Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smnrorl

Jest tu jakas dobra duszyczka która moze mi pomoc? Automatyczny spis tresci..

Polecane posty

Gość smnrorl

Na jutro mam oddanie pracy mgr, a jueszcze nie wydrukowana nawet ;((( Nie umiem zrobic spisu tresci automatycznego. Czy bylby jakis dobre czlowiek i mi pomogl? Rycze normalnie l***

Gość zmartwiona8622
a w jakim programie piszesz?

Gość zmartwiona8622
kurcze zaraz muszę zaraz spadać więc napisze jak jest w openoffice tytuły rozdziałów, podrozdziałów, punktów musisz sformatować najpierw a więc: 1. Zaznaczasz tytuł 2. u góry masz taki napis DOMYŚLNIE albo TREŚĆ TEKSTU musisz to zmienić tak: - jeżeli to tytuł rozdziału to nagłówek 1 - jeżeli podrozdziału to nagłówek 2 - punkt to nagłówek 3 3. tak robisz ze wszystkimi tytułami 4. tam gdzie ma być spis treści klikasz lewym przyciskiem myszki i WSTAW---PODZIAŁ RĘCZNY---PODZIAŁ STRONY (będzie w tym miejscu pusta strona) a jak ci to zrobi to to klikasz początku tej pustej strony i WSTAW--- INDEKSY I SPISY-----INDEKSY I SPISY----z boku wybierasz styl spisu i gotowe :) jak wprowadzasz jakieś zmiany to klikasz prawym przyciskiem na spis i masz aktualizuj spis --- cały spis (najlepiej) jak np. masz tytuły rozdziałów na czerwono po zmianie na nagłówki to tylko zaznaczasz i możesz sobie zmienić czcionkę i wielkość normalnie :)

Gość zmartwiona8622
w starym wordzie jest chyba podobnie a w 2007 spis treści masz w zakładce odesłania formatowanie tekstu jest chyba wszędzie tak samo

Gość masadonista
spróbuj tutaj spistresciy0.pl z gory, nie ma za co ;p