Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaosoba

jestem zalamana wiecie - drugie podejscie...

Polecane posty

Gość zalamanaosoba

Siedze i placze. Pol roku od stucznia gdybym byla w Niemczech i miala kase moglabym juz jechac do Anglii - jest ogloszenie o prace - juz moglabym sobie zaczynac myslec o normalnym zyciu, ale glupie zera z ksiazek, do dzis pracy nie mam ZADNEJ wiecie i co dalej? Jak ja tych ludzi nienawidze w tych ksiazkach. Takie zera. Teraz przez nich nie bede miala podatku bo nie chce wrocic i maja zla opinie wiecie. Bo wszyscy chca wrocic a jedna nie. Ale problem. To jednej nie ma i tyle. Bo nie placa. I BIURA W POLSCE na mnie, ze sie wrocic nie chce. A ci ludzie jacy naiwni. To wiecie tu chca dostac te stala prace, a tu jedno biuro. No przeciez te glupie pizdy w tych biurach tylko na to czekaja, zeby znowu te same osoby obgadac , ze jada, ze dalej nie maja stalej pracy. Wiecie - ja moglam miec te ksiazki gdyby CHOC 1% dobrego w nich bylo. Jakie to sa szmaty nienormalne i nieludzkie - byle one stala prace mialy, nikt wiecej. A jak kogos nie lubia, boja sie - jak mnie , to PRZEZ NIA NIE MOZNA KSIAZEK DOSTAC. Bo teraz nie mam podatku przez Wroclaw bo ksiazki za duzo bo to tamto, a w tych ksiazkach - jakie zera. To w ogole ludzie nie sa wiecie tylko POTWORY i tyle :( Ale teraz podatku nie mam przez nich, leja ze mnie ze smiechu - no to teraz moze wrocic do Holandii, ciekawe kiedy teraz wyleci - za tydzien, miesiac czy jeden dzien. Bo w pralni stwierdzieli ze przegieli - po 1 dniu mieli mnie nie wyrzucac bo po mnie i wiecie jak wyjade to tylko dzieki Holendrom a nasi beda mowili, ze biur mam sie trzymac. BIURW i tyle :( Niezle :( Oby juz wyjechac z tej Holandii na zawsze i tyle. Jezdzic PO NIEMCZECH(???) i tak nie zamierzam i po co mi firma kierowcow. Bo jak sie wytlumaczyc zamierzam z firmy kierowcow zapytaja. Ano prosto - nie zamierzam jezdzic po Niemczech bo ich NIENAWIDZE. I tyle :( JESTEM ZALAMANA :(

Gość no nie dziwne
a kto ci broni jechac do anglii?

Gość mechaniczna pomarancza987
To chyba owca tak? poznaje po tekscie ktory nic nie wnosci i nie mowi o niczym 🖐️ :O

