Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona nie lubi seksu i rodziny

50 lat i brak seksu w małżeństwie!!! Moja żona nawet nie wie że ma rodzinę!

Polecane posty

Gość i tera ja :D
boze swiety...wy traktujecie kobiety jak krowy do rodzenia dzieci i do gotowania...jakie to jest przykre...przez takie wlasnie osoby nie wierze w slub....slub jest przeciez z milosci...a widze ze tu sie traktuje go jak kontrakt w ktorym jest napisane kto i co ma robic przez cale zycie...kazdy jest wolny pomimo wszystko...przeciez to jest smieszne...''ja chcialem miec 6 dzieci a mam TYLKO 3'' albo '' niech sobie syn wezmie jakas zle wyksztalcona zeby zajela sie domem''...kurwa czlowieku...w jakim wieku ty zyjesz...kobieta to jest czlowiek...ty sobie tak nie mozesz rozkazywac jak ci sie zywnie podoba....urodz chociaz jedno dziecko i zrozumiesz dlaczego zona nie chce miec wiecej....tobie tam obojetne bo ty sie poruchasz przez 3 minuty i na tym cala twoja praca w robieniu dzieci a baba sie meczy 9 miesiecy i musi jeszcze urodzic pozniej uprawiac z toba sex na twoje zawolanie i jeszcze zajmowac sie domem....no wez nie przesadzaj...niewolnice se znalazles czy co....boze dlaczego tacy ludzie jeszcze istnieja...modle sie o to zebyscie wszyscy debile niedoksztalceni wygineli bo mam was juz dosc i zal mi tych biednych kobiet

Gość autor jest złym mężem ale
bardzo dobrym ojcem z tego co czytam :)

A mi Cie zal autorze!! Naprawde:( widac ze dobry i normalny facet jestes. Moze pora zmienic partnerke?

Gość a po co a na co
daj babce odpocząć.. nie można uprawiać seksu do końca życia :O

Gość jesteś dobrym ojcem ale mężem
już gorszym. Na Twoim miejscu porozmawiałabym z żoną.