Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebab z damaszku

w grecji sie napierd.alaja, podobno 2,5mln osob na ulicach walczy a my oczywisce

Polecane posty

Gość bbbbjhaaa
http://www.youtube.com/watch?v=WUT-NTIqLds&fe człowiek który chce naprwde dobrze dla Polski.Ma racje ze polska popełniła ogromny błąd wchodząc do unii bo straciła swoja suwerennosc ,odgórnie sa nam narzucane dyrektywy i prawa unijne i nie mamy nic do gadania http://freeisoft.pl/?p=29538 Dlatego jesli wkoncu otworzyłes oczy mam nadzieje ze przestaniesz oglądac tv z otwratymi ustami i zagłosujesz na Janusza korwina Mikke kongres nowej prawicy który celowo jest obsmiewany przez media bo media mają spełniac taka role. Sam zdecyduj,zobacz jakie rozwiazania proponuje Mikke i sam zaznaczam SAM dojdz do własnych wniosków i nie pozwól by media toba manipulo

Gość kebab z damaszku
ja akurat nie jestem w tak podbramkowejj sytuacji jak wiele polskich rodzin, nie zarabiam najnizszej krajowej. mam 24lata, zarabiam poki co ok 3000zl brutto z perspektywami na wiecej, ale przez te 3000brutto przy polskich cenach to sa grosze tak naprawde. a co maj powiedziec ludzie ktorzy zarabiaja jeszcze mniej, a takich jest w polsce kilkadziesiat procent.poki jestem sam jakos zyje, ale absolutnie nie widze opcji zalozenia rodziny zarabiajac 3000brutto, nie mowiac o odlozeniu pieniedzy na mieszkanie

Polska to naród tępych mułów, cwaniaczków łasych na pieniądze i jakieś tam wyjątki. Najeść się , narąbać w sobotnią imprezę , na święta pójść do kościoła , obejrzeć xfucktor . Debile łatwe do sterowania.

Gość Jaworka
Dobranoc spadam spać póki za to w polsce jeszcze nie trzeba płacić :) :*

Gość kebab z damaszku
jaworka, ja mysle ze to kwestia czasu. i nie zartuje w tym momencie

Gość Jaworka
No albo i juz doliczają nam nawet za to podatek tylko o tym jeszcze nie wiemy... Tyle tego...

Gość Jaworka
No albo i juz doliczają nam nawet za to podatek tylko o tym jeszcze nie wiemy... Tyle tego...

Gość bbbbjhaaa
Skandal w reżymowej TV! Prezes telewizji w obawie przed szczerymi i dla większości polityków niewygodnymi wypowiedziami Janusza Korwin-Mikkego odwołuje program Forum. Po ok. 15 minutach opóźnienia program pojawia się na antenie już bez udziału pana JKM. Proszę się wsłuchać...podczas próby wyjaśnienia zaistniałej sytuacji przez Romana Giertycha w pewnym momencie słychać głos w słuchawce przy uchu pani prowadzącej, nakazujący zmianę tematu. Można to rozumieć w ten sposób, że TVP zależy aby widzowie kojarzyli Ligę Prawicy Rzeczypospolitej wyłącznie z Romanem Giertychem i jego partią a nie z UPR-em. Nie zapominajmy o jednym: TV to główne narzędzie panowania nad umysłami. http://www.youtube.com/watch?v=7cFUN2cVv_I&fe ature=related

Gość MAX 22
Korwin Mikkejuż pokazał co potrafi , był w Rządzie to dopiero był niezły cyrk, bardzo szybko się dorobił a z polityki odszedł jak w ramach rozliczeń dostał nożem pod żebro. Ale w szybkim czasie został milionerem i zaczął naśmiewać się z tych którzy nie potrafili szybko kasy zrobić. Wiec czym różni się On od innych? Wielu ludzi pamięta jego czasy, to tylko młodym ciemnotę można wcisnąć. Zamienił stryjek siekierkę na kijek- byloby wg. tego przyslowia.

Gość jhjhhjkxchz
znalazł sie PO sraniec od podsumowan .mam na mysli maxa

Gość buha ha bnbxn
Janusz Korwin Mikke to człowiek, który kandydując na urząd prezydenta mówi całą PRAWDĘ na temat socjalistów i służb rządzących Naszym krajem. Bo Polska nie jest Polaków - tylko tych darmozjadów u koryta. Z JKM można koryto zlikwidować. Zmniejszyć liczbę posłów i senatorów, zmniejszyć biurokrację. Doprowadzic do wolnego rynku, gdzie nie ma przymusu płacenia ZUSu - każdy decyduje na co wyda pieniądze. Obecnie zabiera się nam 87% z naszego dochodu. JKM i WiP chcą, aby podatki wynosiły bliżej 3% (wojsko, administracja, policja). Każde stanowiska byłyby obsadzane na podstawie konkursu, a nie z polecenia kolesiów. Każdy miałby jednakowe szanse. Ciężko pracujący mieliby w kraju b. dobrze - a nie jak obecnie - że nie ma się czasu dla własnych dzieci, i kupuje się samochód kilkunastoletni z Niemiec, bo nas nie stać na nowy. Eurosocjalizm bankrutuje. Kolejne kraje będą upadać gospodarczo. Pracy będzie coraz mniej, a pieniądz zupełnie straci na wartości. Trzeba się albo na ten kryzys przygotować, albo już teraz głosować na Janusza Korwina Mikkego.