Gość zalamanaosoba
Wiecie co siedze i placze - jak one moga byc takie glupie te baby czy co? Ja po przyjezdzie do tych ksiazek zaraz zaczelam ryczec, ze teraz z nocek to juz koniec marzen o stalej pracy i tyle. A dzis po pol roku - czy te baby nie mogly powiedziec - 35, niewydana mozeby mogla zbierac te ksiazki - kilku ludzi pode mna i by zbierali , czy do paczek? Ale zbierac by musieli i do ciezarowki na przyklad zeby sie zgadzalo i tyle. Niektore rzeczy do paczek, ale problem. I nie. I wiecie oby ci Niemcy byli swiniami maksymalnymi jakimi ich postrzegam i oby nikt nigdy tych ksiazek nie dostal za MOJE NIESZCZESCIE W TEJ HOLANDII wiecie. OBY Tak sie stalo. No jedno slowo starczylo tych bab bo widac, zebym mogla tam normalnie byc. NORMALNIE, z sensem - no zawadzalabym i tak i tak ale wiecie co... ja sie do Polski nie przyznaje. Ja jestem biolog polski i OWSZEM ale wiecie - ja jestem biolog po matce to mnie tam uczelnia niepotrzebna. Bo ja nie chcialam BHP w Niemczech i teraz jest wielki problem co ze mna zrobic. Sluchajcie - jedno slowo wystarczylo, ze wysylaja osobe wiecie i ze ta osoba powinna sie sprobowac skomunikowac jak moznaby ksiazki od nich uzyskiwac i tyle. I na nocki o stala prace to w taki sposob ja moglam byc Z BIURA wiecie i tak bylam, ale to bylo bez sensu bo w Niemczech kazdy wie, ze nie ma juz BHP i tyle. No a przeciez szlo o niemieckie ksiazki. Po co to BHP? I wiecie - ja plakalam w tym grudniu tam do dzis. Bo ja sie mialam wydac za takiego jednego tam. A biuro nie moglo bez wydania mnie chciec, ze sie do czegos nadaje - ze tych ksiazek dla Polski bede pilnowac. Czemu te baby sa takie glupie? Czemu ja pracy nie mam do dzis wiecie? Ja ich wszystkich nienawidze za moje bezrobocie, cioranie mna. Wszyscy maja prace tylko nie ja. Przeciez ja tych ludzi NIENAWIDZE. Teraz juz Polska nigdy Z NIEMIEC nie dostanie tych ksiazek, a tak by byly z Niemiec, normalnie - tu jakies cizie wiecie i wszystko gra - ksiegarnia i NET by musial byc - jedno i drugie wiecie. Moze nawet wiecej osob by moglo te ksiazki odbierac tam. Ach powiem wam jaka ja jestem zalamana. Nie jestem Polka - za madra tu jestem. I jeszcze mnie oskarzyli , ze przeze mnie sie uczen powiesil. Tak napisal. Co ja mam robic sluchajcie? Odszukac drzewo, gdzie sie powiesil i na drugim sie powiesic z ...milosci? Bo on sie trzymal milosci, a ja? A ja sie trzymalam zeby miec co zrec wiecie i tyle mnie milosc obchodzila i w szkole milosci dostalam miloscia po twarzy, ale co oni zra? A dzis matka na mnie tak nawrzeszczala - ma 1% racji i tyle. 1% - zawsze cos. Na siebie sie tak wydrzec miala - co to wyprawia. Ona jest durna, a ja bylam madra, ale z glupim madry nigdy nie wygra i tyle. Jedyna prawda o zyciu wiecie - jedyna :(

Gość zalamanaosoba
Wiecie wszystko jest na mnie wielce w tych ksiazkach, a to wszystko jest wina biura, biura i JESZCZE RAZ BIURA. Co one to - chcialy czy nie chcialy te ksiazki. A ja jedyne co moglam to rano pisac do nich, ze pracownicy ich firmy przychodza sobie do pracy i SMIERDZA i tyle wiecie. Takie byly. No wiecie taie rzeczy pisac do biura. Ale powiem tez prawde - tych nocek nie musialo byc, a wszystko przez FACETA Ilony bo ona by mogla byc i by sie liczyla jak kazdy inny - jak ja. Ale ten jej facet. Taki jakis... i tylko na tym jedzie bo wszystko jest na mnie - bo ja tylko stala praca i swoja dupa, ale wiecie - niech ilona jedzie sobie w tym roku sama - meza nie ma i tyle. Wiecie kto sie nia przejmnie? NIKT. Po prostu nikt. I zaraz wiedzialam, ze wszystko przez nia, ale... ten facet mnie chcial tam zabic z takim drugim. Zeby nie bylo wiecie , ze ja po kase nie chce sie wrocic. Ten facet jej to 3 krotny morderca - nie mialam z nim szans. Musialabym zmienic domek - nikt mnie nie chcial wiecie. Oni szli mnie zabic bo sie nie umieli dogadac a widzieli, ze za rok nici z wszystkiego. I cudem smierci tam uniknelam - w smieci by mnie spakowali - do spalenia. Tak mialam skonczyc w ksiazkach. W smieciach. Bo wielka sprzataczka a smieci nie wynioslam. Tacy byli. Gorszych chyba nie bylo choc jedno TORNADO od razu. i tyle :( No i czy beda te ksiazki? Zeby nie bylo, ze stalam o jakiekolwiek BHP. Nie stalam i tyle. Stalam o ksiazki i caly czas plakalam. Taka prawda :(

