Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiedzącaCoRobic

Czy moge byc w ciąży?

Polecane posty

Gość NieWiedzącaCoRobic

Czesc...mam na imię MarikA... CHciałabym się dowiedziec kilku rzeczy... Natomiast 2,5 tygodnia temu robiłam mojemu chłopakowi loda...on sie nie spuscił....Natomiast obawiam sie ze wydostał się mu płyn ejakulacyjny...on mówi ze czuje jak sie on wydziela ....ale ja nie jestem pewna.... Jeżeli ten płyn był na moich rękach...i ja poszlam sie do toalety załatwic jakies 5 minut po tym..to jest możliwosc abym była w ciąży?(np po przypadkowym dotknięciu) Dodam że od przed wczoraj mam ; gorączke 37 i wyższą napady zimna wieczorem boli mnie kręgosłup boli mnie głowa mam niechęc do jedzenia.... Czy to nie za wczesnie na objawy? proszę...pomożcie.... bardzo sie boje

Gość nie jestem ginekologiem ale...
nie podejrzewam ze jestes w ciazy.malo prawdopodobne.Chyba ze jestes wiatropylna.Objawy grypy lub przeziebienia.

po drugie po 2,5 tygodniach tylko lekarz moze to stwierdzic

Gość ojeju_czarodzieju
kurde, Marika... zostaniesz mama! gratulacje!

Gość NieWiedzącaCoRobic
nie wkładam sobie tam palca....

Po drugie ile masz lat skoro nie wiesz takich rzeczy? ludzie internet nie gryzie.Za nim zaczniecie sie piep..... poczytajcie troche

Gość NieWiedzącaCoRobic
17.....aha i jeszcze bolą mnie piersi,....a wtedy to były dni płodne....w czwartek mam dostac okres.... boli mnie tez brzuch

Przestań o tym myśleć i się zadręczać, a "ciąża" minie szybciej niż przyszła :]

Gość niby nie ginekolog ale....
nie jestes w ciazy a jak sie tak boisz to dlaczego nie pojdziesz do lekarza.Jezu jakie te przyszle kobiety maja mysli.az sie boje co bedzie jak wyjdzie za maz.Dziewczyno to proste.Nie mow nikomu nic albo powiedz mamie i idz do lekarza.On Cie przebada i powie co i jak.Albo daje sie zadreczaj skoro tak lubisz. normalnie szok.W dobie internetu i edukacji seksualnej byc takim troglodyta.

Jak tylko zrobiłaś siusiu i nic wiecej nie robiłaś ? to chyba nie mozesz byc ciazy