Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafegeb

Niewidzialny dla kobiet. Jak to zmienic?

Polecane posty

Gość kafegeb
Nie zostalem przez nikogo skrzywdzony ani razu!

Gość Korbkaodlatarki
Twój krzyk (wykrzyknik) wskazuje na jakieś zaprzeczenie w Twojej psychice. Masz ze sobą problemy, jakbyś był bardziej ludzki, to by jakaś kobieta Ci pomogła.

Gość kafegeb
Jesteś... ciotą. Koleżanki się nie pociesza, tylko samemu w sobie jest się dla nich pocieszeniem. Mi to nie przeszkadza. Ciesze sie jak moge pomoc ludziom. To sprawia mi przyjemnosc. Nie pomagam im bo licze na rewanz. To jest bezinteresowna pomoc.

Gość kafegeb
Jestem nieludzki? dlatego ze pomagam bezinteresownie? dlatego ze nie mam osob w du... ktore mnie maja w dup?

Gość ahahah a mnie to rozbawiło
chyba się bardzo nudzisz , prowokacja ci się udała , a teraz spać,Nudne to i już sztuczne.Daj sobie na luz.

Gość kafegeb
To sie duzo dowiedzialem od Was... ehhhhh

Gość kafegeb
Owszem, daje rady w sprawie konkurencji. Nie jestem egoista, jesli kobiecie jest pisany jakis inny mezczyzna, to dlaczego mam jej nie pomoc? nie jestes psem ogrodnika

tyle sie dowiedziałęs, że na twoim miejscu juz bym wyciągnęła wnioski.Podobno inteligentny jestes.A w sprawie wrózek i jasnowidzenia to idx na portal ezoteryczny , albo napisz na maila do wrózki amelii , - ale ty masz zasade , nie piszesz na maile.Coz twoja strata a nasz zysk.

Gość no chyba Cię, kobieto, rypło
Owszem, daje rady w sprawie konkurencji. No to albo chcesz być dla nich tych kolegiem, albo - jesteś mentalną cio-tą, bo nie biologiczną. :D

Gość kafegeb
nie bede stawal sie egoista, to nie jest moja natura. chce byc nadal soba, nadal tym wrazliwym, pomocnym facetem

Gość kafegeb
Jesli kobieta nie jest mna zainteresowana seksualnie, nie jestem jej celem, to dlaczego mialby nie pomoc jej w sprawie innego faceta? De facto to nie jest konkurencja dla mnie.

to dobrze. wierzę, że jesteś bardzo inteligentny i dobry. ale zrozum, że z takimi cechami charakteru nie będziesz miał powodzenia u dzisiejszych kobiet. zresztą nie wiem czy tego chcesz czy po prostu szukasz sobie stałej kobiety.

to dlaczego mialby nie pomoc jej w sprawie innego faceta? De facto to nie jest konkurencja dla mnie. czyli niepotrzebnie wspominałeś o koleżankach, dla których chcesz być "kolegiem' ale jesteś nim nawet dla nieznajomych kobiet

Gość kafegeb
wierzę, że jesteś bardzo inteligentny i dobry. ale zrozum, że z takimi cechami charakteru nie będziesz miał powodzenia u dzisiejszych kobiet W taki razie mowi sie trudno, nie bede robil za chama by sie spodobac jakiesj kobiecie. Nie chce tez byc z kobieta ktora wyzej ceni chama od inteligentnego, wrazliwego faceta

czyli nie chcesz powodzenia u kobiet tylko szukasz kobiety. gdzie szukałeś?

