Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez pomysłu na

POMYSŁ NA PREZENT DLA ZNAJOMEJ

Polecane posty

Gość bez pomysłu na

Hej, pomózcie proszę. Potrzebny pilnie pomysł na prezent, jakiśdrobiazg, na urodziny dla niedawno poznanej koleżanki. Zaprosiła mnie na urodziny do pubu, bedzie sporo osób. Jakieś propzoycje?

Gość kabata
Jeżeli nie podasz jakichś szczegółów, to nic nie poradzimy rozsądnego. Nawet czekoladki mogą odpadać, bo może być na diecie, fajny likier może odpaść, bo może niepić alko.... Najbezpieczniejsze są kwiaty i jakaś zabawna (naprawdę zabawna)kartka z życzeniami, chociaż też może mieć uczulenie na kwiaty, prawda? :P ;)

Gość bez pomysłu na
ma ok 25 lat, raczej nie chcę jej kupować kwiatów ani bombonierki. W ostatecznosci jakiś fajny, śmieszny kubek albo maskotkę.... ale sama już nie wiem, czy nie jest na to "za stara" ;) Ogólnie dziewczyna jest wesoła, "żwawa", ambitna, śmiała, przebojowa.

Gość kabata
jeżeli prawie jej nie znasz, to najłatwiej celować w jakiś zabawny prezent (ale nie humorem ryzykownym, np z pogranicza chamstwa, nietolerancji czy zbytniej erotyki) Zsapytasz w sklepie z różnościami o coś takiego, to pewnie pokażą Ci kilka gadżetów. Ale myślę, że drobiazg i drobne kwiatki byłyby ok. Świeczki zapahowe, ramki do zdjęć też są bezpiecznymi prezentami, chociaż też w pewnej mierze to rzecz gustu (ale łatwo to przynajmniej gdzieś upchnąć:P)

Gość kabata
To może kolczyki? Pewnie mniej więcej widzisz, jaki ma styl. Moze zauważyłaś, jakiej długości kolczyki preferuje. Jedna para kolczyków więcej zawsze się przyda ;) A prezent to mały, więc łatwo przetransportuje z knajpy czy gdzie tam macie się spotkać.

Gość bez pomysłu na
no, moze kolczyki, to dobry pomysł...

Gość kabata
chyba najlepszy, bo ramki, kubki i inne pierdoły są oklepane, kolczyki się przydadzą i są miłą rzeczą dla każdej dziewczyny. Jeżeli nie znasz jej zainteresowań i marzeń, to chyba naprawdę najlepszy pomysł :) Tylko przy wyborze skup się na jej stylu, nie tylko na swoim guście ;) pozderki