Gość zalamanaosoba
Wiecie czemu oni mnie tak potraktowali? Za smieci w drugiej firmie. Czemu mnie chcieli zabic? I dalej chca ale nie umieja wiecie. BO TAK PASOWALO. Jedyny powod. Bo mialam miec meza i dzieci. A oni stala prace im powiem i ze ida wojny albo koniec swiata PRZEZ NICH - przez Polakow na zachodzie. Chcieli mnie zabic, zeby z nich nie robili smieci, a teraz moge byc bo jestem takim samym smieciem dla nich jak oni i tyle. Moim zdaniem nie jestem smieciem a jesli maja rodziny to powinni z nimi zyc i tyle. W Polsce. I tu miec stala prace. Bo ona na pewno by byla, ale trzebaby byc powaznym. Ja nie musialam. Ja chcialam tam byc tylko chwile wiecie TYLKO CHWILE i dlatego sie nie dam ABSOLUTNIE I KONIEC. Bo to sa prace na chwile. I wiecie - staczam sie czy nie - Holandia sie dogada z Wielka brytania i wszystkich WYRZUCA bo tak i juz. Bo tego nikt nie chce. Z taka na wakacje i tyle. Akurat ktos powie - tak jest to tylko ja dla siebie ratowalam , a Polske tez i tyle. Ale bedzie mi lepiej - wszystko sie od razu skonczy i tyle. I tak bedzie zawsze - Polska jest Rosji i tyle. Po co mnie obgadywaliscie? Idioci :(

Gość zalamanaosoba
I popatrzie tak mna te CHUJE I PIZDY polskie na zachodzie pocioraly jak w polsce - ciulate Zenony, Iwonki, inne ciulice i chuice i ciule i chuje i sie wyrazam i w ogole ale mam swoja godnosc i sie nie dam. Troche zarobie jak wyjade i wiecej sie z tymi SZMATAMI nie pokaze. Bo tak mozna zyc bo Polska to chuj i pizda na karku, ale trzeba miec troche godnosci i ...UCZCIWOSCI. A tam jest jej zero i tyle :( No ale takie zycie, a nie inne i koniec. A ja tez tam nie moge byc bo mnie bracia nie szanuja, a ja ich tez - jedynie za siostry musze im ustapic i koniec. I zeby sie zabili bo bedzie na mnie. Bo kazdy mi powie nie szanuja cie bo sie zachowac nie umiesz bo by stali o ciebie. Nie wiem jacy sa - to nie moje zycie. Mialam sie tyle nie uczyc w zyciu. Inna byc. Do szkoly ogrodniczej chodzic i wyjechac. I tyle. I nawet tak pociorana , bez pieniedzy nie dam sie i koniec. Co ja moge ze mam taka glupia matke? Zostawalo sie powiesic albo zyly podciac. przez nia juz 30 ludzi nie zyje. Przeze mnie. Nie przez matke. I tyle. Przeze mnie bracia i koniec. Bo tak broni meza i kasy. taka glupia i wszystkie trupy przez nia, ale MATKA - jaka matka? Nikogo nie urodzila. A w Polsce to tylko porod - nic wiecej i koniec. Nigdy sie nie dam, ze w Polsce matka to cos wiecej niz porod. I tyle. :( I moje na wierzchu bo to dzis nie jest panstwo maryjne, a powinno. W sumie od Ducha Sw. jak USA. Ale bez sensu to - powinno byc maryjne nie jest. Przez 1 osobe. Kiedys bedzie ale nie dzis. Od Ducha sw. tez ale nie dzis. I co to wszystko warte? Nic i tyle :(

Gość zalamanaosoba
Wiecie co - wystarczylo naprawde tyle zebym mogla w tych ksiazkach troche za studia byc, zbierac je i tyle. Z Polski. To wiecie STARE BABY - wydaj sie, artykuly z doktoratu mi za plecami reklamowaly PO CO? - to przepadlo - studia i tyle. To jakbym odejsc chciala i tyle i prace dokonczyc. I jeszcze BHP owca chcialy ze mnie zrobic zebym mogla te ksiazki zbierac. Wiecie - ja juz nie wiem czy ja mam plakac z powodu bezrobocia swojego, problemu, czy nastepnego kretynizmu , w ktory zostane wpakowana i tyle :( Kretynizmu? No wlasnie. Spakowana w worki na smieci bo nie wynosi, a chce byc sprzataczka. Bo to jest zawsze problem kto ma wynosic worki na smieci. I tyle :( Wierzycie w to co pisze - mnie sie wierzyc nie chce ze to wszystko jest przez 1 samobojstwo w szkole juz. Normalnie tak cennego ucznia, ze lepszego nie bylo. Wszystkie stypendia zbieral, geniusz matematyczny - nie rozumiem tej nienawisci i tyle :(

