Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nikt5

czy ona mnie lubi?

Polecane posty

Gość nikt5

Ja znam moją ,, przyjaciółkę ,, od urodzenia. Ale ona ma siostrę wredną która robi wszystko aby nas rozdzielić. Moja przyjaćiółka ma na imię Ilona a jej siostra maria. Maria koleżankuje się z taką okropną dziewczyną która buntuje je na mnie. Nazywa się kaśka. Ilona uważa się za moją przyjaciółkę. Ja chcę żeby nią była.Ale ona musi słuchać swojej siostry. Trzy lata mi dokuczały rozkazywały biły kopały szantażowały i zazdrościły mi wszystkiego ale ja nie potrafię nie nawidzić i jej wybaczyłam. Już dużo razy jej wybaczałam. Zmieniłyśmy szkołę. Chodzimy do tej samej ja Ilona in Maryśka ale Kaśka chodzi do innej. Ilona zawsze chodzi z nią na przerwie do ubikacji. A ja nigdy nie mogę z nią porozmawiać. Przez prawie rok nie kłóciłyśmy się poza drobiazgami ale potem zaczęła mnie unikać.Przestała do mnie dzwonić i mnie nie odwiedza nie mogę nigdy na nią liczyć kiedy na nią polegam. Gdy proszę żeby do mnie przyszła to zawsze ma jakieś wymówki ,,muszę się uczyć,, mama mi nie każe muszę gdzieś iść nie mam czasu. Jak rozmawia z siostrą to traktuje mnie jak powietrze i robi do mnie dziwną minę jakby była obrażona. A co do tego uczenia to ona się wcale nie uczy. Zbiera same pały. A raz to gdyby nie ja to by nie przeszła (nie pytajcie mnie dla czego bo to długa histoia i nie ciekawa) dzięki mnie dostała szóstkę bo trzeba było wykonać jakąś pracę domową mieliśmy na to pare dni ale jej się nie chciało zroić i ja musiałam do rana robić jej tą pracę. To było uszycie czegoś. Ilona nie ma za grosz poczucia humoru i zawsze chodzi zła chyba że jest z marią albo z inną koleżanką. Obie z siostrą mnie obgadują. Ja już ją upominałam, ale ona nie słucha i dalej mnie obgadują. Zależy mi na Ilonie (jej przyjaźni) bo nie jestem zbytnio lubiana ona zresztą też nie i nie mam innej przyjaciółki. Dlatego proszę was błagam doradżcie mi coś tylko nie gadania z nią bo próbowałam i usłyszałam teksty każdy robi co chce, nie muszę robić to co ty, może ja chcę z siostrą ona wkółko to powtarza i niechcę słyszęć odpowiedzi olej ją bo nie mam innej przyjaciółki. Może jesteście w podobnej sytuacji. Ona moje problemy ma totalnie w dupie nawet na moich urodzinach nie raczyła się pojawić jak do niej mówię to ona wzrusza ramionami i mówi że ma to gdzieś albo co mnie to ona mnie poprostu olewa a wtedy gdy ją potrzebuję i proszę ją żeby do mnie przyszła to ona zawsze znajduje jakis pretekst żeby do mnie nie przyjść a zawsze mnie wykorzystuje przynajmniej tak wygląda ja z nią raz poszłam do sklepu i kupiłam jej i jej siostrze loda potem siedziałyśmy na ławce w parku powiedziałam że idę nad rzekę i czy idą ze mną a one nie chciały więc poszłam tam sama bo miałam to ja tu siedzieć z iloną a nie wiedziałam ze przyjdzie jej siotra maria a jak wróciłam to były na mnie obrażone i ośmieszyły mnie przed koleżankami i ja jej zawsze stawiam lody a jak jej kolej żeby przynieść kasę to ona gada zawsze że zapomina. ja i maria nie miałyśmy dobrych stosunków zawsze podburzała Iwonę przeciwko mnie razem z kaśką. Nie piszcie żebym znalazła nową przyjaciółkę bo po pierwsze na tej przyjaźni bardzo mi zależy a po drugie choćbym nie wiem jak się starała nikt nie będzie się chciał ze mna przyjaźnić. Doradźcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować