Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafegeb

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic?

Polecane posty

Gość ahahah a mnie to rozbawiło
masochista xd

Gość Korbkaodlatarki
HAHAHAHAHAHAHA! My god, dowcip dnia! To żeś mi poprawił humor, autorze xDDD "Bo przeciwienstwa sie przyciagaja" Ty taki porządny, świetny człowiek z zasadami przygarniesz nierozgarniętą babę, taki jesteś dobry. FILANTROP! hihi :D

Ja sie coraz lepiej bawię , zastanawiam się co jeszcze wymyśli.Offerma pisz też ,Masz trafne riposty .

Gość kafegeb
Tak przeciwienstwa sie przyciagaja, szukamy u innych to czego samego nie mamy. Dlatego tez mezczyznia fascynuja sie piersiami kobiet, subtelnoscia kobiet a kobiety cenia u facetow penisa i inteligencje.

Gość Korbkaodlatarki
Tak, offerma daj głos, bo dobrze piszesz. Zabawa przednia, co nie? Hihi :D A co mi tam, 3361793, ahahah jak Ci się będzie chciało, to napisz na to gadu, bo na prawdę równa z Ciebie babka, lubię takich ludzi.

penis i inteligencja - bo przeciwieństwa się przyciągają. roftl

Korbka jutro skrobnę bo dzisiaj to już domulam na spika.Mnie tez się podoba twoje poczucie humoru.Chyba,ze na stałe bywasz na kafe , bo ja z doskoku raczej.

Gość Korbkaodlatarki
Komedia, istna komedia. Czyli kobiety nie mogą być inteligentne tak? Bo przeciwieństwa, a skoro to facet ma penisa i inteligencję, to kobieta nie może byc inteligentna. Jedno mnie w takim razie zastanawia: czemu spytałeś tamtą dziewczynę, co tu pisała i chciała Cię poznać, czy ona jest inteligentna, skoro z definicji nie może być? Bezsens jeden ruski, autorze, debil z Ciebie i tyle.

Gość kafegeb
Czy pisalem gdzies o definicji kobiety? Inteligentna kobieta to piekny oksymoron

Gość Korbkaodlatarki
ahahah, ja tu też z doskoku, a numer podałam, żeby nie umknęło. Nie zmuszam Cię do pisania o takiej godzinie, sama bym już się stąd zmyła ale tu taka komedia że ciężko odejść :D Napisz jutro, na luzie. Offerma, nie musiałeś się ujawniać, to i tak było wiadome, żeś facet. Po samym stylu, pomijając podszywy.

oferma przecia wiem ja tu łod myrka i słowiczki bywam.Korbka is the winner , wyhaczyła sedno.Synonim kobiety -piesi i subtelność , zero rozumu.A może mają jednak rozum jak od ciebie autorze uciekają?:)

Gość kafegeb
Chca, tylko ze w charakterze kolegi. Co do inteligenthch kobiet, to one sa jak UFO, wszyscy o nich mowia ale nikt ich jeszcze nie widzial

Gość Korbkaodlatarki
Jeny, ahahah, to było super! Medal za to ostatnie pytanko xDDD Tak czy siak, autorze, nie chcą Cię. I się im wcale nie dziwię. Offerma by w innym środowisku pewnie by odnalazł, bo nie jest namolnym debilem który wylewa swoje żale i narzekania na jakimś forum. Życzę Tobie, offermo, jak najlepiej.

to jestem facetem , Kopernik tez była , zero piersi , zero subtelności.No proszę test na płeć mózgu rozwiązany.

Gość kafegeb
Czy Ty umiesz czytac ze zrozumieniem? Chyba nie, radze sie wrocic do podstawowki. Nie lubie klamac,dlatego nie ebde mowil ze kobiety sa inligentne tylko po to zeby mnie jakas zechciala. Kobiety i inteligencja? Jestem powaznym czlowiekiem, nie ma nic co by swiadczylo ze koibety sa inteligentne tak samo jka mezczyzni. Sa "inteligentne" na swoj sposob.