Gość zalamanaosoba
Wiecie co - ale ja mialam tam racje. Filolog w szkole zawodowej bez sensu. Profilowanej. ZNAJOMOSC JEZYKA to tak - slowka, zwroty, zdania - to bylo, ale filolog ze szkoly elektronicznej. Bez sensu kompletnie i tyle. Znajomosc jezyka tak, ale nie filologiczna - bez sensu. To z gimnazjum i wtedy profil liceum i sobie badz filologiem. Ja nie mialam i nie mam dzis rowniez zadnego obowiazku filologa z umyslu scislego w sumie robic. A to ze tam przylazl - to mial odejsc i tyle. Albo nie przylazic. Co ja mam za nim plakac czy co? Pasuje sie powiesic. I to jeszcze gwalcil zbiorowo. No ja oszaleje chyba. I wiecie dobrze ze to sie wyjasnilo bo przeciez co to godzin mi w szkole zabraklo? A wczesniej byly? No i przynajmniej jasne i to ze sie zaczeli mscic za tak cennego ucznia. Ja go nie neguje ale bez przesady. Bo dzieci nie mam. A on mial im powiem? No nie zdazyl bo sie zabil. To mial sobie zycie przemyslec. Bezdzietny i koniec. Mial dzieci robic w liceum zamiast gwalcic. Przeciez debil kompletny. Za kim ja mam plakac? Jednego glupka mniej i tyle. Za kogo on mnie wzial w ogole , ze taki list napisal i wszyscy na mnie? Za niego mialam w tych smieciach skonczyc - bo matka sprzataczka to nie na studia, a moze mial byc filologiem sie dowiem. Po sredniej ELEKTRONICZNEJ - to jest sprawa wlasna. A ksiadz mi powiedza. To jest od Boga - tego sie nie uczy , to jest dar. Filologa mozna wyuczyc, ksiedza tez, ale to jest urzad i powolanie i tyle. A ksiadz moze byc i powinien TEOLOGIEM i FILOZOFEM i tyle. Teologia to jest najwyzsza filozofia i tyle. Historykiem moze byc. Ale filologiem nie musi wcale byc. Tego Bog nie wymaga od niego, zeby mu wiersze pisal. A spoleczenstwo wymaga teologii od niego i wiedzy teologicznej - ma to sens? Nie wiem. Ksiadz powinien byc maryjny i tyle. I stac o Maryje a nie o teologie. Maryja byla z krwi i kosci, a ksieza zwlaszcza od Ducha sw. sa chyba z antymaterii zbudowani. Choc jak maja lazic i dzieci robic to niech sie ucza, nie? I tak sie tymi dziecmi nie zajma ani zon nie maja juz - krzywda ludzka i tyle i koniec :(

Gość zalamanaosoba
Jaki ja mam humor dzis straszny to wy nigdy nie zrozumiecie. Nigdy wiecie. NIGDY .NEVER . NIEMALS. NIEMALS sie werden mir heute verstehen und morgen auch.

Gość zalamanaosoba
ihr wird mir heute verstehen und morgen und ubermorgen und so weite und so weite ... :(

Gość zalamanaosoba
wissen sie - da ich war niemal frucher zwischen diese idioten wie ich war letztlich. Ich lernte frucher und hatte kein Zein gutt die Leute sehen. Und das ist schlecht fur mich jezt weil sie denken uber sie ZU HOCH, ZU HOCH, und mich - Ich - ich hab es gelehrnt uber Doktor Arbeit sorgen mehr als uber andere leute , was machen sie - wisst ihr. Aber ich hatte die regeln , Ich wusste diesese Regeln und sie konnten mir nicht viele schlecht machen. Und jezt? Aber ich denke - wie diese Leute - schlechte und dumm Leute uber ihre Familie sorgen. Doch sie haben Zeit nur mir schlechte Sache machen. Und was mehr? Was mit ihre Famile? Wer kannt es wissen? :(

Gość OneTwo
O rzesz chuj.

