Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolllciaiaiaa

Dostaliscie przelew juz za zasiłek macierzynski??

Polecane posty

Gość karolllciaiaiaa

Pytam szczegolnie te mamy, ktore maja do 28 dnia kazdego miesiaca miec przelew. bo u mnie nic nie ma do tej pory, a zawsze mialam 27go popoludniu

a my cie musimy utrzymywac mamuśko rozpłodowa. Nie masz kasy to tylka nie nadstawiaj a nie potem naciągasz państwo na zasiłek

Gość EXPERT-TYZA
beata spierdalaj biedna dziwko

Gość Wlasnie Beata
Wyginaj na te swoje kartony !

a ja korzystam z dobrodziejst panstwa ile wlezie..... jak nie kombinujesz będą cie lac po dupie..... ;)

Gość unialeszno22unia
Ja pierwszy zasiłek dostałam takze pod koniec msc czyli 28 lutego a ur. 12.01.2011 r. i co msc tak samo az do maja kiedy nie dostałam tylko dopiero 3 czerwca !! Więc spokojnie !! :) Pozdrawiam i nie przejmuj sie gł*pim* komentarzami !

Gość karolllciaiaiaa
nie przejmuje sie bo wiem, ze mi sie to nalezy :)

Gość Wlasnie Beata
Jak bym zaczela sie tak egostycznie wychwalac jak Ty ,to bys napewno poczula sie jak kloszard glupia malpo...Mam wiecej jak Ci sie zdaje :d

bitka ze s-ka i co jej mozesz zrobic - naskakać, nie rozśmieszaj klientów.... co szlag cie trafia ....juz widze jak siedzisz przed kompem a ze wsciekłosci piana cieknie ci zryja. wlezie takie babsko na forum i sie wyrzywa za swoje zycie....smieszna jestes

Gość unialeszno22unia
DO BEATA S-K Jesteś okropnie wredna - nie trzeba Cię znać by to wiedzieć !! Mam rację !!

\nie trzeba sie domyślac ze kobita ktora wypisuje takie rzeczy ma w sobie tyle jadu ... :P musiała byc skrzywdzona w dziecinstwie albo molestowana zeby sie tak odgrywac na os, ktorych nie zna..... to żałosne !!!