Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1mjjdjkj34244

Megan Fox i Kim Kardashian to największe oszukaństwa

Polecane posty

Gość megan jest sliczna
gdybyscie były takie jak one to by was tu nie było:D kobiety to jednak są zazdrosne.... nawet jak o tym nie wiedzą;)

gdybyscie były takie jak one to by was tu nie było kobiety to jednak są zazdrosne.... nawet jak o tym nie wiedzą to co piszesz mialoby by moze jakis sens gdybym wybrzydzala kazda aktorke czy modelke, ale skoro wprost mowie ze podoba mi sie kerr czy gardias a nie jones i fox nie, to w tym swietle twoja uwaga jest raczej niemadra i nieprzemyslana zeby nie powiedziec glupia. poza tym skoro poruszasz jako pierwsza tutaj kwestie zazdrosci to nie swiadczy to oniczyminnymjak to ze sama masz z tymjakis problem....

Gość megan jest sliczna
nie mam:) można napisać, że coś mi się nie podoba i to jest zrozumiałe, tyle, że wybieramy z elity, gdybyś zobaczyła taką megan na ulicy w Polsce, to zapewne pomyślałabys jaka piękna kobieta. Mi się Kim nie podoba, może bardziej jej styl i makijaże, ale nigdy nie powiedziałabym, ze to maszkara, a gdybym zobaczyła ją na żywo to na pewno nie przeszłabym obojętnie.

oj sory nie chcialam napisac fox tylko jolie, bo akurat fox i kim podobaja mi sie,narrzekalam raczej na joli i jones alenie mowilam o nich maszkara, tylko to ze nie rozumieim tych ohow i ahow nad nimi bo wgmnie sa zajebiscie prrecietne zwlaaaszszca JONES!!!!

Gość fgfgfggghgh
a ja mysle, ze na ulicy bez makijażu nikt by na nie uwagi nie zwrocil. no moze na kim, bo ma wielką dupę, a takie cos sie rzuca w oczy jak dupsko ejst nieproporcjonalnie wielkie do reszty ciala

Gość megan jest sliczna
jones może i nie jest jakaś super, ale jolie jak dla mnie wymiata:) zjawisko.

Gość aj waj
i tak najpiękniejsza jest Natalia Portmanowa