Gość zalamanaosoba
Ja mam racje wiesz - gwalcili zbiorowo, jeden sie powiesil wiesz i ja mam sie powiesic bo po reszcie. To po reszcie , on byl adoptowany , wsyscy do piekla - i niech zmienia ten napis na NASZEJ KLASIE bo takich zer i chamidel oraz DEKLI jak oni oraz palantow nie widzialam nigdy. On z glodu nie zdechnie , pieniadze w USA ma - gwalcil to sie powiesil. To nie jest moja wina. Dlatego chyba pasowalo mnie zgwalcic. Ja sie od teg odcinam reszta do piekla bo to byl ich wodz wiecie i tyle. Ja nie jestem ich wychowaczynia. Fakultyty mogly byc, a to bylo za duzo. Zaden dyrektor normalny tylu rzeczy by mi nie kazal robic. Ta szkola byla i jest CHORA UMYSLOWO. ich do dzis ratuje seks analny jednej polonistki tam. Jeszcze zeby napisal , ze polskiego sie boi ze sie powiesi. ANGIELSKIEGO sie tak bal wiecie. Ale ma kase , nie po nim bo sie ZABIL, a reszta niech robi co chce. Ja sie przez nich na pewno nie powiesze po tylu klopotach. Banda zer, znac ich nie chce, widziec tez i tyle. Banda kanalii to jest po maturze i tyle :( Jeszcze sobie wpisali wychowawca ZUZIA - jesli to nie ma sensu - ta strona - to zamknac to i nie ma tego. A jesli ma to prosze ZUZIA tam wpisac. Bo tak i juz :(

Gość zalamanaosoba
Wiecie to jest wielkie OOO! Ale jak Polacy - jak szkola polska zabila Amerykanina to nic sie nie stalo, jak uczylam za samobojczynie a mialo mnie juz wtedy nie byc - to wszystko w porzadku, ze szkoly nic wielkiego - no problem BO DZIECI NIE MAM. ze zwolnienie dyscyplinarne to co - tez nie problem? A Zenon. Kim jest Zenon wiecie. Kim on jest ? Moze tak - jakim przwem wyciagnal moje listy ze skrzynki? W jakiej sytuacji ten CIUL mnie zostawil? Oby do piekla poszedl i tam SZCZEZNAL razem z tym pierdolnietym MORALNYM biurem i ta iwonka pierdolnieta cipa i tyle po rozwodzie, ale z dzieckiem , facetem Holendrem i siostra w NIEMCZECH. ja mialam wiedziec, ze ona ma dom pusty w Polsce i poluje na mnie, zeby mnie wykonczyc KOSMETYKAMI - hurtownia kosmetykow i tyle :( Ja to mialam chyba nie wiem skad wiedziec - gdzies to pisalo? I wiecie wkurzona jestem bo podatek dostane z Niemiec zeby mnie tam nikt nigdy wiecej nie widzial. Niech straca mi powiedza na popierdolonej starej pannie, ktora w ogole nie zamierza sie wydac i nie szanuje rodzicow. I tu moj smiech - smiech jak z Szekspira - tak smieja sie tylko WIEDZMY i KTO TO MOWI? I jeszcze gorszy smiech wiecie... I tyle mnie to wszystko obchodzi - forsa na stol i koniec :(

Gość zalamanaosoba
dziki szlaenczy i spazmatyczny smiech to moja odpowiedz na to, ze nie szanuje rodzicow moich. po prostu OBLED W OCZACH i bieg slepy przed siebie i tyle wiecie bo ja mam opinie ze nie szanuje rodzicow i dlatego nie moge dostac stalej pracy w ksiazkach. Wlasciwie jedyny powod - oni wiecie co robia to lepiej byscie wiedziec nie chcieli, ale ja nie szanuje rodzicow. I to wszystko jest przez polske i baby w biurze we Wroclawiu i ja je podam dna kolegoium w razie co BO MI PSUJA SZMATY OPINIE, nic nie warte wiecie , zamiast komus pomoc, ze go chca, kilka osob do stalej pracy to wszystkie przeklenstwa po niemiecku mowia jakie ja mowie na rodzicow w polsce bo MAJA DZIECI i gejow nie chca. Wiecie co - to jest ODRAZAJACE a praca stala? One sa chore na leb. Robia to samo co taka jedna ZDZISIA z dzieckiem, ale jak one wyjda na calosci. Wiecie ja bym sie juz do tych gejow przyznala i tyle. Acha zeby bylo na mnie, ze przez gejow nie ma kasy w razie co bo ZUZIA tak napisala. Nie wiem - taka prawda. Nie wiem. Wiem, ze matkobojcy kradna ale niekoniecznie trzeba byc matkobojca zeby krasc wiecie czy pieniadze znikaly. Zlodziejem tez mozna byc, a gej jest to zagadka - ktora sie rozwiazuje. Jak nie ma kasy to nie ma czego rozwiazywac - geje jak malzenstwa i tyle. To nie mozna powiedziec, ze przy gejach kasy nie ma. I tyle :( A jaka jest prawda? Nie wiem , po prostu nie wiem - taka prawda :(

