Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szofka

co sądzicie o reklami banku z Szymonem Majewskim ?

Polecane posty

Gość szofka

nie jest to błazenada ? czy śmieszne ? z kablami,jak z lampą idzie do klienta, jak robi rekrutacje i podrywa panienke, jak robi szkolenia, jak udaje panią krysie itp wiarygodny jest dla was bank z taką reklamą ? czy to nie jest idiotyczne ?

Gość ciamajda nie jestem
były by okej gdyby tyle kasy za nie nie dostał , wiara haruje ponad siły i przez całe życie nie zarobią nawet 5% co od za te reklamy zgarnął!

Rozumiem, że bank emerytów chce trafić do młodych ludzi. Ale w tym momencie dla mnie wizerunek pada. Bank z czym innym powinien się kojarzyć.

Gość szofka
a ile dostał kasy za tą serię reklam ?

Gość szofka
mi osobiście ta reklama nie pasuje tak jak lubie szymon majewski szoł to to samo z bankiem mnie w ogóle nie śmieszy :O te żarty takie wymuszone żeby zaistnieć poszedł spać do klienta który kupił lampę za miniratkę albo pani krysia w banku co macha sztucznymi nogami za biurkiem :O dla mnie żałosne ale nie wiem jak to inni odczytują a tego banku nie lubię

Gość genialny mlody predos
mi sie nie podoba

Gość upadru
upup

Gość ja się już tylko uwsteczniam
moim skromnym zdaniem ta seria reklam nie zwiększa wiarygodności banku. nie zmienia to jednak faktu, że jest skuteczna skoro o niej rozmawiamy.;)

Gość lubię ....
najbardziej tą z mini ratką:D.

Gość lubię.....
Nie jestem podatna na rekalmy,czytam oferty. Jeżeli coś kupuję/produkty codziennego użytku/ to z polecenia znajomych,a zywność po tym co jest w srodku/sklad/ Mnie nie przekonuje żadna reklama,czasmi oglądam i jedynie oceniam jak jest zrobiona:)

dla mnie to te reklamy sa zalosne. Nie ma nic w nich smiesznego, a chyba takie bylo zalozenie. widac, ze ewidentnie nikt nie ma pomyslu na dobry scenariusz, a sam majweski nie jest w stanie nic wymyslec. to ile dostal kasy mnie nie obchodzi, ale na pewno nie zasluzyl

Gość gab
lubie Szymona, ale nie smiesza mnie te reklamy, nawet nie pamietam co reklamowal;) jakis bank?

dla mnie to rowniez blazenada...poza tym nacielam sie na bank pko bp...zalozylam konto ;;potem sie okazalo ze jest za zero jak sie ma dochody 2000 poza tym nie ze wszystkich bankomatow mozna korzystac..np z euronetu -nie...no i na dodatek dwa razy dostalam karty...jedna sie rozmagnesowala po 2 tygodniach uzytkowania..a do drugiej jaka mi przyslali podali bledny pin......mialam te perturbacje z karta w dzien wyjazdu na weekend..mialam dotrzec na miejsce o 10 -bylismy o 16...bo musialam porzyczyc od rodziny pieniadze bo ze swoich skorzystac nie moglam ....wkurzylam sie i wycofalam pieniadze...mam teraz w lukasie...

Gość ja się już tylko uwsteczniam
dla odmiany z lubością oglądam (równie znienawidzone przez telewidzów) reklamy z markiem kondratem. i może nawet skorzystałabym z usługi hołubionego w tych filmikach banku, gdyby nie jego marna oferta.

Majewski reklamujący bank to porażka.Reklamy są idiotyczne (ale to niestety norma w polskiej tv).Jak dla mnie to on zniechęca.

Gość głupie reklamy
problem z Mjewskim jest taki, że jednych śmieszy innych wkurza....a i tak po reklamie nikt nie pamięta co reklamował tylko pamietają Majewskiego.... i tyle w temacie, osoby które zadecydowały o wynajęciu gwiazdy do reklamowania banku pewnie już żałują kasy, którą wydali na ten projekt

On jest niepoważny, więc mu wypada nawet w reklamie pajacowac. Co innego poważni artyści. A ja bym do takiego banku poszła, kojarzy sie przyjemnie dzięki niemu.

Gość a moim zdaniem dobrze zrobi ta
ta reklama PKO bp.... do tej pory to był bank kojarzony z przelewami rent dla emerytów.... ze skostniała komunistyczna instytucją, a jakby nie było dużo się zmieniło, mają przyjemny interfejs internetowy w obsłudze tez się wiele zmieniło... ta reklama zwraca uwagę na bank nawet nie sama treścią, co właśnie rozpoznawalną twarzą i wysokością kontraktu...