Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rthtrh

Gdzie poznać dziewczynę jak z reklamy ?

Polecane posty

Gość rthtrh

Gdzie poznać wysoką ładną piękność ? Dlaczego na ulicy same nieatrakcyjne kobiety.Nie powiem że wszystkie bo jest mnóstwo ładnych dziewczyn jak i kobiet ale większość to porażka.W reklamach są takie ładne dziewczyny, obojętnie w jakiej reklamie to widzę śliczną szatynkę wysoką, szczupłą i z pięknym uśmiechem.Gdzie znaleźć taką dziewczynę ? dookoła same karakany 160-165cm.

Gość mała kurreffffka
w agencji reklamowej 🖐️

Gość maturka 100
na castingu do reklam

Gość możesz poznać
gdziekolwiek, później ją przerobisz i będzie jak z reklamy. Tak to się robi.

Gość jest gruba i ma małe cycki
dam Ci świetny namiar google --> JPG nie dziękuj, złamasie :)

Gość rthtrh
A co w tym śmiesznego ? mam powodzenie u kobiet ale za byle jaką się nie biorę.Mam wymagania co do dziewczyny i trzymam się tego mocno.Ciężko trafić na atrakcyjną dziewczynę, dookoła same jak nie gówniary z gównem we łbie to spalone od solarki idiotki albo wielkie damy robiące z siebie na siłę super atrakcyjne nie mając w sobie nic atrakcyjnego.Większość Polek jest tłusta i nie dba o siebie.

ja mam 178 moze sie zaliczam do tych z reklam :s xD

Gość jest gruba i ma małe cycki
dobra napociłeś się w tych dwóch postach, a teraz wypierrdalaj prowokatorze

Gość a wiesz jak wiele
tych dziewczyn z reklam jest komputerowo wyszczuplona, poprawiona itd.? Ideałów nie ma.

Gość rthtrh
Chciał nie chciał, jeśli w najbliższej dekadzie nie spotkam dziewczyny jak z reklamy przerzucę się na facetów. Oni nie muszą być piękni.

Gość rthtrh
Nie to nie jest żadna prowokacja ! marzy mi się spotkać szatynkę o brązowych oczach , 180cm, 55kg, 90/60/90, z zadbanymi ładnymi dłońmi, ładnymi ustami i ostrymi rysami twarzy.Wrażliwą i delikatną a nie jakieś kurwa dziewczyny które co drugie słowo to "kurwa mać, jeb, ciul, dup i tak dalej.

Gość kabata
Kup sobie oprawę od NIKONA i przejdź się deptakiem :D Lachonek sam do Ciebie przyleci.

Gość rthtrh
Podobają mi się bardzo szczupłe dziewczyny a nie spasione krowy.

wysokich ładnych i szczupłych dziewczyn nie brakuje, ja non stop takie spotykam albo mam takie koleżanki. nie wiem w takim razie gdzie mieszkasz ze spotykasz hm "spasione krowy" xD

Gość fgfgfgghgh
nawet rubik nie ejst ladna, bo ma mordę jak szczur albo jak koń. nie ma idealnie pieknych kobiet, a reklamy to sciema, wszystko przerobione, odpowiednie oswietlenie, tona tapety na ryju

Gość noemi 90'
Oglądaj wiecej TV. Baranie..

Gość kabata
to Twój ideal? a myslałam, że szukasz dziewczyny :D haha, głupia ja. oglądałeś Vanilla Sky? Tam było wyjście dla Ciebie. Innego tu nie widzę. No chyba, że zatrudnisz się w hospicjum dla anorektyczek, emodelek :P

Gość EXPERT-TYZA
A TO SZKIC DO CZEGO??????????????

Gość dokładnie- ja nie mówię, że
trzeba być grubym, lub puszystość jest dla wszytskich seksowna, ale 55 kilo przy 180 to jest horror po prostu. Dla przykładu : koleżanka, 183 wzrostu, 62 kilo wagi - wygląda baaardzo chudo (a jeszcze narzeka, że jest gruba, ale się wytnie). Moja siostra 175 wzrostu i 50 kg. Ona za to bardzo chce przytyć 5-7 kilo, bo "mężczyźni się z niej śmieją, że taka chuda i tykowata, zupełnie niekobieca" i mnóstwo kompleksów z tego tytułu. Każdemu się podoba to, czego nie mają.