Gość zalamanaosoba
wszystko wiecie przez matke 3 dzieci bo z nia mlode trzymaja zeby sie wydac. Z matkobojczynia, uprawiajaca seks analny zeby Rzym ograc. Moze i placze ale nic mnie nie wzrusza. Niech oddaje mi za 2 miechy to do pieca nie pojdzie - wszystko przez nia i jej WLOCHATE CYCKI bo bede mowic, ze wlosy miala na cyckach to w sumie nic nie bylo widac. Bo czemu sie patrzalam - fakt -bo miala wlosy na cyckach i wszedzie na klatce piersiowej wlosy. Co jej mialam powiedziec sluchajcie? Cycki pokazywala to sie patrzalam i tyle. I tyle wlosow nigdy nie widzialam. NA GLOWIE mi powie. Nie na glowie miala fiola czy noz miala wbity w glowe i tak wygladala. tyle mnie obchodzila. I teraz bedzie - miala te cycki czy nie miala bo najpierw pasowalo ze krowa, a teraz deska. A nie wiem wiecie - nie pamietam - miala albo nie miala CYCKi, ale wlosy miala - na dole. Bo bez majtek tez chodzila. Zeby ograc cycki?ktos zapyta. A calkiem mozliwe? Moze cycki a moze sztucznego penisa, ktorego sobie kupila w niemieckim Seksshopie i tyle. Nie wiaodmo :( Bo po co one wypinaja dupe tym Arabom kupilyby se sztuczne chuje - chyba je stac. Na co je stac to ja wiem na co - na ZAGRYWKI je stac, albo na noz kuchenny, ale sztuczny fiut to nie wiem ile kosztuje bo bym doslownie kazdej na pamiatke kupila po mnie ze TAK SIE TO ROBI JAK PYLI - wibrator i juz tam do akcji - jeszcze w Niemczech i tyle. Niech sie prawdziwych Niemcow zapytaja i tyle. Bo po co sie te Niemii lesbily - mialy sie kupic wibrator. No one mialy rzymskie rodowody i rodziny w USA. A co ma Zaklina? Wiecznie obsikane majtki? Nie wiadomo :( Sztuczny penis miedzy piersiami? NIe wiaodmo :( Ciagle pali - nic o niej nie wiadomo. A rodzina to jej sie trzyma - jak CHUJ. Doslownie :( Miedzy piersiami :(

Gość wyłania się historia z tych
ciągów słów nieciekawa.Albo to mieszanie się świata wymyslonego przez chory umysł broniący właścicielke przed swiatem zewn.Albo pani owca była taka nauczycielką że powiesił sie przez nia uczeń!Z bratemj tez nie za dobre relacje(jakis uraz może żal o lepsze traktowanie).Rodzice obojetni /bezradni na chorobe córki.Niepokojacy wątek ojca/ojczyma (wypieranie związku z tą osoba,odosobnienie sie od osoby ojca).Nastepną rzeczą jest sprawa sexualności-albo doszło do faktycznego gwałtu/uprzedmiotowienia w sexie, albo jest to manifestacja braku prawidłowego związku z mężczyzną. Sflustrowanie,niemoc , oddalanie winy od siebie,projekcja swoich wad/złych postępków na inne osoby oraz potęgujaca agresja wynikająca z narastajacych flustracji/braku zrozumienia świata zewnętrznego/osób/braku spełnienia swoich oczekiwań.Niestety ta histora nie prowadzi do happyendu.KONIECZNE JEST WPROWADZENIE TERAPI/LEKÓW (POMOST MIĘDZY INNYMI A SOBA POMAGAJĄCY W KOMUNIKACJI I PRZYWRÓCENIU DO ,,OBIEGU'') psycholog/psychiatra z zamiłowania

Gość zalamanaosoba
Bo wiecie po nich zostaja nozyczki? Ale czemu? Bo scinaly Magdzie wlosy z sutow. Bo chcialy wyssac suta, ale sie nie mogly dobrac bo tyle wlosow to szukaly nozyczek ciagle i tyle A czemu do mnie przychodzily? Czy ja mialam sklep z nozyczkami? Albo tylki se chcialy wyciac, ale po co? Moze przyszla jakas dostawa sztucznych fjotow i tyle. O nie ja tam nigdy nie wroce - zalamana osoba ma wszystkie klepki na miejscu. Moze cos innego uda mi sie znalexc? Pomodle sie o to. Na razie :(