Gość kafegeb
Jak nie bede mial zadnego powodzenia to nie znajde kobiety. szukalem w wielu miejscach. Madry facet nie chce powodzenia u kobiet, madry facet chce miec powodzenie dozgonne u tej jednej kobiety. Wystarvczy ze sie bedzie podobal tej jednej kobiecie.

bo szukam kogoś jak ty, lubiem anal

Gość Korbkaodlatarki
Jeśli masz swoją wrażliwą stronę, to ja tam bym Cię pokochała, ale ja już mam faceta, wrażliwego i inteligentnego. Mało kobiet lubi chamów, może tacy im imponują, tacy wyrywają kobiet na pęczki, ale na dłużej z takim się nie da.

spadaj podszywie

Gość kafegeb
Mało kobiet lubi chamów, może tacy im imponują, tacy wyrywają kobiet na pęczki, ale na dłużej z takim się nie da. Zycie pokazuje co innego

Gość Korbkaodlatarki
Noo, podszyw był chamski jak cholera. Autorze, nie mów że kobiety nie cenią ludzi wrażliwych i oddanych, ja cenię, i sama wyznaje takie wartości, po prostu Ty nie sprawiasz wrażenia osoby ciepłej i kochającej.

no teraz już bardziej się otworzyłeś.Myślałam ,że ktoś prowokację założył i smęci.Teraz dużo ludzi szuka nie wiadomo czego. Faceci superlasek, laski koksów z chajsem.Ale to jest na krótką mete.Jesli masz zasady to masz wysokie wymagania- tak wnioskuję. Ale możesz przegapic kogoś nieśmiałego , cichego , albo odrzucic go swoim sposobem bycia.

Gość Korbkaodlatarki
Oceniasz po schematach i potem narzekasz, że jesteś niewidzialny. Nie wiesz, że szczęściu trzeba pomóc? A skoro jesteś taki wrażliwy i romantyczny to czemu żadnej dziewczyny nie zaprosiłeś na romantyczną kolację do jakieś nastrojowej knajpy, albo w jakieś ładne miejsce, odpowiednia atmosfera i już by się dziewczę zauroczyło w Tobie. Bliskość to nie tylko rozmowy.

Mało kobiet lubi chamów, może tacy im imponują, tacy wyrywają kobiet na pęczki, ale na dłużej z takim się nie da. Zycie pokazuje co innego oczywiście. ile jest kobiet, które przeżywają całe życie z jakimś draniem, z przyzwyczajenia autorze, prawdopodobnie nie znajdziesz kobiety dla siebie. i wcale nie ze swojej winy.

Gość kafegeb
kobiety niesamiale nie maja praktycznie "szans" . Z prostej przyczyny, mam sarkastyczne, ironiczne poczucie humoru okraszone cietymi ripostami

Gość Korbkaodlatarki
Jak nieśmiałe nie mają szans, to sory bardzo, ale spieprzaj, zejdź mi z oczu, tyle literek na radzenie Tobie zmarnowałam. Jak masz takie prze-wymagania, to się nie zdziw, jak się samotnie zestarzejesz. Jak uważasz że dziewczyna nieśmiała nie ma potencjału w sobie, że nie można z nią fajnie rozmawiać, to jesteś płytki i powierzchowny i po prostu żal z Ciebie.

Gość kafegeb
A skoro jesteś taki wrażliwy i romantyczny to czemu żadnej dziewczyny nie zaprosiłeś na romantyczną kolację do jakieś nastrojowej knajpy, albo w jakieś ładne miejsce, odpowiednia atmosfera i już by się dziewczę zauroczyło w Tobie Gdybym tylko mial okaze, jak sie daje kosza, albo sie jest od razu traktowanty jako kolega to trudno wychodzic z taka propozycja

Gość kafegeb
Nie maja szans, nie dlatego ze ja je skreslam, nic z tych rzeczy. Nie maja szans bo je odstraszam swoim poczuciem humoru, od razu mnie skreslaja

generalizujesz.Podaj te swoje cięte riposty , bo na razie nie zauważyłam, poza tym co ma niesmiałość do poczucia humoru?

Gość Korbkaodlatarki
Chciałbyś zacząć od razu od wielkiego love? Idź się walnij w łeb o ścianę, nosz kurka! Zawsze na początku jest nic, jest koleżeństwo, może z jakimś podtekstem. Od czegoś trzeba zacząć. Wszystko wymaga pracy, czasu i ma swoje etapy.