Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwniesiezachowujaca

nie rozumiem mojego zachowania..

Polecane posty

zawsze, gdy wpadnie mi w oko jakis chlopak i chcialabym cos wiecej ( nie mylcie z seksem), to mimo woli 'zamykam sie' na tegi goscia i robie zaniedostepna;/ i moje zachowanie nie jest wtedy swobodne:( ani nie zagadam, ani nic, tak jakbym go olewala po calosci, co moze zinterpretowac po moim zachowaniu.. no masakra ;/ znacie jakas recepte na to? jak stac sie smielsza? ogolnie jestem niesmiala i chcialabym to jakos przelamac :(

zrozum że nie jesteś ideałem i nie staraj się nim być. zaakceptuj to że każdy ma jakieś niedoskonałości ;)

co do tego to wieeem, ma sie troche kompleksow :P

to teraz zaakceptuj to że nie jesteś doskonała i nie próbuj udawać doskonałej ;) bo uciekać od faceta bo nie jesteś idealna to głupota tym bardziej że faceci nie szukają ideałów ;) i pewnie jeszcze większość tym kompleksów to idiotyzmy wyssane z palca ;]

layla -> mogła byś dać większe zdjęcie :P tylko że z tego gadanie to takie lekkie mało maślane mi wyszło :P

Gość anka skakankas
Też tak mam. Kiedy ktoś mi się podoba i widzę, że z jego strony też jest coś na rzeczy (może mi się wydaje, nie wiem) to staję się jakaś niedostępna, najgorsze jest to, ze mam świadomość tego, że jestem dla niego oschła i jakaś stonowana, ale nie potrafię tego zmienić. A może potrafię, ale boję się odrzucenia, albo co gorsza bliskości. Hmmm głupie, ale możliwe. Może ktoś miał podobnie i znalazł na to sposób? :)

a po co :P widac dobrze :P e tam maslane czy nie ale bedzie wiedziala o co chodzi:P

Gość hmmmmm00
ankaskakankas jestes moim sobowtorem.. ;| to jest chyna nieuleczalna choroba xd

layla -> może i dobrze ale większe lepiej się podziwia :P anka skakankas -> a może od razu powiedzieć partnerowi że się ma taka wadę?

Gość anka skakankas
Nie no, czasem mam odwagę by coś prosto z mostu powiedzieć, tylko wiesz... ciężko mówić osobie na której zaczyna mi zależeć, nie wiedząc dokładnie jak sprawa wygląda po jego stronie, tak z grubej rury jaka ja to jestem zamknięta :) a najlepsze jest to, że jestem dość towarzyską osobą, nie lubię siedzieć sama, często gdzieś bywam, mam grupę znajomych, bliskich... Przed nimi się nie zamykam tak jak przed kimś o kim myślę, ze mogłabym z nim być. Może należy brać wszystkich jako znajomych, starać się być normalnym, a później jakoś poleci ;) Pozdrawiam wszystkich zamkniętych w takim razie, bo chyba jest nas więcej :)

Gość anka skakankas
Pewnie coś w tym jest, nie lubię się rozczulać, rozżalać itp., a z tym mi się kojarzy bliskość. Więc pewnie muszę zmienić swoje pojęcie o bliskości :) Ale dosyć zabawy w psychologa, trzeba wyjść do ludzi! Miłego wieczoru! :)