Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna2806

mam dzis urodziny

Polecane posty

Gość dziewczyna2806

smutno mi, nie lubie urodzin tak mało osób o nich pamięta i nikt nie chce przyjsc

Gość szopenoowa
no trudno

Gość dzidek74
no i ????????????????

Gość kabata
wyłącz komputer, wyjdź z domu, zrób coś szalonego :D ok, nawet nie musi być szalone, ale coś niecodziennego, albo coś, co zawsze miałaś ochotę zrobić, ale nie miałaś czasu albo towarzystwa. Ciesz się samą sobą. Bedzie zajebiście tylko wyjdź z domu i idź na żywioł.

Gość dziewczyna2806
byle do jutra

Gość dziewczyna2806
siedziałam całe popołudnie w piaskownicy, byłam w parku, w lesie na spacerze a teraz już wyjsc nie moge

Gość siri
Moje szczere najlepsze życzenia dla Ciebie! Dużo szczęścia i spełnienia marzeń! Idż na spacer w deszczu...u mnie właśnie pada ....Miłych URODZIN!

Gość dziewczyna2806
dzięki siri

Gość kabata
To zrób sobie seans filmowy. Całonocne oglądanie Gwiezdnych Wojen, Ojca Chrzestnego czy czegokolwiek innego. Przygotuj przekąski i napoje i ciesz się nieprzespaną nocą. Zaaranżuj w pokoju atmosferę kinową, zrób sobie wypasione siedzisko z wszystkich poduszek, które znajdziesz w domu, postaw kilka świczek, może kominek zapachowy,przebierz się w ulubioną koszulę, zrób szaloną fryzurę i pomaluj paznokcie i usta na czerwono.... Have fun! Może to wszystko brzmi głupio, nie chodzi o to, że masz to wszystko robić i dokładnie tak, ale nie myśl standardowo i zrób coś właśnie innego, co nie musi mieć wcale dużo sensu.

Gość siri
Ja o swoich urodzinach długo wcześniej powiadamiam i przypominam i zawsze ktos sie zjawi...a jak nie to kupuje sobie cos na pociesznie....

Gość siri
Moja koleżanka jak skończyła 50 lat to na cały dzień położyła sie do łożka ze zgryzoty...

Gość dziewczyna2806
kabata fajne pomysły masz! dzięki właśnie tak zrobie

Gość siri
No to Urodziny załatwione!

Gość kabata
miło, że trochę pomogłam ;) dopóki nie ma jeszcze ciszy nocnej możesz też owiedzić ising, czy podobny portal karaoke i się powydzierać trochę. przeszukaj kuchnię w poszukiwaniu smakołyków, zrób malutkie kanapeczki, zgarnij nutellę czy dżem pod pachę i łychę stołową. oo, możesz też wskoczyć pod prysznic na chwilkę i zrobić peeling z naturalnej mielonej (nie rozpuszczalnej;P) kawy! jest mega! zaszalej, na pewno będziesz bawiła się rewelacyjnie! ciesz się, że masz wieczór i noc tylko dla siebie ;P buziaki

Gość kabata
już ostatnie... ;) uciekaj czym prędzej z for i portali społecznościowych, żeby jak najszybciej zacząć zabawę! buziaki drugi raz :)

Gość dziewczyna 2806
jak ten czas szybko leci i znowu jestem starsza o rok

Gość dziewczyna 2806
bardzo bardzo dużo sie zmieniło przez ten rok