Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia mal

Czemu ludzie sie tak dziwią że nie chce iść do pracy

Polecane posty

Gość lusia mal

Mój narzeczony zarabia ok 10 tys miesiecznie i uważa że jesli nie chce to nie muszę iść do pracy bo on smiało jest nam wstanie zapewnić życie na dość dobrym poziomie. Jednak kiedy spotkam jakąś starą znajomi i pyta mnie gdzie pracuje a ja odpowiadam nigdzie to zaczynam sie czuć beznadziejnie ale nie mam zamiaru iść jak one hapać 8h gdzieś na taśme

Gość lusia mal
wiec czemu mam takie poczucie gorszości?

Gość hyla wedeta
weź spier,,,laj z tym marnym tekstem, myslisz ze 10 tys to tak dużo, ty i tak możesz sobie jedynie pomażyć!

Gość xenna X
a jak cię w d...pę kopnie to z tych 10 zobaczysz 0!

Gość lusia mal
post jest na serio do tegon szukałam pracy w wielu miejscach i jak juz mnie zatrudniali to max na 3 miesiace poczym czułam sie jeszcze gorzej

Gość Miecho
zobaczymy co będzie jak kiedyś twój facet kopnie cie w dupe (bo ile można utrzymywać darmozjada), a ty zostaniesz sama, bez pracy, bez doświadczenia, bez kasy :D

Gość kebab z damaszku
i dobrze, jesli nie musisz nie pracuj. tez bym tak zrobil jakbbym tak mogl, tylko jedno nie dawaloby mi spokoju- a co jesli on cie kopnie w dope i zostaniesz sama bez tej kasy

Gość lusia mal
widocznie jestescie tak spracowanymi ludzimi jak te moje koleżanki no coż szkoda bo myslalam ze ktos ma podobna sytuacje

Gość lusia mal
a te 10 tys wiadomo nie jest dużo ale na zarobki niektorych ludzi to jest to sporo. A jezeli kopnie mnie w dupe to bedzie klapa ale prawda jest taka ze tej pracy znalesc nie moge a jak juz pisalam gdzies mnie zatrudniaja na 3 miesiace i wykop tak to teraz wyglada bardzo czesto

Gość głupie tooo
ja też nie pracuje, nie chce iść do byle jakiej, a mąż mąż zarabia wystarczająco i kasy nie brakuje, ale oczywiście 90 procent znajomych uważa, no jak to tak :D

Gość jolie fille
lusia mal zazdroszcze ci.. nic nie robic.. i wogle ahh.. ale czy ci sie nie nudzi? co ty robisz calymi dniami? ;p haha no ja tez nie pracuje i siedze w domu ale dlatego ze mam male dziecko.. i bardzo bardzo chcem wyrwac sie do jakiejs pracy.. teraz jest ci fajnie ale jesli facet cie zostawi (odpukac ! ) to co wtedy? lata mijaja i nikt ciebie nie przyjmie bez zadnego doswiadczenia do pracy ;/ naprawde..wiec poszukaj czegos co ciebie bedzie interesowalo..chociaz na pol etatu.. i nie patrz na pieniadze skoro je macie tylko po to zebys miala pozniej co napisac w cv i co najwazniejsze zebys cos umiala .. pozdrawiam ! :)

Gość mój mąż zarabia
więcej od twojego narzeczonego, ale i tak pracuję. Nie muszę, bo jego pensja spokojnie wystraczałaby. Tylko ja źle bym się czuła będąc całkowicie na czyimś utrzymaniu. A tak to co zarobię (czyli te 2 tys.) idzie na jakieś rachunki. Poza tym nie wysiedziałabym w domu.

Gość EXPERT-TYZA
ryju obsrany do chlewa swinie opatrzyc,jakbys sie uczala tobys kase miala a tak na pole z toba:D:D:D

Gość kebab z damaszku
hehehe zabawni sa ci co pisza ze 10 000zl to jest malo, naprawde. to ile wy zarabiacie, 20 000??30 000?

Gość Mmmrraaauuu
No to szukaj pracy i jak znajdziesz jakąś, w której Cię zatrudnią to zostań tam. A może jest jakaś przyczyna, że Ci nigdzie nie dają umowy na stałe ? Moim zdaniem, jeśli nie pracujesz bo faktycznie nie możesz znaleźć, to wygląda to lepiej, niż gdybyź nie pracowała z lenistwa. Fakt faktem, że 10 tyś to bardzo dużo, nawet jak dwie osoby tyle zarabiają łacznie, ale jak to ktoś napisał, lepiej być przygotowanym na różne sytuacje w życiu.

typowe gadki utrzymanek :o nie ma pracy dla mnie, ta mi nie odpowiada, w tamtej mnie nie chcą... a prawda jest taka, że zawsze coś nie będzie pasowało. A jakie ty masz kwalifikacje do normalnej roboty?? bo nawet do pracy przy taśmie trzeba mieć jakieś pojęcie :o

Gość xxx. ;)
to jest dużo pieniędzy, ale lepiej żebyś zaczęła gdzieś pracować! ... przy okazji http://tnij.org/mf2h - dziekuje za wejścia! :)

Gość nie przesadzajmy z tymi
10 tys. Owszem, to sporo pieniędzy jak na polskie warunki, na pewno wystarczy na spokojne życie, ale żeby to był jakiś luksus to bym nie przesadzała :)