jest taka idealna, to musi zawalać w pracy... nie da się robić naraz wszystkiego na 100%. Mam na myśli to codzienne gotowanie bardziej złożonych potraw itd. Bo jeśli chodzi o bieganie ze szmatą w sexy stroju to już nic ponad normę.

Gość Angelik@
no co za ludzie!!!to co autor napisał to dla mnie naturalne,ale jesteście załośni,że nie wierzycie!GDYBYM NAPISAŁA JAK JEST U MNIE TO WOGÓLE BYŚCIE NIE UWIERZYLI!ŻAL

Gość dddddddddsssssssss
istnienie takiej kobiety jest możliwe, owszem, tylko jedno tu nie gra: gdyby facet mial taką laskę, to musiałby byc kimś, a czy mężczyzna o poziomie inteligencji wyższym od psiego gówna chwaliłby się na kobiecym forum? skąd zna adres kafe? Wpisal w google "forum kobiece" i na pierwszym lepszym forum sie pochwalil? Czy też może jest nałogowym czytelnikiem kafe, co w kiepskim świetle stawia jego wątpliwą męskość? Gdybym znalazła faceta, który na takie traktowanie w 100% zasługuje, też bym mogła się tak zachowywać. Mam gościa, ktory spelnia to w 90% więc i tak źle nie ma ;-)

Gość zmyw150
Angelik@ pochwal sie - chetnie naucze sie czegos od Ciebie?

Gość klaudia966
Moja koleżanka pracuje w szkole (LO) i ma taki zapieprz, że szok. Co chwile jakieś zebrania, narady, konsultacje, dodatkowe zajęcia, masa papierów zawsze u niej leży- testy, kartkówki itd. I właśnie ona mówi, że coś kosztem czegoś. Że nierzadko jej rodzina przez 3 dni je tę samą zupę, bo ona zwyczajnie nie ma czasu gotować regularnie... A mąż cóż... jest z tych, które uważają, że kobieta na 2 etaty powinna pracować i jakoś nie poczuwa się, żeby coś pomóc.

Gość Angelik@
NIE BĘDE się chwalić,gdyż musiałabym napisać ze laska autora to przy mnie pikuś dodam tylko że wszystko jest u mnie naturą np.paznocie bez lakieru(nie uzywam) wygladają jakby były po farncuskim to tyle po co więcej i tak nie uwiezycie!żal

Gość zmyw150
no nie badz egoistka - opowiedz jaka jestes idealna? ja uwierze!

Gość tez idealna
zazdroszcze Wam. jakbym słyszała swoją historie, 175, miseczka c, jestem szczupła, zawsze zadbana, szczęśliwa, facet mnie uwielbia, czekamy na nowe mieszkanie, tez życie nas nie oszczędziło ale się kochamy, inni nam zazdroszczą okazywania sobie uczuc, statusu itp. ja mam 32 on 33. tak było 3 lata temu. ja nadal mam 175, jestem szczupła i mam miseczkę c, dbam o siebie, cudownie wykończylam mieszkanie, kupiliśmy nowe samochody.... tylko od 7 miesięcy siedzę, płaczę i tęsknię za nim... a on ma nową kobietę młodszą, inną, znudził mu się perfekcjonizm i doskonałość, zyczę szczęścia i pozdrawiam

Angelik@ "no co za ludzie!!!to co autor napisał to dla mnie naturalne,ale jesteście załośni,że nie wierzycie!GDYBYM NAPISAŁA JAK JEST U MNIE TO WOGÓLE BYŚCIE NIE UWIERZYLI!ŻAL" "Angelik@ NIE BĘDE się chwalić,gdyż musiałabym napisać ze laska autora to przy mnie pikuś dodam tylko że wszystko jest u mnie naturą np.paznocie bez lakieru(nie uzywam) wygladają jakby były po farncuskim to tyle po co więcej i tak nie uwiezycie!żal" żal, żal, żal- intelektualnie też pewnie jesteś ideałem, buahaha