Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna3223

sukienka-świadkowa-którą wybrać?

Polecane posty

Gość justyna3223

Witam Was;) niedlugo bede swiadkowa na slubie u bliskiej mi osoby....nie podobaja mi sie zadne klasyczne sukienki, jedynie te dwie zwrocily moja uwage ale nie wiem czy nadaja sie na taka okazje...moglybyscie mi doradzic?? http://moda.allegro.pl/cudowna-sukienka-na-wesele-bal-kolorow-s-36-i1689546398.html tu myslalam o srebrnej oraz taka: http://moda.allegro.pl/piekna-satynowa-plisowana-sukienka-bez-rozm-s-i1686372830.html

Gość zabcia007
Hoojowa jak z dupy

Gość nkhjkjkjkl
nie cierpię satyny, ale jakby były z innego materiału to ta druga, plisowana :)

Gość talerzyk 123
obie są porażką, za grosz gustu i smaku :/

Gość gfsedfsdfs
Obie podobne. Nadają się. Jak będziesz miała gołe ramiona to do kościoła zarzuć jakiś szal, bo inaczej ksiądz może robić problemy.

Gość a ja powieeem taaak..
moim zdaniem druga jest fajniejsza, ale i tak nie cierpie takiego materiału. Wg mnie strasznie wychodzi na zdjęciach.

Gość justyna3223
ale wlasnie ja sie bardzo dobrze czuje w satynie:)

Gość a ja powieeem taaak..
no to jak dobrze się czujesz to kup. Na ślub się nadają.

Gość justyna3223
dziekuje bardzo za opinie:)) a stronke tez przejdzie dziekuje za link:)

Gość tandetne szmatyjak halki
nie maja za grosz klasy

Gość grsjjkrkhfkjdhfkj
do kościoła w takiej kiecce? :O

Gość grsjjkrkhfkjdhfkj
uszanuj kościoł

Gość me here now
wies tanczy i spiewa. Na wesele w remizie sie nada

Gość me here now
a poza tym ta druga nawet na modelce zle sie uklada - spojrzcie na boki przy pachach

sukienki jak sukienki - nadawać sie nadają, ale moją uwagę zwróciłyby skrajnie niekorzystnie usytuowane marszczenia. obydwie mają coś a'la ściągacz na plecach co wygląda tanio i wybacz troche odpustowo i obydwie mają marszczenia na brzuchu co zamiast wysmuklić optycznie talię, nieefektownie ją pogrubi. nawet jeśli jesteś szczupła to na pewno w takim kroju nie będziesz wyglądała fajnie, a przynajmniej na pewno mało fajnie. jesli lubisz satynę to ok, wiadomo czego szukać, ale zwróć uwage na krój i szycie - te są naprawdę dyskusyjne.

Gość Justyna2332
dziewczyny podjelam juz decyzje :) chce wziac albo taka : http://moda.allegro.pl/kobieca-sliczna-sukienka-wesele-przyjecie-s-36-m-i1686335754.html albo taka srebrna :) http://moda.allegro.pl/cudowna-sukienka-na-wesele-bal-kolorow-s-36-i1666163331.html jestem blondynka i sredniodlugich wloskach, 162,48 kg wiec mysle ze ladnie bede w tym wygladac i nic poza tymi mi sie nie podoba, panna mloda bedzie miec sniezno biala suknie kolor sali to fiolet + krem ktora bedzie lepsza?:)

Gość czerwona _puszka
Generalnie sukienki z tafty zawsze bęą wygladać jak koszule nocne - tanio i tandetnie a te przedstawione przez Ciebie są mega wiejskie. Wybierz cos prostszego i bardziej eleganckiego. I na Boga!!!! dlaczego wszystkie kobiety uwazają, że szczytem elegancji na weelu jest sukienka z tafty. Poza tym czy Ty zamierzasz sie ubierac pod kolor dekoracji sali weselnej?????? :)

Gość sefgsegdhgvfjjvb
wg mnie jako świadkowa powinnas byc bardziej elegancka suknia koniecznie długa wieczorowa ale to moje zdanie moja świadkowa miała suknię balową i kolory wybierasz za jasne musisz się wyróżniac od panny młodej a ty kremy i srebrne kolory no wybacz wybierz fioplet, czerwień itp.

Gość wantrakka
Bardzo ładna sukienka, ta o kolorze morskim śliczna, ale ta jaśniejsza naprawdę cudna, tylko nie wiem czy Tobie będzie w niej dobrze. .........baw się dobrze

Gość Justyna2332
kolor sali bedzie fioletowy a sukienke mialam miec fioletowa takze nie chce sie zgubic w tych kolorach.....moze dla Was tandetnie ale taki typ sukienek jest w guscie moim i Panny Mlodej wlasnie:)

Gość Rena74
Tu znajdziesz piękne i oryginalne sukienki www.swiatowamoda.eu Dużo, tanio, szybko