Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zalamanaosoba

jestem zalamana wiecie

Polecane posty

Gość zalamanaosoba

Siedze i placze. Pol roku od stucznia gdybym byla w Niemczech i miala kase moglabym juz jechac do Anglii - jest ogloszenie o prace - juz moglabym sobie zaczynac myslec o normalnym zyciu, ale glupie zera z ksiazek, do dzis pracy nie mam ZADNEJ wiecie i co dalej? Jak ja tych ludzi nienawidze w tych ksiazkach. Takie zera. Teraz przez nich nie bede miala podatku bo nie chce wrocic i maja zla opinie wiecie. Bo wszyscy chca wrocic a jedna nie. Ale problem. To jednej nie ma i tyle. Bo nie placa. I BIURA W POLSCE na mnie, ze sie wrocic nie chce. A ci ludzie jacy naiwni. To wiecie tu chca dostac te stala prace, a tu jedno biuro. No przeciez te glupie pizdy w tych biurach tylko na to czekaja, zeby znowu te same osoby obgadac , ze jada, ze dalej nie maja stalej pracy. Wiecie - ja moglam miec te ksiazki gdyby CHOC 1% dobrego w nich bylo. Jakie to sa szmaty nienormalne i nieludzkie - byle one stala prace mialy, nikt wiecej. A jak kogos nie lubia, boja sie - jak mnie , to PRZEZ NIA NIE MOZNA KSIAZEK DOSTAC. Bo teraz nie mam podatku przez Wroclaw bo ksiazki za duzo bo to tamto, a w tych ksiazkach - jakie zera. To w ogole ludzie nie sa wiecie tylko POTWORY i tyle :( Ale teraz podatku nie mam przez nich, leja ze mnie ze smiechu - no to teraz moze wrocic do Holandii, ciekawe kiedy teraz wyleci - za tydzien, miesiac czy jeden dzien. Bo w pralni stwierdzieli ze przegieli - po 1 dniu mieli mnie nie wyrzucac bo po mnie i wiecie jak wyjade to tylko dzieki Holendrom a nasi beda mowili, ze biur mam sie trzymac. BIURW i tyle :( Niezle :( Oby juz wyjechac z tej Holandii na zawsze i tyle. Jezdzic PO NIEMCZECH(???) i tak nie zamierzam i po co mi firma kierowcow. Bo jak sie wytlumaczyc zamierzam z firmy kierowcow zapytaja. Ano prosto - nie zamierzam jezdzic po Niemczech bo ich NIENAWIDZE. I tyle :( JESTEM ZALAMANA :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować