Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfaiomega19432

Z kim na Last Minute?

Polecane posty

Gość alfaiomega19432

Znalazłam kilka fajnych wycieczek last minute, i tańszych i droższych, ale nie mam pojęcia z jakim biurem lecieć. Waham się między tui ( drogo), a triadą i Alfa Starem. Ci ostatni mają jak na mój gust najlepsze ceny, czy będę mogła liczyć na to, że organizacja będzie dobra?

Gość alfaiomega19432
w sumie to jest mi obojętne. ważne, żeby tam wyrwać jakiegoś ciapatego :)

Gość wakacjoooowa
alfa star odradzam, najlepsza wg mnie jest itaka :classic_cool:

Gość Santinka
Ja alfastar mogę polecić bo byłam z nimi na last minute. Mają bardzo dobrą organizację, przyjemnych rezydentów i bardzo duży wybór wycieczek fakultatywnych. No i co najważniejsze, w porównaniu do innych biur nie zdzierają z klienta pieniędzy, bo wycieczki mają w bardzo atrakcyjnych cenach.

Gość alfaiomega19432
Zarezerwowałam sobie wakacje na stronie alfa staru. Zdecydowałam się na lasta do Turcji. Mieli naprawdę nie drogo, tydzień w takim kraju, z przelotem, wyżywieniem itd za 1300 zł to naprawdę niewiele! Teraz powinnam zacząć się przygotowywać, chociaż wyjazd dopiero 22 sierpnia więc jeszcze trochę!

Gość sobolevska
ja na last minute od 3 sezonów latam tylko z alfastarem. Mają zdecydowanie najlepsze ceny, duży wybór hoteli przede wszystkim super organizację. Bo owszem można polecieć z innym biurem, w to samo miejsce ale za większą kasę. I po co. W tym roku wybieram się do Hurghady, mam już zarezerwowaną wycieczkę, wszystko załatwiam na stronie internetowej. Później oczywiście idę do biura sprawdzić czy wszystko się zgadza i bez problemów lecę na wakacje. Egipt za 1480 zł z dobrym hotelem to naprawdę nie jest drogo. W zeszłym roku za 1000 zł poleciałam do Turcji i chociaż wiadomo, nie mieszkałam w"Bristolu" to wakacje były super, ze świetnymi ludźmi, w fantastycznym klimacie relaxu i odpoczynku. Oby i w tym roku było podobnie!