Gość zalamanaosoba Napisano Czerwiec 28, 2011 Siedze i placze. Pol roku od stucznia gdybym byla w Niemczech i miala kase moglabym juz jechac do Anglii - jest ogloszenie o prace - juz moglabym sobie zaczynac myslec o normalnym zyciu, ale glupie zera z ksiazek, do dzis pracy nie mam ZADNEJ wiecie i co dalej? Jak ja tych ludzi nienawidze w tych ksiazkach. Takie zera. Teraz przez nich nie bede miala podatku bo nie chce wrocic i maja zla opinie wiecie. Bo wszyscy chca wrocic a jedna nie. Ale problem. To jednej nie ma i tyle. Bo nie placa. I BIURA W POLSCE na mnie, ze sie wrocic nie chce. A ci ludzie jacy naiwni. To wiecie tu chca dostac te stala prace, a tu jedno biuro. No przeciez te glupie pizdy w tych biurach tylko na to czekaja, zeby znowu te same osoby obgadac , ze jada, ze dalej nie maja stalej pracy. Wiecie - ja moglam miec te ksiazki gdyby CHOC 1% dobrego w nich bylo. Jakie to sa szmaty nienormalne i nieludzkie - byle one stala prace mialy, nikt wiecej. A jak kogos nie lubia, boja sie - jak mnie , to PRZEZ NIA NIE MOZNA KSIAZEK DOSTAC. Bo teraz nie mam podatku przez Wroclaw bo ksiazki za duzo bo to tamto, a w tych ksiazkach - jakie zera. To w ogole ludzie nie sa wiecie tylko POTWORY i tyle :( Ale teraz podatku nie mam przez nich, leja ze mnie ze smiechu - no to teraz moze wrocic do Holandii, ciekawe kiedy teraz wyleci - za tydzien, miesiac czy jeden dzien. Bo w pralni stwierdzieli ze przegieli - po 1 dniu mieli mnie nie wyrzucac bo po mnie i wiecie jak wyjade to tylko dzieki Holendrom a nasi beda mowili, ze biur mam sie trzymac. BIURW i tyle :( Niezle :( Oby juz wyjechac z tej Holandii na zawsze i tyle. Jezdzic PO NIEMCZECH(???) i tak nie zamierzam i po co mi firma kierowcow. Bo jak sie wytlumaczyc zamierzam z firmy kierowcow zapytaja. Ano prosto - nie zamierzam jezdzic po Niemczech bo ich NIENAWIDZE. I tyle :( JESTEM ZALAMANA :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach