Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co myslec juzzz

co byscie zrobily gdyby wasz facet

Polecane posty

Gość nie wiem co myslec juzzz

mam chlopaka jestesmy razem juz ponad rok. on ma jakies niezalatwione sprawy ze swoja była (on z nia zerwal) ale w jakis dziwny sposob i ona ma do niego zal, nie chce sie z nim widywac a maja wspolnych znajomych. zawsze gdy on ma byc na imprezie ona odmawia albo cos, zreszta ogolnie rzadko sie z nimi widujemy bo one chyba neizbyt przepadaja za moim chlopakiem. jak sie wiec widujemy z nimi to tylko bez niej i ja jej wcael nie zna. juz nieraz jednak slyszalam jak moj chlopak o nia wypytuje tych dziewczyn z ktorymi sie obojer znaja pyta co tam u nije, sam tez nieraz probowal sie z nia kontaktowac (widzialam w jego komorce :/) puszcza jej sygi i pisze do niej esy na ktore ona chyba w ogole nie odpowiada, wczesniej tez czesto o niej gadal no i wlasnie nigdy nie zrezygnuje o nia zapytac jak ma okazje i robi to tak zebym ja nie slyszala nie wiem co o tym mam myslec bo to jednak on ja rzucil no i jest ze mna uklada nam sie dobrze a ona nie chce w ogole z nim kontaktu a to przeszkadza wlasnie tez w kontaktach z jego przyjaciolmi

Strasznie nieskładny post...ale z tego co zrozumiałam to wygląda na to, że facet chce trochę załagodzić spór ze swoją byłą.