Gość Korbkaodlatarki
Inteligentna kobieta ufo, ale Ty autorze też nie jesteś inteligentny. Co do siebie się nie wypowiadam, bo nazywanie siebie samego inteligentnym na starcie wyklucza z tego grona. Jak by nie było, jestem tylko kobietą, które to są zachwycone przez męskiego penisa i inteligencję xDDDDD

Gość kafegeb
Inteligentna kobieta ufo, ale Ty autorze też nie jesteś inteligentny.. Stwierdzila nieinteligentna istota. To tak jakby slepy stwierdzil ze widzie ze inny czlowiek jest slepy..

Gość kafegeb
Co do siebie się nie wypowiadam, bo nazywanie siebie samego inteligentnym na starcie wyklucza z tego grona. Przyklad kobieciej "madrosci" Jesli Einstein by powiedzial ze jest inteligentny to bylby to dowod na to ze inteligentny nie jest? ciekaawa logika, iscie kobiecia logika

ja umiem ale ty nie rozumiesz najprostszej gry słów,twoje poczucie humory jest równie mityczne jak twoja kolejna teza.Byc może akurat masz takie grono małointeligentnych , no ale to raczej twój wybór.Jeżeli nie rozumiesz takich skrótów myślowych , to chyba został ci tylko penis.Dziwny jesteś. Oferma przynajmniej trzeźwo myśli , i dziwi mnie to ,ze nikogo nie ma.Bo ma poczucie humoru.Ale pisz dalej ,,, ;-)

Gość Korbkaodlatarki
Świetnie mnie podsumowałeś. Ja się tak nie uzewnętrzniałam głupio jak Ty w tym temacie, nie wiesz o mnie nic, a mnie oceniasz. Ciebie łatwo ocenić, bo takie pośmiewisko z siebie zrobiłeś. No ale co ja pyrtolę, jestem kobietą, to mnie z miejsca wyklucza. Ech, ciężki żywot głupka :( :)

Gość kafegeb
Widze co piszesz, po tym moge oceniac twoja inteligencje, a raczej jej brak.

hahahaha Korbka cóż my biedne , te piersi nas tak przyginają do ziemi, jakiż mamy ciężki żywot.A tu lotna inteligencja , głowa w chmurach,tylko penis w dół opadł.

Gość kafegeb
są jakie są, o co ci chłopie chodzi, możesz wyjaśnić? najpierw zakładasz temat w którym żalisz się że jesteś "niewidzialny dla kobiet" a teraz walisz tu teksty o tym że kobiety nie są inteligentne. choćby to była i prawda to co ma to wspólnego z twoją sytuacją? to ma tyle wspolnego co fakt demokracji z poziomem naszych poslow

Gość Korbkaodlatarki
Einstein nie musiał mówić, i właśnie w tym cały sęk, a Ty po raz kolejny się zbłaźniłeś. Popieram słowa ahahah co do offermy, też się dziwię, że nikogo nie ma. Bo naprawdę, takich ludzi, z taką ripostą i humorem to ze świecą szukać. A Ty autorze coś kiepskie masz grono, skoro masz opinię błyskotliwego Mistrza Ciętej Riposty

on to codziennie sobie afirmuje , Goebels mówił ,że kłamstwo wielokrotnie powtarzane staje sie prawdą.

Gość kafegeb
głowa w chmurach,tylko penis w dół opadł to mozna opasc nie w dol? Ciekawe, Poza tym opadniety penis to jest sytyacja normalna, standardowa.

Gość kafegeb
a sądząc po ilości kobiet w kabaretach - nie jest to najbardziej chodliwy wśród nich towar. Bo w koberatach nie liczy sie tylko poczucie humoru ale takze inteligencja, a ta kobiety nie grzesza

Gość kafegeb
Popieram słowa ahahah co do offermy, też się dziwię, że nikogo nie ma. Bo naprawdę, takich ludzi, z taką ripostą i humorem to ze świecą szukać. Ojejje, dziwicie sie tak bardzo. Mnie nie dziwi to ze sie dziwicie.

kabaret to ty z siebie robisz , ale co tam .Równie można to nazwać tragikomedią.A tam już wielu aktorów, ale pretendują do jednej roli p.t." znowu w życiu mi nie wyszło".:)

Gość kafegeb
A Ty autorze coś kiepskie masz grono, skoro masz opinię błyskotliwego Mistrza Ciętej Riposty kolejne popis logiki. to tak jakby oceniac kogos jak ktos jezdzi po tym jak ktos mowi o samochodach.