Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RetroMaan

Czy to normalne zachowanie kobiety?? jestem strasznie wkurzony..

Polecane posty

Gość RetroMaan

Od tego piątku mam urlop.. myślałem, że pojedziemy wraz z moją dziewczyną na jakiś wypadzik na parę dni... a ona mi przed chwilą oznajmiła, że w piątek jedzie sobie na weekend do niedzieli do koleżanki do innego (równie dużego) miasta zabawić się z nią... :O jestem potwornie zły, na początku oczywiscie moja reakcja była na "nie" wręcz jej zakazałem to ona zaczeła się na mnie pruć i wywiązała się awantura... bez kitu, urlop mi się zaczyna, chciałem z kobietą gdzieś wyjechać a ona bez słowa oznajmia mi ze na weekend jedzie do kolezanki do innego miasta na zabawę... masakra dodam, że jesteśmy ze sobą już ponad rok i od pół roku mieszkamy razem...

Gość czytelniczkaporadnikow
twoja laska zna te strategie, dzieki ktorej bedziesz z nia dluzej niz z taka, ktory by pojechala z toba na ten urlop

Gość RetroMaan
tak.. bo to miała być niespodzianka ja chciałem wyjechać Z NIĄ a nie z kolegami.. po drugie zawsze jak mam urlop to gdzieś jedziemy... a ona doskonale wiedziała ze teraz mi się zaczyna jestem strasznie zły i boje sie.. mimo ze jej ufam to wiadomo jak wyglądają wypady samotnych kolezanek, zwlaszcza ze moja kobieta jest rozrywkowa i tamta kolezanka tez.. a do tego chyba wolna wiec wiadomo, ze bedzie chciala podrywac facetów itp ja pierdoooolleee , teraz mojej dziewczyny nie ma, ale jak wieczorem wróci to czuje ze będzie znowu kłótnia albo tzw. cichy wieczór

Gość ciekawe czy autorka poddaje
Zakazy, nakazy i rozkazy to ty możesz wydawać we własnej dupie... a i tam niewiele sobie z nich robić będą :P :D

Gość nie ma takiej numeracji w
a ty dziś jej powiedziałeś znienacka, że masz urlop i chesz wyjechać z nią? Wcześniej nic nie wspominałeś? No to co się dziwisz, że ona ma inne plany?

nie widzę problemu - zabierasz kumpli i jedziesz na kilka dni - bez niej .... zabawisz się lepiej jak ona...odprężysz , zrelaksujesz bez trucia i fochów - czysty relaks :D

Gość tralalalalaciipppaaa
"ona BEZ SŁOWA OZNAJMIA mi ze na weekend jedzie do kolezanki'' tralalalalala:P:P spoko

Gość RetroMaan
No przecież wyraźnie napisałem, że ona wiedziała, że od piątku mam urlop... i już nawet nie boli mnie sam fakt, że nie spędze tego weekendu z nią co to, że ona bez żadnego pytania mnie o zgodę czy coś wywala mi tekst, ze jedzie sobie na 3 dni do Krakowa do koleżanki na impreze.. :O no jestem bardzo ciekawy jak tutejsze dziewczyny które mnie krytykują zareagowały by gdyby miały nadzieje że spedza wakacje ze swoim ukochanym a on wam tylko oznajmia bez żadnego pytania 'sluchaj, jade na weekend do kolegów do warszawy na impreze wiec nara' :O

Gość o nieeeee
to mozesz juz zacząć się bać!!!. Wiez jakie imprezy odchodzą w KRK???????:P

autorze kochany, tak to normalne zachowanie kobiety bez dwóch zdań... pojedź z nią do jej koleżanki i walcie trójkąciki :classic_cool: 🖐️

Gość o nieeeee
*wiesz

Gość RetroMaan
eh... masakra z tymi kobietami bedzie daleko od domu, zero kontroli, duze miasto, duze imprezy i z kolezanka ktora tez lubi sie zabawic i jest chyba wolna, nie wróży to nic dobrego, niestety..

Gość o nieeeee
nie pozostaje Ci nic innego jak tez zaszalec z kolegami i np też w Krk, moze sie akurat spotkacie:D

ale dlaczego Ty nie masz do niej zaufania?? zrobila kiedys cos, co to zaufanie nadszarpnelo?

Gość RetroMaan
ale tu nie ma nic do zaufania tylko o to ze mnie totalnie olała.. spierdala bez słowa na impreze do kolezanki do innego miasta zamiast spedzic ze mna urlop

no ale kilka razy pisales, ze to duze miasto, ze wolna kolezanka i ze co tam beda robic.. wiec sie jakby boisz o cos... jesli ona wiedziala, ze masz urlop i wiedziala, ze bedziecie gdzies jechac to dziwne... jesli wiedziala, ze masz urlop i nie wiedziala, ze cos macie w planach, to sama sobie urzadzila plan jesli nie wiedziala o urlopie[ a ponoc wiedziala] to juz w ogole jest usprawiedliwiona... teraz jesli juz obiecala kolezance, to musi z nia jechac... bo nie wypada inaczej... a jesli to mial byc dlugi urlop to dziwne, ze nie pomyslala, zeby spedzic go razem... moze zaczyna wam sie gorzej ukladac? a moze ty jestes bardziej zaangazowany/

Gość RetroMaan
tak sie sklada ze faceci niestety zawsze bardziej są zaangazowani :/

no niestety ja mam inne doswiadczenia, ale to nie ja wystawialam faceta przed jego urlopem, ale on mnie. wiec uwazam, ze twoja dziewczyna bardzo dobrze robi. przynajmniej bedziesz latac za nia i bedzie ci na niej zalezec.

Gość tak się zastanawiam
Czytelniczkaporadników - nawet jesli Twoj eks Ci robił ci taki chlew to nie znaczy że rozwalanie sobei nawzajem planów jest mądre i dobre. I nie wróżę dobrze związkowi, gdzie oboje robią sobie na złość. No miło że jej chciałeś zrobić niespodziankę. Nawet bardzo. Tyle że może sprobuj drobniejszych rzeczy. Ale z drugiej strony - właśnie co to za związek w ktorym sie nikt z nikim nie liczy. I takie nie liczenie nie usprawiedliwa nikogo - czy kobieta czy facet. Co to za związek w ktorym się nie rozmawia o planach?

Gość skoro wybrales sobie
taka, imprezowiczke to wez tu nie jecz.jedz na urlop sam albo z kolega.mozesz byc pewny ze ona bedzie sie dobrze bawic,otoczona obcymi adorujacymi je facetami.

Gość IMO13831
Autorze - nie czytałem wszystkich wypowiedzi, ale Twoja laska BĘDZIE PRUTA na tym jej "wyjeździe"...

Gość coooooozaamszata
to szmata jebana... ale tak wlasnie jest z laskami kazda kurwa potrzebuje czasem odskoczni i idzie w balet sama z kolezankami i podrywa innych facetow jebana kurwa!

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
no naprawde pokaząła, że jej na tobie zalezy pokaz jej ze takich zachowań sa konsekwencje