Gość zalamanaosoba
Wiecie to jest zenada. Ja sie nie gwalcilam zbiorowo zeby sie powiesic. Ja ich wszystkich mialam i mam w dupie. Ja przez nich 6 lat pracy nie mam. Niech sie sami powiesza - jeden juz nie zyje - a ich kosciol to popiera. Oni wszyscy ida do piekla, co oni sobie nie mysla - oni sa nienormalni. Rodziny moga miec? Nie wierze. To sie powiesic i rodzine zostawic bo jak sie powiesza to moze jechac do USA ten ich piekny wodz, a jak nie to kierowca w Polsce i tyle z filologii. I tak sie skonczy bo sie nie powiesza, ale to chyba jest, zeby bylo jak sie uczyli angielskiego. Ze jeden chcial byc filologiem, ale przez nich nie mogl. W kazdym razie ja mam to dokumentnie od A do Z - szkola byla do zamkniecia, czemu istnieje do dzis nie wiem. Bo ich nie zamkneli - lo ale sukces. A moze blad? Kto wie - bo moim zdaniem oni leca wylacznie na seksie analnym. Czemu ta klasa gejami nie byla to nie wiem. I tak mi sie wydawalo wiecie - to sa w przyszlosci sa wszystko geje male takie, zboczone, okropne. Ale ze gwalty nie wiedzialam . I dobrze. Wszyscy to lubia, ja nie, zas problem. Po co wiedziec za duzo, nie? :(

Gość zalamanaosoba
Wiecie to bylo 6 lat temu, przez to ja ich splawialam - same geje w przyszlosci. Wszystko na kase wiecie. i tez nie mialam racji bo gwalcili. No tego nie wiedzialam i po mnie wiecie. Taka prawda. Zwlaszcza jeden taki gejek wlasnie. No a ten co? W Polsce najwyzej bedzie kierowca i wiecie - to nie jest znowu taki wielki problem BYC FILOLOGIEM - to ksiazki se wezmiesz i w 5 minut nim jestes jak poczytasz, ale jezyka sie nauczyc, trzymac poziom pewien to jest problem. Z tego poziomu ten filolog to nie jest problem, ale poziom jezyka to problem i tyle. I kazdy mi tak powie i calosc smoli bo rzeczywiscie zostawal mu koledz z jezyka, rok ich uczylam bezczelni wpisali ZUZIA wychowawczyni. I co? Kto nad tym panuje? Bez sensu od A do Z. A ja ich z nich zrobilam malych geji, nic sie nie uczyli - same geje w przyszlosci :(

Gość krkrkrk
jezu znowu ta owca, łatwo poznać po wszechobecnym i strasznie wkurwiającym 'WIECIE' i po po tym, że nie wiadomo o co chodzi.. przeczytałam 2 wersy i przestałam, dalej już nie mogę :o Owca- psychiczna jesteś, to się leczy :o

Gość zalamanaosoba
wiecie ja sie teraz zrownalam z ta moja matka - co mysmy mialy robic wiecie. Ona to wie , ja tez. Ale ona nie miala Szekspira mi powie i nie stala o niego. Ja sobie moge, ona nie I MIALA SWOJA RACJE - nie tylko Szekspir czyni filologa w SUMIE co? Ksiazka - zalezy jaka ale generalnie ksiazka wydana. No to ona ma chyba uznane, ze filolog - jedynie studiow nie ma i Goethego ma ode mnie i tez nie po niej. Bo po co jej ta biologia - z Szekpirem i Goethem pisac moze, siostry tez, bracia tez, wszyscy pisza w mojej rodzinie - ja tez pisarka NETOWA jestem. Jak ja lubie pisac to wy pojecia nie macie. Ja jestem jeden wielki dlugopis, olowek, a czasem wiecie nie chce mi sie to wtedy robie zdjecie. Np. tu czy tam - bo po co zdjecia? Zeby tyle nie pisac bo bym musiala opisac a tak mam zdjecie i nie po mnie, a inaczej po mnie bo np. nie pisze o pracy. A po co? Mam zdjecie , wszystko widze :(