Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xu

Związki to dla mnie abstrakcja

Polecane posty

Gość Xu

Wole byc sama niż doświadczac w kółko samych zawodów.. i frustracji... a z tego co widzę dookoła, to może jedna para na sto jest naprawde szczesliwa... niestety wiekszośc społeczenstwa jest wciaz przekonana ze KAZDY dosłownie kazdy musi kiedys znalezc swoją drugą połówkę a gówno prawda a rozwodów to tak mało jest? Co sie dzieje z tymi idealnymi połówkami, że sie nagle rozpadaja? Dlaczego single z wyboru sa dyskryminowani:(?

Gość gfdes
lepiej byc singlem z wyboru niz rozwódką

Gość studentka69
Ja nie wiem gdzie Ty widzisz dyskryminację singli... Jak dla mnie to niektóre samotne osoby same się dyskryminują. I tyle. Jak ktoś nie ma problemu z tym że jest sam to otoczenie też nie będzie miało...

Gość MartaZmiasteczka
ahh tam przesadzasz. kto kogo dyskryminuje? to zazwyczaj snigle patrza z gory na zwiazki i czuja sie lepsi ze sa samowystarczalni. razem zyje sie latwiej :) i zalezy czemu jestes singlem? bo nikt ciebie nie chcial czy bo ty mialas za wysokie wymagania?

Gość razem i łatwiej to
pojecia wzgledne razem - mozna mieszkac z kolegą i w cale nie być gejem - więc ten ktoś juz nie jest sam (no z kims tez nie haha)

Gość sdsddsddfdf
bo nie ma sensu byc z kims jesli to nie ejst prawdziwa milosc.