Gość vddfasafsdsfsdf
a ja wam powim jedno wszyscy jestescie naiwni!!!! politycy czy to kaczka czy kaczka donald czy czerwony napierdalski to chuje chcace byc przy wladzy by kosic glupich i naiwnych... a wy idziecie na wybory i glosujecie by politycy czuli sie jak gwiazdy!!!!!!!!!!! a wystarczylo by wyjsc czasem na ulice tak z 5 milionow rozsadnych polakow....i wystrzelac rzad polski i innych lajdakow politykierow

Gość vddfasafsdsfsdf
cała polska robi tylko by warszawiakom dobrze sie zylo na koszt 36 milionow polakow!!!!!!!!!! taka prawda 90% kasy z regionu idzie na drogi wiezowce i inne duperele warszawiakow!!!!!!!!!!!!!

Gość ciekawy jestem co po
tym wystrzelaniu? co potem?

Gość vddfasafsdsfsdf
potem będzie to samo bo jak by mogło być inaczej. pewne sprawy są niezmienne. za to w więzieniach będzie wiecej ludzi bo kogos za to strzelanie trzeba posadzić. czyli trzeba będzie zwiekszyć podatki bo na utrzymanie więzięń braknie szmalu

Gość vddfasafsdsfsdf
wolnosc i swawola... a tak serio zaprostestowac ostro przez wiele milionow polakow przydało by sie by te gwiazdy glupie typu tusk id kaczynski id pawlka sztywniak i czerwony napierdalski nie czuli sie jak pan i wladca!!!!!!!!! by wiedzieli ze na kazdym krou ich sie pilnuje i moga po mordzie dostac a dzis jak jest?????? czuja sie bezkarnie powidza scieme ciemnemu ludowi i jest dobrze

Gość nie poczują że ktoś ich
pilnuje. po mordzie też nie dostaną. od wyrażenia swojego zdania sa wybory. które wygra na szczęscie PO.

Gość vddfasafsdsfsdf
od wyrazania zdania sa wybory????? cop to za cwel pisal... chetnie mu gardlo poderzne!!! wybor miedzy kurwami z rzadu czy prawa lub lewa to wybor?????? tos ty najwiekszy idiota cwel rucjhany w dupe kijem od miotly przez wlasna matke i ojca z babka.... od wyrazania zdanie jst prostest z bronia w reku i jesli taki klakier tusk nie podskoczy tylko poczuje sie jak gwiazda a nie sluzba wobec naordu to ciach i po nim

Gość kebab z damaszku
d wyrazania zdania sa wybory????? cop to za cwel pisal... chetnie mu gardlo poderzne!!! wybor miedzy k**wami z rzadu czy prawa lub lewa to wybor?????? tos ty najwiekszy idiota cwel rucjhany w d**e kijem od miotly przez wlasna matke i ojca z babka.... od wyrazania zdanie jst prostest z bronia w reku i jesli taki klakier tusk nie podskoczy tylko poczuje sie jak gwiazda a nie sluzba wobec naordu to ciach i po nim sama prawda, co roznica czy jedne zlodzieje czy drugie zostana wyybrane, wszyscy oni sa siebie warci

Gość mmmmmsiod
To co na Korwina chociazby zeby weszli do sejmu i patrzyli troche swiniom na rece ? bo przy takiej głupiej społecznosci to wyra albo pis albo po

Gość kebab z damaszku
ja juz w ostatnich wyborach glosowalem prezydenckich na korwina, ale nie ze go ubostwiam zy cos takiego, tylko ze by nie glosowac na innych z wielkie czworki zlodzieji. tak samo zrobie przy wyborach do parlamentu, byleby nie na pis, po sld i psl

Gość Fakt, że Polacy nie potrafią o
swoje walczyć, bo w końcu i tak się pokłócą :P. Gdyby nie to to może nie byłoby rozbiorów :P

Gość Grzegorz Kleszcz
zagłosujmy na Nową Prawicę przecież POpaprańcy i PISdzielcy doprowadzą Polskę do zagłady mimo że żyjemy w BIEDZIE! Grecja upadła, ale oni żyli jak królowie POlsza upada, a żyjemy jak żebracy ktoś tu ma 4 tys pensji??? Mój Boże - ja mam wyższe prawnicze i maks jaki dostawalem o 1200 na rękę :O

Gość Polecam wszystkie części Om
W Grecji przesadzono z poziomem życia. U nas trzeba płacić podatki na służbe zdrowia, a kiedy chciałem się zapisać (pare lat temu) do kardiologa to czekałem na wizytę... sporo czasu :). Nie jest u nas idealnie niestety, ale wyjeżdżać nie zamierzam. Uważam, że politycy jacy by nie byli (nie ważne z jakiej partii) nie pomogą nam, na wybory jednak pójdę :)

Gość Polecam wszystkie części Om
Jak tylko skończę studia to zaryzykuję i rozpoczne własną działalność, bo obawiam się, że inaczej do niczego w życiu nie dojdę.